• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پیشنهاد وسایل خونه جهت مزدوج شدن/ مستقل شدن

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Skyblu.e
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Skyblu.e

کاربر فوق‌حرفه‌ای
عضو مدیران انجمن
نام مرکز سمپاد
Farz
شهر
Loading...
سال فارغ التحصیلی
1402
مدال المپیاد
Overthinking
دانشگاه
Iran univ
رشته دانشگاه
Nursing
سلااااام .....همه ما شاید یک زمانی در تکاپو باشیم برای خرید وسایل خونه خودمون ....با یار یا بدون یار ( همگی انشالله با هم نظری یار باشه البته😉)....

لطفا در قدم اول اگر لیستی ذخیره کردید/ از وسایل ضروری دارید که ممکنه در چند هفته اول پی ببریم به ارزش وجودیش باهامون به اشتراک بزارید ....وسایلی که کارتون باهاش راحتتر شده / اگر شاغل هستید خیالتون رو راحت کرده هم معرفی کنید....
تجربیات خودتون از وسایل و برند ها و قیمت شون رو اگر اخیرا تهیه کردید در اختیارمون بزارید .....:)) کاربردی بودن شون هم ذکر کنید مثلا خیلیا از سرخ کن استفاده نمیکنن اما یکی مثل مامان من کوچک ترین چیز رو میخواد گرم کنه میزاره توی سرخ کن :)) ولی از هواپز و اسنک ساز سالی یکبار هم استفاده نمیکنیم و عملا داره خاک میخوره ....
از تجربیات یک سری از بچه ها مثل @Flying_girl توی دخترونه استفاده کردیم قبلا اما پست هاشون رو نقل قول / منتقل می‌کنیم که اینجا هم داشته باشیم شون...
لطفا بچه هایی که به تازگی ازدواج کردن / مستقل شدن هم تجربیات خودشون رو از قیمت تا کیفیت باهامون به اشتراک بزارن.....
:)) خانومایی که تجربه دار ترن از کیفیت برندهایی که چند ساله استفاده میکنن ما رو محروم نکنن ....

❤️‍🔥😍 امیدوارم تاپیک همیشه داغ و پر کاربرد بمونه .....صرفا مربوط به اشپزخانه نیست :)) هرجایی از خونه حتی سرویس بهداشتی هم در نظر بگیرید ....پیشاپیش ممنان از نظرات خوب و کمک دهنده تون ;)) ❤️....

طبیعتا اسپم مثل هر تاپیک دیگه ای ممنوعه بنا بر صلاح دید مدیران حذف خواهد شد....پست متوالی هم نفرستید ....

فعلا با نقل قول از @Flying_girl شروع میکنیم..... من رو مجبور نکنید متاهل ها رو‌ تگ‌ کنم ازشون لیست بخوام.... استقبال کنید ممنان❤️:

تو وسایل برقی آشپزخونه، ترجیحا ایرانی بگیر
به خاطر تمام مشکلات برقی که ما داریم، خیای زود وسایل دچار مشکل میشن
و تو این شرایط بهتره وسیله ای دستت باشه که گارانتی داره
برند روبینا تو اینا خیلی خوبه، و میدونم ایرفرایرش کاملا فیلیپسه فقط مارک روبینا میخوره
تا یه زمانی حتی اینجا مونتاژ نمیشد
قهوه ساز نیمه صنعتی کن بد نبود
اسنوا و سری برند انتخاب، الان خیلی خوبه
بعدتر رو نمیتونم تضمینی بدم
میکس پلاس هم خوبه و واردات قوی‌ای داره
درسا هم برند نیمه معمولی رو به قویه، خیلی برند مهندسی شده ایه و من این رو میپسندم
داتیس رو الان نمیدونم، تا یه زمانی خیلی خوب بود، ولی حدود یکساله کل مدیریت و کنترل کیفیتش عوض شده و من حدود ۶ ماهه دیگه با لوازم خانگی ارتباطی ندارم به خاطر همین نمیدونم الان خوبه یا نه
اصلا سمت برند دیموند، ng، دیورسو نرو، پول دور ریختنه
بیمکث الان که وضعیت مالی بهم ریخته سمتش نرو
برند خوبیه ولی زمانی که بازار بهم میریزه به خاطر اینکه قیمت رو دست نزنه، یکم محصولات کیفیت پایین رو قبول میکنه، تو بقیه موارد که شرکت پول داره اینطوری نیست
اخوان خوب بود، بعد از فوت آقای اخوان بزرگ الان مفت نمی ارزه
مهیار گاز رو خیلی اطلاع ندارم، زمانی که من داشتم خداحافظی میکردم تازه داشت تیم مهندسی میچید، سری های قبلش که فاجعه بود

رامون هم کلاهبرداره

یخچال و فریزر
ماشین ظرفشویی
ماشین لباسشویی
اسنوا خوبه
اگر داری یخچال میگیری، دنبال یخچال خیلی بزرگ نباش
دنبال ساید هم نباش، یه زمانی کلاس داشت و برای مامانا مناسب بود، الان واقعا مورد نیاز ماها نیست

