َRrman
Bonsoir
- نام مرکز سمپاد
- دیوانه خانه1
- شهر
- جنوبگان شمالی
- سال فارغ التحصیلی
- 1407
نودل بخورکمک گشنمههههه
نودل بخورکمک گشنمههههه
نگران نباش زنده میمونن معمولاکمکککککک پرنده آوردیم خونه هر چیش میشه تخم میکنم نکنه بلایی سرش بیاد از عذاب وجدان سکته کنمممم
نیییستتتمیتونی با یکی قرارداد ببندی که از همدیگه هی دارو ها رو بپرسید تا یاد بگیرید

دفترچه درست کن براشنیییستتت
یکی بود ولی خب گفت فعلا درسای دانشگاهو میخوام بخونم
کمتر کسی مثل من اسکله
من اخلاقای بدمو بچگی اینجوری ترک کردممیتونی یه کش دور دستت بندازی هر وقت بلد نبودی بکشی ول کنی

از ما که بد تر نیستی تو مدرسه استاد زیاد داریم که دامپزشکنکمککک من به هر کی میگم خانم/اقای دکتر _که فارغ نشده_ دارم مسخره اش میکنم الان تو داروخونه زرت و زرت بهم میگن خانم دکتر دچار بحران هویت شدم![]()
البته که اراده هم جواب میده ولی این برای ماییه که مغزمون ازمون شیرازی ترهمن اخلاقای بدمو بچگی اینجوری ترک کردم
گازم میشه بگیری خودتو
چون در حد استاد های دانشگاه پیام نور باسوادنچرا بین مدرسه و استاد دارم به باگ میخورم

من من من. من اینو بلدمکمک ببخشید آرامش خانم یه موسیکوتقی تو کولر ما لونه ساخته تخم گذاشته چهجوری بدون اینکه جوجوهاش آسیب ببینن به یه جای دیگه منتقلش کنم؟
ببخشید شما متخصص نیستید جواب ندید لطفامن من من. من اینو بلدم
کولر رو بذارید رو یواش کم کم منتقل میشن یه جای دیگه
راست میگهبه اسپایدرجوجو کمک کنیییید نمیتونه حرف جدی ای بزنه با این اسم و پروفایلش 😭 😭
سلام.کمک ببخشید آرامش خانم یه موسیکوتقی تو کولر ما لونه ساخته تخم گذاشته چهجوری بدون اینکه جوجوهاش آسیب ببینن به یه جای دیگه منتقلش کنم؟
سفارش بده بخور یه روز خوبکمککک کلهپاچه میخواد دلم ولی صبحا نمتانم پاشم برم بخورم
کمککک ملینا داره تاپیکو به گند میکشه
اهم اهم![]()
بذار کمکتتتت کنم ریپلای رو توش ممنوع کن، سهمیه هم براش بذار بذار راحت کمککککک بخوایمکمکککک میخوام تاپیکو ببندم چون واقعا اسپمه ولی باحالهههه
بابا کله صبح باید بخوریسفارش بده بخور یه روز خوب
مگه مجبوری حتما بری بیرون بخری
میارن در خونه دیگه