• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پیشنهاد وسایل خونه جهت مزدوج شدن/ مستقل شدن

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Skyblu.e
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
Ips برای شب فاجعس

اصلا مشکی نداره

خاکستری تیره ترینشه
اگه ips مینی ال ای دی باشه و چند ده منبع نوری برای کنترل کنتراست داشته باشه اوکیه ولی خب قیمت هاشون بالاست
در نتیجه برای تلویزیون اقتصادی شاید VA بهتر باشه

ممکنه صاحب خونه فر توکار نزده باشه
اگه جاش داخل کابینت ها درست باشه میشه فر توکار خرید وگرنه فر رومیزی باید خرید که برند های خارجی سخت گیر میاد ولی برند داتیس راحت گیر میاد و برند خوبی هم هست

اگر اهل آشپزی هستید، مستقیما بپرید و روی استیل سرمایه گذاری کنید. در طولانی مدت کیفیت زندگی‌ رو خیلی بالا میبره. تفلون به شدت مضره و آلومینیوم مسموم کننده است. چدن واقعی در بازار خیلی سنگین و گرونه، ضمن این که میشکنه؛ همه قابلمه های چدنی هم روکش گرانیت یا تفلون دارن و بازم مضرن. استیل بی ضرره، مهارت آشپزی رو بیشتر میکنه و یکمی آهن بدن رو هم تامین میکنه.
پ.ن: چدن روسی شنیدید؟ چدن نیست. همون آلومینیومه.
ویرایش: استیل خوب وی ام اف آلمان محسوب میشه که حدود ۲۰ تا ۳۰ه الان. اگر خواستید با یکیش شروع کنید از تابه شروع کنید. یک تابه خوب همه چیزیه که برای آشپزی نیاز دارید (به خصوص اگر‌ فقط به غذای برنجی بسنده نمیکنید و در آشپزی تنوع دارید)
استیل ایرانی هم برند پارس استیله. که الان با پست داره میفرسته خونه ما. ذوق داریم 😁
ماهیتابه روحی از نظر سلامت چطوره؟

+خانه آرمانی بنده تلوزیون نخواهد داشت
ماشين ظرفشویی هم
تخم مرغ پز هم با يک قابلمه کوچولوی روحی قابل جایگزینیه.
گاز هم معمولی از برقی باید ارزون تر در بياد در دراز مدت

یه توصیه خیلی مهم:
یه سری سینک ها هستن، به اسم سینک پیانویی، واردات چین هستن و قیمتشون از سینک ها استیل داخل ایران کمتره
هیچ وقت اینا رو نخرید، رسما این مدل های چینی به اسم سینک های یکبار مصرف معروف شدن ولی خوشگلن فروش دارن
چرا میگم نگیرید؟
  1. به خاطر املاح آب ایران، اون مدل آبشاری چینیش خیلی زود خراب میشه و نیاز دارید تعویض کنید
  2. قطعات یدکیش تو ایران نیست 😂 - پس نمیتونید ازش استفاده کنید
  3. مدل های اصلی این سینک های رنگ شده، استیل هستن که به روش pvd رنگشون عوض شده، اینا به کیفیت رنگ اونا نیست و مشکل رنگ مشکیش اینکه (البته نه همه اشون، ولی اکثرا) خط و خش روش زیاد میافته و خیلی این خط و خش رو نشون میده

البته بزرگترین مزیتش نسبت به بقیه سینک ها قیمتشه، و اینکه واقعا خوشگله

یه توصیه خیلی مهم:
یه سری سینک ها هستن، به اسم سینک پیانویی، واردات چین هستن و قیمتشون از سینک ها استیل داخل ایران کمتره
هیچ وقت اینا رو نخرید، رسما این مدل های چینی به اسم سینک های یکبار مصرف معروف شدن ولی خوشگلن فروش دارن
چرا میگم نگیرید؟
  1. به خاطر املاح آب ایران، اون مدل آبشاری چینیش خیلی زود خراب میشه و نیاز دارید تعویض کنید
  2. قطعات یدکیش تو ایران نیست 😂 - پس نمیتونید ازش استفاده کنید
  3. مدل های اصلی این سینک های رنگ شده، استیل هستن که به روش pvd رنگشون عوض شده، اینا به کیفیت رنگ اونا نیست و مشکل رنگ مشکیش اینکه (البته نه همه اشون، ولی اکثرا) خط و خش روش زیاد میافته و خیلی این خط و خش رو نشون میده