تصفیه آب، رو نمیدونم

گاز و هود و سینک خیلی تفاوتی بین برندها نیست، تمامشون تو یه شرکت تولید میشه بینشون پخش میشه
ولی سرشعله ای که برای گازها میبنده، داتیس و اسنوا ایتالیاییه
بیمکث و کن نصف ایتالیایی نصف ایرانیه

پیشنهاد برای خرید سینک،
سینک های دست ساز (یا باکسی) اصلا زاویه صفر (تیز) یا زیر کابینتی هیچ وقت نگیر
با اینکه خوشگله
تمیز کردنش خیلی سخته و بعد یه مدت اکثرا کپک میزنه

یه سری اکسسوری دارن که قیمت گاز و سینک رو بالا میبره
به نظر من نمیارزه، خودت‌ میتونی با قیمت بهتر به سلیقه خودت بگیری

فقط میخوام اضافه کنم
یهویی نرید یه خاور جنس بگیرید
برید تو زندگی ببینید چی کمه خورد خورد اضافه کنید
اینکه خونه باباتون یچیزی استفاده نمیشد دلیل نمیشه تو لایف استایل شما هم جا نشه
مامانم سالی یبار پاپ کورن ساز استفاده نمیکنه
اما من؟ هفته ای سه بار پاپ کورن درست میکنم(پاپ کورن سازم ندارم😭)
یا تخم مرغ پز خیلی خونه ما استفاده میشه
خونه خالم ۲۲ ساله از ویترین پایین نیومده
من ۶۳ مدل چاقو دارم
مامانم با یه چاقو دندونه ای کل محلو سفره میچینه

راستی رنگ نقره ای خیلی قشنگه برای وسایل آشپزخونه امااااا اثر انگشت تون رد هم میشید میمونه روش ...همش باید دستمال به دست در حال تمیز کردن باشید :)) .....اگر لپ تاب این رنگی هم دارید بیشتر درک میکنید

فقط میخوام اضافه کنم
یهویی نرید یه خاور جنس بگیرید
برید تو زندگی ببینید چی کمه خورد خورد اضافه کنید
اینکه خونه باباتون یچیزی استفاده نمیشد دلیل نمیشه تو لایف استایل شما هم جا نشه
مامانم سالی یبار پاپ کورن ساز استفاده نمیکنه
اما من؟ هفته ای سه بار پاپ کورن درست میکنم(پاپ کورن سازم ندارم😭)
یا تخم مرغ پز خیلی خونه ما استفاده میشه
خونه خالم ۲۲ ساله از ویترین پایین نیومده
من ۶۳ مدل چاقو دارم
مامانم با یه چاقو دندونه ای کل محلو سفره میچینه
تخم مرغ پز دقیقا چکار میکنه که نمیشه با آب جوش و یه قابلمه اوکی ش کرد و ضرورتی برای خریدش هست؟! ‌...:)) احساس میکنم خودم اینو جزو لیست ضروری ها قرار ندم اگر بعدا حس کردم بهش نیاز دارم به قول خودتون خورد خورد اضافه میکنمش

اگر براتون مقدوره یخچال و ماشین لباس شویی و تلویزیون از ال جی بخرید. تا سالهای سال به خرج تعمیرات نمیوفتید.

فرش رنگ روشن زود کثیف میشه و زود هم کثیفیش مشخص میشه، ولی خب چه میشه کرد، خیلی خوشگلتر از فرش تیره یا بی رنگ و روست.

با این حال بستگی به ست خونه و سلیقه شما داره.

مبل سلطنتی نگیرید، هم از مد افتاده هم تمیز کردن منبت کاری هاش سخته و هم نمیشه راحت روش نشست و استراحت کرد.

مبل کلاسیک خوبه، یه چیز شیک راحته.

امیدوارم کمکت کرده باشم.🌷

اقااا همونطور که گفتید به نیازتون بستگی داره
بنظرم تلویزیون و لباسشویی و یخچال و ظرفشویی ضروریه، یکی میگه ظرفشویی نداریم بخریم بنظرتون؟من میگم منظورت چیه:))
نظر من رو اینه تلویزیون و سونی بخرید ،یخچال الجی
لباسشویی اسنوا،دوو،پاکشوما خوبه
اگر سر کار می‌رید احتمالا مولتی کوکر و چایساز خیلی کمکتون کنه،مولتی کوکر نینجا خوبه و چایساز بویانت شنیدم خدمات پس از فروش و کیفیت خوبی داره و قهوه سازم هست همزمان(چندکاره هارو خیلی دوست دارم)
جاروبرقی هم aegداشتیم بالای۲۰ساله کار میکنه شنیدم مدلanilmal800همچین چیزیش خیلی هم بی صداعه،یدونم داتیس گرفتیم جدیدا مکشش خوبه ولی بازم باید استفاده کنم بگم
اها اگر کسی تجربه جارو رباتیک هم داره بگه لطفا اینم بنظرم برای خونه های بزرگ و افراد شاغل خیلی خوبه
اتوبخار پاناسونیک خیلی خوبه
سشوار فیلیپس،اتو مو لیز
درمجموع برند بوش همه چیش خوبه ولی خب گرون تره نسبتا
اها بعد دیدم اسمگ میخرن،به شخصه انتخاب من نیست چون ظاهرش و دوست ندارم و بنظرم اونقدی بهم کار نمیده هرچند کیفیتش خوبه
بعد اینکه به سایز وسایلم خیلی دقت کنید بر اساس نیازتون باشه ،مثلا مامانم یه سرخکن بزرگ داره که خیلی روغن مصرف میکنه و استفادش نمیکنه یا یخچالمون کوچیکه
راجع به مبل و سرویس خواب هم ترجیح مامانم همیشه اینه شرکتی بگیره چون ترتمیز تر و محکم تره
تشک هم رویا بگیرید:))
راجع به جنس و برند قابلمه هیچ نظری ندارم:)

