• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور سوالات غیردرسی کنکور ۱۴۰۶

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Sina
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سلام
برای منبع دوم درس ریاضی بین نشرالگو و نردبام کدوم رو توصیه میکنین؟
برای شیمی چطور؟جامع خیلی سبز یا نردبام؟چون کتاب امسال کامل ویرایش شده و مثل کتاب جامع سال های قبل نیست
ریاضی آی کیو
شیمی تک پایه خیلی سبز
اگه سطح جامع نشر الگو مثل همون ده و یازده باشه
بنظر من بعد از آی کیو برو نردبام
بعدش دیگه وقت اضافه اوردی سوالای آزمون ها و غیره
شیمی تک پایه ی خیلی سبز رو امسال داری میزنی؟
خب اگه اینه که بعد از این برو نردبام

راستش توی منبع گسسته خیلی سردرگم هستم
البته جامع منظورم هست
آمار الگو رو جویدم
ولی خب برای جامع ایده ندارم
بین مهرماه و IQ و الگو کدوم رو پیشنهاد میکنید
نردبام

گسسته الگو جامعش آزمونیه، باز بین اونا آیکیو، ولی باز نردبام بهترین گزینه به نظرم، مهرماه نمی‌دونم

سلام دوستان. میگم که من مشاورم می‌گه برای منبع اول QB بخر و بعد از اینکه اینارو دو سه دور زدی می‌ری منبع دوم. ولی احساس می‌کنم برای منبع اول مناسب نیستن و بهتره از کتابای دیگه که رایج ترن استفاده کنم.نظری دارید درموردش؟کسی استفاده کرده؟

سلام دوستان. میگم که من مشاورم می‌گه برای منبع اول QB بخر و بعد از اینکه اینارو دو سه دور زدی می‌ری منبع دوم. ولی احساس می‌کنم برای منبع اول مناسب نیستن و بهتره از کتابای دیگه که رایج ترن استفاده کنم.نظری دارید درموردش؟کسی استفاده کرده؟
سلام به نظر من هم احساست درسته. گر چه در نهایت نتیجه‌‌بخشی خود منبع و راحتی خودت باهاشه که ملاکه؛ منتها خب به نظرم QB خیلی اصلا شکل منبع به اون صورت رو هم نداره چه برسه به این‌که بخواد منبع اول باشه و نسخه‌ای نیست که بشه پیچید خیلی مگر در یکسری کیس‌های خاص.

سلام وقتتون بخیر من برای سال دوازدهم از اوایل اردیبهشت IQ جامع میزدم بنظرتون برای منبع بدی مازباکس بگیرم خوبه ؟ یا کلا منبع بعدی چی کار کنم ؟

نینا اکثر دبیرهای ماز هم توصیه اش میکنن ولی تا حالا کسی رو ندیدم که کیو بی رو بگه منبع اول بزن بنظرم منبع رایج بهتره باز بستگی به شرایط خودت و البته شناخت مشاورت داره

سلام وقتتون بخیر من برای سال دوازدهم از اوایل اردیبهشت IQ جامع میزدم بنظرتون برای منبع بدی مازباکس بگیرم خوبه ؟ یا کلا منبع بعدی چی کار کنم ؟
سلام وقتت بخیر و خسته نباشی. به نظرم برای منبع بعدی‌ت دیگه می‌تونی بری سروقت آزمون‌های خوبی که وجود دارن و بیشتر خودت رو به وسیله‌ی سوالات آزمون‌ها محک بزنی و تسلطت رو با سوالات اون‌ها و پاسخنامه‌هاشون بالاتر ببری.

نینا اکثر دبیرهای ماز هم توصیه اش میکنن ولی تا حالا کسی رو ندیدم که کیو بی رو بگه منبع اول بزن بنظرم منبع رایج بهتره باز بستگی به شرایط خودت و البته شناخت مشاورت داره
سلام من برای زیستم امسال کلا qb استفاده کردم و منبع دیگه ای نداشتم خیلی سبز خریدم ولی نزدم. ریاضی سوالای خوبی داره ولی به عنوان منبع اول خوب نیست چون آموزش نداره . فیزیک و شیمی هم برای جمع بندی خوبن به نظرم.

بچه ها کسی این سیمکارت مازو گرفته؟ واسه شماهم نتش نمیگیره؟

طبق تجربتون از بین دبیرای فیزیک معروف کی بهتر حرکت شناسی درس داده؟

طبق تجربتون از بین دبیرای فیزیک معروف کی بهتر حرکت شناسی درس داده؟
سلام وقتت بخیر تقریبا مقوله‌ی سلیقه‌ایه منتها تدریس شجاعی در درجه‌ی اول و همین‌طور میرحسینی، تدریس‌های خوبی بوده به نظرم برای این مبحث. البته که مهم‌تر از تدریس توی به تسلط رسیدن، تست زیاده برای حرکت شناسی و همین‌طور فصل بعدش که دینامیک هست.

سلام وقتت بخیر تقریبا مقوله‌ی سلیقه‌ایه منتها تدریس شجاعی در درجه‌ی اول و همین‌طور میرحسینی، تدریس‌های خوبی بوده به نظرم برای این مبحث. البته که مهم‌تر از تدریس توی به تسلط رسیدن، تست زیاده برای حرکت شناسی و همین‌طور فصل بعدش که دینامیک هست.
مرسی ازت

Back
بالا