البته بزرگترین مزیتش نسبت به بقیه سینک ها قیمتشه، و اینکه واقعا خوشگله
برای خونه هایی که مطبخ دارن مناسبه فکر کنم
این مدل رو به عنوان ادا میشه توی آشپزخونه اصلی کار کرد و توی مطبخ سینک اخوان میزاری و تا ابد و یک روز کار میکنه🦦

برای خونه هایی که مطبخ دارن مناسبه فکر کنم
این مدل رو به عنوان ادا میشه توی آشپزخونه اصلی کار کرد و توی مطبخ سینک اخوان میزاری و تا ابد و یک روز کار میکنه🦦
دقیقا، خوراک پز و جزیره است

در مورد اجاق گاز هم:
  1. بسته به استفاده اتون، تعداد شعله و مدل انتخاب کنید، و من همیشه نظرم روی اجاق گازهایی بود که دوتا پلوپز دارن و به نظرم این مدل ها خیلی بهتر از اون مدل هایی هستن که یه پلوپز و چهارتا شعله اضافی دیگه دارن
  2. مدل هایی که ماهی پز دارن خیلی به درد ما ایرانی ها نمیخوره، به خاطر اینکه پخش دماش طولیه و یکم ماهیتابه بزرگ باشه وسط میسوزه کناری ها هنوز سرخ نشدن، مگر اینکه گریل چدنی بگیرید
  3. بین استیل و شیشه هیچ فرقی نیست، تمیز کردن شیشه راحت تره، هرکدوم رو پسندیدین بگیرین
  4. در حال حاضر، گازهای الکتریکی اروپایی مناسب مصرف ما نیستن، رو بالاترین درجه نیم ساعت الی 40 دقیقه طول میکشه تا یه کتری آب رو جوش بیاره
  5. برای شستن چربی های چدن، یه ظرف بزرگ رو پر آب جوش کنید، توش دوتا قرص ماشین ظرفشویی بریزید، بعد چدن ها رو بذارید داخلش و در ظرف رو ببندید، به تمیزی سلام کنید

اگه اهل صبحونه خوردن هستید از توستر غافل نشید! من دو سال پیش یکی برای اتاقم تو خوابگاه گرفتم و بی‌اغراق هیچ روزی نبوده که برای این خرید به خودم آفرین نگم. نون رو گرم و برشته می‌کنه و یه جوری از بیات بودن در میاد انگار که همین الآن از تنور در اومده. کلاً نون گرم و تازه تجربۀ صبحونه خوردن رو صد لِوِل بالا می‌بره و آدم روزش رو بهتر شروع می‌کنه و به همین خاطر توستر با وجود سادگیش خیلی خیلی روی کیفیت زندگی هر روز آدم مؤثره به نظر من. از هواپز چند بار برای این کار استفاده کردم ولی حس می‌کنم اونقدرا نون رو از بیات بودن در نمیاره و مغزش رو برشته نمی‌کنه و انگار سطحی‌تر گرم می‌شه. قبلاً فقط از این نون تُست‌های بسته‌بندی سوپرمارکتی استفاده می‌کردم ولی الآن برام جا افتاده که سنگک و بربری و لواش هم میشه باهاش تُست کرد و اینطوری محدودیتی هم تقریباً نداره. در ضمن، سریع هم هست و توی تقریباً 50-60 ثانیه نون رو برشته می‌کنه.
پ.ن: چیزی دربارۀ تنوع برندها نمی‌دونم، این مدل از فیلیپس رو مهر 1403 گرفتم 1.6 تومن که جزو ارزون‌ترین‌های دیجی‌کالا بود، الآن گرون شده ولی خب همچنان به نظرم با توجه به تأثیری که روی هر روز آدم می‌ذاره باز سرمایه‌گذاری خوبی از آب در میاد. خوبم عمر کرده؛ تقریباً هر روز 2-3 بار استفاده کردم و آخ نگفته تو این مدت.

