• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور سوالات غیردرسی کنکور ۱۴۰۶

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Sina
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
می‌شه بگین سال کنکور چجوری نمی‌رفتین مدرسه؟
من از الان نگرانم واسش🙏🏻
نگران چی؟
مدرسه عملا نمیتونه کاری بکنه. مگر اینکه بشینی وسط حیات تتریاک و گل بکشی اخراجت کنن اونم موقت.
مستمر هم هیچ جایی تاثیر نداره.

سلام رفقا
کسی دیدید با حنیف عظیمی توی ۲ سال اخیر درصد بالا بزنه؟
تا جایی که میدونم فرهمند چون با کتاب اصلی پیش میره و جزوه نداره
از حنیف بهتره
هم نهایی و هم کنکورو جمع میکنه.
من واقعا راضی بودم

چطور ساعت مطالعم بالا ببرم
کل روز فوقش 6 ساعت میخونم ساعت 9 شب یه جوریم که انگار از جنگ برگشتم

چطور ساعت مطالعم بالا ببرم
کل روز فوقش 6 ساعت میخونم ساعت 9 شب یه جوریم که انگار از جنگ برگشتم
از ساعت مطالعه کم شروع کن و روزانه نیم ساعت بیشترش کن. اگه دیدی روزانه اذیت میشی می‌تونی دو سه روز همون ساعت مطالعه رو نگه داری تا عادت کنی و راحت بخونی و بعدش یه نیم ساعت دیگه اضافه کنی. یه یک ماه باهاش درگیر باشی همینطوری خیلی راحت ساعت مطالعه‌ت بالا میره‌. یهویی نرو ۸ ساعت بخون و روز بعدش کل انرژیت تحلیل رفته باشه و نتونی ۳ ساعت هم بخونی. کم کم بالا ببر ساعت مطالعه رو.

ممنونم از راهنماییت
من سال یازدهم سالیانه با هادیان پیش رفتم و نهایی رو فراهانی دیدم
به نظرم فراهانی خیلی خفن تر بود ولی خب میترسم تعصب الکی باشه یا بخاطر هیتایی که سر هادیان از بقیه شنیده بودم
برای مسائل فراهانی خیلی بهتر از هادیانه
مصلایی رو ندیدم

سلام ببخشید اگه کسی تجربه ای از کتاب های qb ماز داره به اشتراک بزاره.

می‌شه بگین سال کنکور چجوری نمی‌رفتین مدرسه؟
من از الان نگرانم واسش🙏🏻
من امسال هم زیاد مدرسه نمیرفتم و انضباط نوبت اولم ۱۷ شد و خیلی از معلم ها از نمره ام کم کردن ولی خب بعضی ها که اصلااااا مدرسه نمیومدن حتی برای ازمون کامل ۲۰ بودم مثل اینکه کمک به مدرسه میکردن ، راستش تو مدرسه های اهواز تا اونجایی که من فهمیدم دلیه اینکه گیر بدن یا نه ولی اگه نمراتت بالا باشه و شهریه هم بدی فکر کنم اوکی باشه
ولی خب سال کنکور فکر نکنم سختگیری کنن اگه هم میتونی انتقالی بگیر

• دابل‌لایک
امتیازات: Uvzst
الان من که میخوام زیست دهم رو بخونم ، و خیلی خوب اون موقع نخوندم
نمیدونم تست از کجا بزنم ، برم ویدیو ببینم؟ مثلا گفتار ۱ فصل ۲ رو خوندم و تست ای کیو رو زدم ولی هیچی تو مغزم نیست قبلش حتما باید خیلی سبز رو میزدم؟ برم بانک تست ازمون های ازمایشی بزنم؟ اصلااا نمیدونم چیکار کنم

