نگران چی؟میشه بگین سال کنکور چجوری نمیرفتین مدرسه؟
من از الان نگرانم واسش🙏🏻
تا جایی که میدونم فرهمند چون با کتاب اصلی پیش میره و جزوه ندارهسلام رفقا
کسی دیدید با حنیف عظیمی توی ۲ سال اخیر درصد بالا بزنه؟
از ساعت مطالعه کم شروع کن و روزانه نیم ساعت بیشترش کن. اگه دیدی روزانه اذیت میشی میتونی دو سه روز همون ساعت مطالعه رو نگه داری تا عادت کنی و راحت بخونی و بعدش یه نیم ساعت دیگه اضافه کنی. یه یک ماه باهاش درگیر باشی همینطوری خیلی راحت ساعت مطالعهت بالا میره. یهویی نرو ۸ ساعت بخون و روز بعدش کل انرژیت تحلیل رفته باشه و نتونی ۳ ساعت هم بخونی. کم کم بالا ببر ساعت مطالعه رو.چطور ساعت مطالعم بالا ببرم
کل روز فوقش 6 ساعت میخونم ساعت 9 شب یه جوریم که انگار از جنگ برگشتم
برای مسائل فراهانی خیلی بهتر از هادیانهممنونم از راهنماییت
من سال یازدهم سالیانه با هادیان پیش رفتم و نهایی رو فراهانی دیدم
به نظرم فراهانی خیلی خفن تر بود ولی خب میترسم تعصب الکی باشه یا بخاطر هیتایی که سر هادیان از بقیه شنیده بودم
من امسال هم زیاد مدرسه نمیرفتم و انضباط نوبت اولم ۱۷ شد و خیلی از معلم ها از نمره ام کم کردن ولی خب بعضی ها که اصلااااا مدرسه نمیومدن حتی برای ازمون کامل ۲۰ بودم مثل اینکه کمک به مدرسه میکردن ، راستش تو مدرسه های اهواز تا اونجایی که من فهمیدم دلیه اینکه گیر بدن یا نه ولی اگه نمراتت بالا باشه و شهریه هم بدی فکر کنم اوکی باشهمیشه بگین سال کنکور چجوری نمیرفتین مدرسه؟
من از الان نگرانم واسش🙏🏻
ببین برای خوندن بستگی داره سطحت توی اون درس چجوریهالان من که میخوام زیست دهم رو بخونم ، و خیلی خوب اون موقع نخوندم
نمیدونم تست از کجا بزنم ، برم ویدیو ببینم؟ مثلا گفتار ۱ فصل ۲ رو خوندم و تست ای کیو رو زدم ولی هیچی تو مغزم نیست قبلش حتما باید خیلی سبز رو میزدم؟ برم بانک تست ازمون های ازمایشی بزنم؟ اصلااا نمیدونم چیکار کنم
منم همینطورم طنینمن تازگیا نمیدونم چه مرگم شده
خیلی استرس میگیرم در حدی که الان تنگی نفس گرفتم و حتی میخوام بعد از ظهر ی نیم ساعت بخوابم نمی تونم
و حتی الان هم منتظرم کارنامه بیاد بعد برم سر درسا
چکار کنم😭😭
طبیعیه فکر کردن به اینکه فهمیدی لزوماً به معنای یادگیری نیست حتماً دوباره خودت حل کن و اگه چالشی بود علامت بزن برای مرور و قبل آزمون و ...منم همینطورم طنین
فکر کنم چون آزمون اول مونه اینجوری میشیم
من سر ریاضی خیلی مشکل دارم ، مثلا دارم تست میزنم و جوابو بلد نیستم بعدش میرم نگاه میکنم جوابو و فکر میکنم فهمیدم ولی مثلا تو آزمون همون سوالو می بینم راه حلش یادم رفته
چیکار کنم بنظرتون؟
وقتی یه سوال رو بلد نیستی و میری پاسخنامه رو بخونی، یه باره از اول تا آخر رو نخون، اول خط اولش رو بخون که ایده کلی حل رو گفته، بعد برو و سعی کن ادامش رو خودت حل کنی. و اگه باز نتونستی بیا خط دوم رو بخون و الی آخر. آدم خودش میفهمه این تست رو که الان نتونستم حل کنم کلا هیچ ایده ای در موردش ندارم و باید کل پاسخنامه رو بخونم یا اینکه اگه یه hint بهم بدن ممکنه بتونم خودم ادامش رو برم.من سر ریاضی خیلی مشکل دارم ، مثلا دارم تست میزنم و جوابو بلد نیستم بعدش میرم نگاه میکنم جوابو و فکر میکنم فهمیدم ولی مثلا تو آزمون همون سوالو می بینم راه حلش یادم رفته
چیکار کنم بنظرتون؟
اول از خودت آزمون بگیر از هر مبحثش بعد ببین کجاهارو باید دوره کنی. بعد که اونجاهارو خوندی با تست دوباره برو سراغشدوستان اگه مباحث پایه مثلا فیزیک و شیمی که قبلا قابل قبول خوندیشون رو نخوای تدریس ببینی توی تابستون و خودت صرفا با توجه به بودجه بندی ازمون های موسسه ها پایه رو بخونی مشکلی پیش میاد؟ چون حس میکنم نمیشه هفته ای دوتا چهارساعت تدریس ببینم و بعد خودم جزوه رو حل کنم و تست هم بزنم راهکاری ندارید برای این موضوع؟
تدریس و ویدیو دیدن همیشه لازم نیست اگر مبحث رو بلدی خودت بخون و تست بزن. با تست هم خیلی چیزا مرور میشه و هم خیلی چیزا یاد میگیری.دوستان اگه مباحث پایه مثلا فیزیک و شیمی که قبلا قابل قبول خوندیشون رو نخوای تدریس ببینی توی تابستون و خودت صرفا با توجه به بودجه بندی ازمون های موسسه ها پایه رو بخونی مشکلی پیش میاد؟ چون حس میکنم نمیشه هفته ای دوتا چهارساعت تدریس ببینم و بعد خودم جزوه رو حل کنم و تست هم بزنم راهکاری ندارید برای این موضوع؟

من خودم تا الان به جز فقط یه جلسه هیچ ویدیوی دیگه ای ندیدم.دوستان اگه مباحث پایه مثلا فیزیک و شیمی که قبلا قابل قبول خوندیشون رو نخوای تدریس ببینی توی تابستون و خودت صرفا با توجه به بودجه بندی ازمون های موسسه ها پایه رو بخونی مشکلی پیش میاد؟ چون حس میکنم نمیشه هفته ای دوتا چهارساعت تدریس ببینم و بعد خودم جزوه رو حل کنم و تست هم بزنم راهکاری ندارید برای این موضوع؟
دوستان اگه مباحث پایه مثلا فیزیک و شیمی که قبلا قابل قبول خوندیشون رو نخوای تدریس ببینی توی تابستون و خودت صرفا با توجه به بودجه بندی ازمون های موسسه ها پایه رو بخونی مشکلی پیش میاد؟ چون حس میکنم نمیشه هفته ای دوتا چهارساعت تدریس ببینم و بعد خودم جزوه رو حل کنم و تست هم بزنم راهکاری ندارید برای این موضوع؟