بچه ها یکی تون قبلا توی دخترونه یک چیزی معرفی کرد که یادم نیست چی بود 😁💔( نخندید ....جدا حافظه ام خیلی خوبه توی به خاطر سپردن جزئیات یکم ضعیفم :)) )
یادمه گفتی اون‌‌ چیز رو توی ماشین لباس شویی میندازی لباسها بوی بهشت میگیره ....و جای جای خونه تو باهاش پر کردی از بوش لذت میبری ....این چیز شگفت انگیز چی بود ؟! ....بوکمارک نکردم دو ساعته دارم دنبالش میگردم اونجا نیست ☹️💔

بچه ها یکی تون قبلا توی دخترونه یک چیزی معرفی کرد که یادم نیست چی بود 😁💔( نخندید ....جدا حافظه ام خیلی خوبه توی به خاطر سپردن جزئیات یکم ضعیفم :)) )
یادمه گفتی اون‌‌ چیز رو توی ماشین لباس شویی میندازی لباسها بوی بهشت میگیره ....و جای جای خونه تو باهاش پر کردی از بوش لذت میبری ....این چیز شگفت انگیز چی بود ؟! ....بوکمارک نکردم دو ساعته دارم دنبالش میگردم اونجا نیست ☹️💔
احتمالا لنور و گفته
دونه های خوشبو کننده هستن

من مشابه همچین چیزی لنور رو میشناسم شبیه دونه های لپه اس داخلش
مخصوص جاهای رطوبتی و خشک هم جدا داره بسته به مکان زندگی
با رایحه های مختلف

اقااا همونطور که گفتید به نیازتون بستگی داره
بنظرم تلویزیون و لباسشویی و یخچال و ظرفشویی ضروریه، یکی میگه ظرفشویی نداریم بخریم بنظرتون؟من میگم منظورت چیه:))
نظر من رو اینه تلویزیون و سونی بخرید ،یخچال الجی
لباسشویی اسنوا،دوو،پاکشوما خوبه
اگر سر کار می‌رید احتمالا مولتی کوکر و چایساز خیلی کمکتون کنه،مولتی کوکر نینجا خوبه و چایساز بویانت شنیدم خدمات پس از فروش و کیفیت خوبی داره و قهوه سازم هست همزمان(چندکاره هارو خیلی دوست دارم)
جاروبرقی هم aegداشتیم بالای۲۰ساله کار میکنه شنیدم مدلanilmal800همچین چیزیش خیلی هم بی صداعه،یدونم داتیس گرفتیم جدیدا مکشش خوبه ولی بازم باید استفاده کنم بگم
اها اگر کسی تجربه جارو رباتیک هم داره بگه لطفا اینم بنظرم برای خونه های بزرگ و افراد شاغل خیلی خوبه
اتوبخار پاناسونیک خیلی خوبه
سشوار فیلیپس،اتو مو لیز
درمجموع برند بوش همه چیش خوبه ولی خب گرون تره نسبتا
اها بعد دیدم اسمگ میخرن،به شخصه انتخاب من نیست چون ظاهرش و دوست ندارم و بنظرم اونقدی بهم کار نمیده هرچند کیفیتش خوبه
بعد اینکه به سایز وسایلم خیلی دقت کنید بر اساس نیازتون باشه ،مثلا مامانم یه سرخکن بزرگ داره که خیلی روغن مصرف میکنه و استفادش نمیکنه یا یخچالمون کوچیکه
راجع به مبل و سرویس خواب هم ترجیح مامانم همیشه اینه شرکتی بگیره چون ترتمیز تر و محکم تره
تشک هم رویا بگیرید:))
راجع به جنس و برند قابلمه هیچ نظری ندارم:)
جاروبرقیه خط افتاد رو بدنش هرچند بنظرم بیشتر بخاطر جنس ماتشه
@Flying_girl راهی برای اوکی کردنش هست؟نظری راجع به جنس بقیه محصولات دارین؟

