dardashna کاربر فعال فارغالتحصیل ارسالها 27 امتیاز 127 نام مرکز سمپاد فرزانگان شاکر اردکان شهر اردکان سال فارغ التحصیلی 1401 دانشگاه فرهنگیان امروز در 14:32 #3,001 به نقل از آستاره : یک عمر به سودای لبش سوختم و آه روزی که لب آورد ببوسم رمضان شد _حامد عسکری کلیک کنید تا باز شود... در آرزوی تو عمر بردم شب و روز عمرم همه رفت و آرزوی تو نرفت مولانا
به نقل از آستاره : یک عمر به سودای لبش سوختم و آه روزی که لب آورد ببوسم رمضان شد _حامد عسکری کلیک کنید تا باز شود... در آرزوی تو عمر بردم شب و روز عمرم همه رفت و آرزوی تو نرفت مولانا
St. Gerrard کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 291 امتیاز 1,461 نام مرکز سمپاد حضرت محمد شهر Albuquerque سال فارغ التحصیلی 1402 مدال المپیاد خیر رشته دانشگاه پزشکی امروز در 15:53 #3,002 به نقل از dardashna : در آرزوی تو عمر بردم شب و روز عمرم همه رفت و آرزوی تو نرفت مولانا کلیک کنید تا باز شود... تو من ندانستم از اول که تو بی مهر و وفایی عهد نابستن از آن به که ببندی و نپایی
به نقل از dardashna : در آرزوی تو عمر بردم شب و روز عمرم همه رفت و آرزوی تو نرفت مولانا کلیک کنید تا باز شود... تو من ندانستم از اول که تو بی مهر و وفایی عهد نابستن از آن به که ببندی و نپایی
dardashna کاربر فعال فارغالتحصیل ارسالها 27 امتیاز 127 نام مرکز سمپاد فرزانگان شاکر اردکان شهر اردکان سال فارغ التحصیلی 1401 دانشگاه فرهنگیان 57 دقیقه پیش #3,003 به نقل از St. Gerrard : تو من ندانستم از اول که تو بی مهر و وفایی عهد نابستن از آن به که ببندی و نپایی کلیک کنید تا باز شود... چو به دوست عهد بندد ز میان پاکبازان چو علی (ع) که میتواند که به سر برد وفا را شهریار
به نقل از St. Gerrard : تو من ندانستم از اول که تو بی مهر و وفایی عهد نابستن از آن به که ببندی و نپایی کلیک کنید تا باز شود... چو به دوست عهد بندد ز میان پاکبازان چو علی (ع) که میتواند که به سر برد وفا را شهریار