الان من که میخوام زیست دهم رو بخونم ، و خیلی خوب اون موقع نخوندم
نمیدونم تست از کجا بزنم ، برم ویدیو ببینم؟ مثلا گفتار ۱ فصل ۲ رو خوندم و تست ای کیو رو زدم ولی هیچی تو مغزم نیست قبلش حتما باید خیلی سبز رو میزدم؟ برم بانک تست ازمون های ازمایشی بزنم؟ اصلااا نمیدونم چیکار کنم
ببین برای خوندن بستگی داره سطحت توی اون درس چجوریه
یکی هست ضعیفه توی این درس یا خوب نخونده موقعی که دهم بوده و آموزش خوبی براش ندیده و وقت داره میره ویدیو می‌بینه(من خودم چون با مدرسه جلو می‌رفتم دیگه وقت ویدیو دیدن نداشتم و به کارم نمی‌اومد)
یکی دیگه مثلاً میره درسنامه می‌خونه
یا جزوه می‌خونه یا استاد داره و کلاس میره و...
این میشه اون مرحله اول که بحث یادگیریه. یعنی تو یه سری مطالب رو تو این مرحله یاد می‌گیری.
حالا خیلی سبز به عنوان منبع اول خوبه و بد نیست ولی من اصولا پیشنهاد می‌کنم اگر کسی یه منبع آموزشی مثل ویدیو و درسنامه و استاد و کلاس رو داره دنبال می‌کنه تو سال کنکورش سراغ خیلی سبز برای دهم و یازدهم نره. اینا رو تو همون سال دهم و یازدهم اگر خواست کار کنه وگرنه تو دوازدهم بعد اینکه یاد گرفت بره سراغ آیکیو جامع. مگر اینکه بری سراغ آیکیو و اصلا نتونی سوالاشو حل کنی. یا اینکه خودخوان پیش میری و تنها منبع یادگیریت درسنامه‌ست.
این کار رو که انجام دادی کلی نکته یاد گرفتی و تست زدی و تله تستی‌های این فصل رو فهمیدی و یه سری نکات مهم و به درد بخورش رو می‌نویسی تو کتابت.
حالا مثلاً اگر قبل آزمون‌های دو هفته یک‌بار داری اون بودجه رو مطالعه می‌کنی و مثلا قراره فصل ۱ و بخشی از فصل ۲ رو آزمون بدی(من خیلی راجع به منابع آزمون‌ها مخصوصاً تو تابستون چیزی نمی‌دونم و دارم مثال می‌زنم کلا) این مراحلی که گفتم تکمیل شد و تست زدی و خوندی، چند تا آزمون آزمایشی از موسسات مختلف از سال‌های قبل میاری و آزمونی حل می‌کنی و درصد و زمان می‌گیری. اینجا سرعت و تسلطت بالا میره و اشکالاتت رو متوجه میشی. یک بار هم کتاب رو قبل آزمون مرور می‌کنی برای اون مبحث. بعد میری آزمون میدی و میای خونه تحلیل و رفع اشکال می‌کنی.

این به طورکلی کاری بود که من برای زیست انجام می‌دادم و می‌تونی با توجه به وضعیت خودت یکم شخصی‌سازیش کنی. خودتو گیج نکن و کمال‌گرایی رو هم بذار کنار قرار نیست همه منابع و هرچی تست هست بزنی.

من تازگیا نمیدونم چه مرگم شده
خیلی استرس میگیرم در حدی که الان تنگی نفس گرفتم و حتی میخوام بعد از ظهر ی نیم ساعت بخوابم نمی تونم
و حتی الان هم منتظرم کارنامه بیاد بعد برم سر درسا
چکار کنم😭😭

من تازگیا نمیدونم چه مرگم شده
خیلی استرس میگیرم در حدی که الان تنگی نفس گرفتم و حتی میخوام بعد از ظهر ی نیم ساعت بخوابم نمی تونم
و حتی الان هم منتظرم کارنامه بیاد بعد برم سر درسا
چکار کنم😭😭
منم همینطورم طنین
فکر کنم چون آزمون اول مونه اینجوری میشیم

من سر ریاضی خیلی مشکل دارم ، مثلا دارم تست میزنم و جوابو بلد نیستم بعدش میرم نگاه میکنم جوابو و فکر میکنم فهمیدم ولی مثلا تو آزمون همون سوالو می بینم راه حلش یادم رفته
چیکار کنم بنظرتون؟

منم همینطورم طنین
فکر کنم چون آزمون اول مونه اینجوری میشیم

من سر ریاضی خیلی مشکل دارم ، مثلا دارم تست میزنم و جوابو بلد نیستم بعدش میرم نگاه میکنم جوابو و فکر میکنم فهمیدم ولی مثلا تو آزمون همون سوالو می بینم راه حلش یادم رفته
چیکار کنم بنظرتون؟
طبیعیه فکر کردن به اینکه فهمیدی لزوماً به معنای یادگیری نیست حتماً دوباره خودت حل کن و اگه چالشی بود علامت بزن برای مرور و قبل آزمون و ...

چیکار کنم بنظرتون؟
وقتی یه سوال رو بلد نیستی و میری پاسخنامه رو بخونی، یه باره از اول تا آخر رو نخون، اول خط اولش رو بخون که ایده کلی حل رو گفته، بعد برو و سعی کن ادامش رو خودت حل کنی. و اگه باز نتونستی بیا خط دوم رو بخون و الی آخر. آدم خودش میفهمه این تست رو که الان نتونستم حل کنم کلا هیچ ایده ای در موردش ندارم و باید کل پاسخنامه رو بخونم یا اینکه اگه یه hint بهم بدن ممکنه بتونم خودم ادامش رو برم.