ماهیتابه روحی از نظر سلامت چطوره؟

+خانه آرمانی بنده تلوزیون نخواهد داشت
ماشين ظرفشویی هم
تخم مرغ پز هم با يک قابلمه کوچولوی روحی قابل جایگزینیه.
گاز هم معمولی از برقی باید ارزون تر در بياد در دراز مدت
متاسفانه مسمومیت و بیماری عصبی ایجاد میکنه

جاروبرقیه خط افتاد رو بدنش هرچند بنظرم بیشتر بخاطر جنس ماتشه
@Flying_girl راهی برای اوکی کردنش هست؟نظری راجع به جنس بقیه محصولات دارین؟
من تو حوزه لوازم آشپزخونه (مورد سینک و گاز و فر و هود) تخصص دارم
بقیه لوازم آشپزخونه ایرانی هم چون با شرکت هاشون ارتباط داشتم و کارهاشون رو رصد میکردم و دیتا کافی داشتم گفتم
بقیه موارد خونه من هیچ نظری ندارم
من هنوز یه ماهیتابه برا خودم نخریدم

من مشابه همچین چیزی لنور رو میشناسم شبیه دونه های لپه اس داخلش
مخصوص جاهای رطوبتی و خشک هم جدا داره بسته به مکان زندگی
با رایحه های مختلف
در مورد لنور، من چند بار امتحان کردم این‌که دونه‌هاش رو بریزم توی لباس‌شویی (حواستون باشه اگر می‌خواید واسه لباس‌ها یا پتو استفاده کنید، حتما بریزیدش همونجایی‌که لباس‌ها رو می‌ریزید، نه توی مخزن مایع لباسشویی) اما کار خدا، اصلاً بوش رو دوست نداشتم. احتمالاً البته بخاطر این بود که من زیادی ریخته بودم ازش و خیلی خیلی بوش غلیظ شده بود، شاید هم با بوی نرم‌کننده قاطی شده بود. در هر صورت روش‌های بهتری کشف کردم. من جمله این‌که یه 5-10 دونه ازش رو بریزم توی یه پیالۀ کوچیک و بذارمش روی بخاری/ شوفاژ. واقعاً اتاق و خونه بوی بهشت می‌گیره این‌شکلی. :))
اون موقع جمینای فقیدم یه‌سری روش دیگه هم پیشنهاد داده بود. من جمله اینکه 4-5 تا کیسۀ کوچیک درست کنم و توی هر کدوم 5-10 تا از اینا بریزم و در طولِ کمد لباسم با نخ ببندمش، که تونل خوش‌بو درست بشه و اینا، که تجربه‌نکرده میگم خیلی جوابه این‌کار :)) چون اون کمدی که جعبۀ لنور رو توش گذاشتم حسابی بوی خوب میده، و وقتی درش باز میمونه کل اتاق بوش رو میگیره حتی وقتی اون پنج تا توی پیاله‌ایه رو نداری تو اتاقت.
آهان یه روش دیگه هم اینه که چندتاش رو بندازی زمین با جاروبرقی بکشی‌شون بالا، بعد اتاقت رو جارو کنی. اینو دیروز امتحان کردم و فکر کنم جوابه.
من کلاً خیلی به بوی خوب (ملایم نه غلیظ چون میگرن-) اهمیت می‌دم، کلی هم خوش‌بوکننده استفاده کردم. ولی لنور واقعاً واقعاً یه چیز دیگه‌ست.
البته یکم گرونه به‌نسبت (یه تومن بود چهار پنج ماه پیش) اما حجمش واقعاً زیاده و با این پلن 5-10 تا هر هفته، خیلی زنده و خوش‌بو میمونه. :))

Up

Back
بالا