یه پیشنهاد دیگه، وقتی بلد نیستی و راه حل رو میخونی اون تست رو علامت بزن، بعد آخر اون پارت مطالعه (که جواب یادت رفته باشه) برگرد و خودت حلش کن. اینجوری هم مطمئن میشی فهمیدی و هم تو ذهنت تثبیت میشه.

دوستان اگه مباحث پایه مثلا فیزیک و شیمی که قبلا قابل قبول خوندیشون رو نخوای تدریس ببینی توی تابستون و خودت صرفا با توجه به بودجه بندی ازمون های موسسه ها پایه رو بخونی مشکلی پیش میاد؟ چون حس میکنم نمیشه هفته ای دوتا چهارساعت تدریس ببینم و بعد خودم جزوه رو حل کنم و تست هم بزنم راهکاری ندارید برای این موضوع؟

دوستان اگه مباحث پایه مثلا فیزیک و شیمی که قبلا قابل قبول خوندیشون رو نخوای تدریس ببینی توی تابستون و خودت صرفا با توجه به بودجه بندی ازمون های موسسه ها پایه رو بخونی مشکلی پیش میاد؟ چون حس میکنم نمیشه هفته ای دوتا چهارساعت تدریس ببینم و بعد خودم جزوه رو حل کنم و تست هم بزنم راهکاری ندارید برای این موضوع؟
اول از خودت آزمون بگیر از هر مبحثش بعد ببین کجاهارو باید دوره کنی. بعد که اونجاهارو خوندی با تست دوباره برو سراغش

تدریس و ویدیو دیدن همیشه لازم نیست اگر مبحث رو بلدی خودت بخون و تست بزن. با تست هم خیلی چیزا مرور میشه و هم خیلی چیزا یاد می‌گیری.
برای حفظیات متن کتاب رو مرور کن اوکی میشه.
برای مسائل اگر به مشکل خوردی نهایتاً می‌تونی تدریس ببینی. اما اونم با درسنامه و سوال می‌تونه حل بشه.

من خودم تا الان به جز فقط یه جلسه هیچ ویدیوی دیگه ای ندیدم.
اون برای وقتیه که کلا بلد نیستی یا مشکل داری.
من جات باشم اول درسنامه رو میخونم (و برای شیمی حتما کتاب رو هم میخونم) بعد تست.

در کل برای ویدیو دیدن امتحان کنین ببینین درسنامه چقدر زمان باید بذارین و چه بازدهی بهتون می‌ده، و برای ویدیو دیدن این زمان و بازدهی چقدره، اگه ویدیو رو با سرعت بیشتر براتون بازدهی داشته باشه که خیلی هم عالی، در کل یکی از مهم ترین چیزا درباره این مسیر اینه که نگین حتماً باید فلان کارو بکنید چون فلانی گفته فلان، هنوز اول راهین فرصت دارین یکم آزمون خطا کنین امتحان کنین تا ادامه مسیر خیالتون راحت باشه، تو این مسیر هر جا هم متوجه شدین یه راه بهتر هست نترسین و تغییر بدین و پیش برین، مهم ترین چیز اینه که نترسین

یه چیزی بگم؟
اکثر سوالات بستگی به خود شناسی داره
که متاسفانه اغلب موارد طی مسیر کنکور اتفاق میوفته و دهم و یازدهم بهش فکر نکردیم
اینکه کدوم استاد خوبه؟ بستگی به خودت داره که زیون کی رو بفهمی وگرنه درس همون درسه. مثلا خود من با استادی حال میکنم که شاد و سرحال باشه. تن صداش موقع تدریس عوض بشه و.../ در غیر این صورت یعنی اگه استاد خسته باشه. کل تایم کلاس خمیازه میکشم و انرژیمم از دست میدم.

یا مثلا همین ویدیو دیدن یا ندیدن. اگه آدم کمالگرایی باشی میگی حتما ببینم شاید یه چیزی یادم رفته ولی اگه خودخوان خوبی باشی احتمالا بتونی با درسنامه کنار بیای.

حتیی انتخاب کتاب. مثلا من واسه شیمی با آی کیو و خیلی سبز نتونستم کنار بیام ولی عاشق تیتانیوم شدم.
واسه ریاضی الگو رو بهتر از گاج میدونم
و واسه زیست از درسنامه متنفرم. از جزوه زیست بدم میاد. کتاب احساس راحت تری میده
یا واسه دروس عمومی با کتاب وزارتی نمیتونم کنار بیام و با فرمول بیست راحت تر بودم

Back
بالا