هیچی. مثل چای‌ساز که هیچ کاری که نشه با کتری و قوری انجام نداد، انجام نمیده :))
فقط سریع‌تر از قابلمه جوش میاد و تنها کاری که می‌کنی یه پریز به برق زدنه.
ولی چای‌ساز خیلی خوب و مفیده :<
سرعت جوش‌آوردن و دم‌کشیدن به طور قابل توجه بیشتره و برای کارهایی مثل کیسه آب گرم که سریع آب جوش یا چای لازمه خیلی خوب و مفید و به درد بخوره

ولی چای‌ساز خیلی خوب و مفیده :<
سرعت جوش‌آوردن و دم‌کشیدن به طور قابل توجه بیشتره و برای کارهایی مثل کیسه آب گرم که سریع آب جوش یا چای لازمه خیلی خوب و مفید و به درد بخوره
:))مفیده ولی حس میکنم چای قوری طعم بهتری داره ... توی خونه مون فقط من از طعم چای ، چای ساز خوشم نمیاد حس‌میکنم بوی برق میده..... برای خودم توی قوری یا فلاسک چای دم میکنم....:)) ولی در کل تی بگ پرسنم تی بگ های عطری رو ترجیح میدم .....

این برندی که گفتم میگن طعم و بوی چای و تغییر نمیده +اکثر اوقات از دانشگاه میایم یا صبحا میخوای بری سرکار می‌زنی رو تایمر سریع آماده میشه
سلیقه ایه دیگه مثلا همین مولتی کوکر اینکه تایمر داره و نمیخواد پای غذا باشم و گرم نگهش میداره و جدا دوست دارم

نظر شخصی: تلویزیون LG از سونی و سامسونگ بهتره

چایی ساز فلر، اقتصادی تر، میگل

خواستم بگم آب دستتونه بذارید زمین و یه هوا پز فیلیپس با از این قابلمه ها که مدل تابه ای هستن بگیرید
زرساب
با یونیک تو قابلمه عالین
ماشین لباسشویی اگر استفاده ات خیلی زیاده(۴بار در روز)یا اینکه لباس های خیلی کثیفی داری که شستشو خاص میخواد بهترینش بوشه

بچه‌ها برای زندگی مستقلی/دانشجویی حتما مینی‌واش بخرید خیلی خوبه. مخصوصا تابستون که خودم هرروز یا روز درمیون باید لباس میشستم واقعا کارامد بودش . (البته چون لباسا لکه نداشت فقط نرم‌کننده میزدم و گاهی یه کوچولو مایع لباسشویی)

درباره برندش اگر تجربه دارید بیاید بگید. مینی واش ما الان خونه نیست و نمیدونم ولی خب برندش ایرانی بود.

تخم مرغ پز دقیقا چکار میکنه که نمیشه با آب جوش و یه قابلمه اوکی ش کرد و ضرورتی برای خریدش هست؟! ‌...:)) احساس میکنم خودم اینو جزو لیست ضروری ها قرار ندم اگر بعدا حس کردم بهش نیاز دارم به قول خودتون خورد خورد اضافه میکنمش
قابلمه رویی سیاه میشه
در ایران تخم هارو نمیشورن
درجه پختنشو میتونی تنظیم کنی
خودکار خاموش میشه
ایشالا یه ورزشکارش گیرت بیاد کاربرد و میبینی 😂

یه دوستی داشتم می‌گفت قابلمه رو باید جوری خرید که تهش بزرگ باشه که ته دیگ زیاد داشته باشی :)) منتهی تو گزینه‌ی پخت ته‌چین ناکام می‌کنین اینطوری :-"

و طبق تجربه، قابلمه‌ای که رنگ داخلش روشن باسه و بیرونش تیره، بهتره‌. قابلمه‌ی رنگ روشن به مرور زمان در اثر حرارت تغییر رنگ میده و ظاهرش خیلی بد میشه. در ضمن، اگه غذا توش سوخت و اینا، چون روشنه داخلش، بهتر میتونین از تمیز شدن داخلش مطمئن بشید.

و اینکه فر برقی به مرور زمان برد‌ش در اثر نوسان برق خراب میشه ولی فر گازی این گزینه رو نداره.

بچه‌ها بچه‌ها؛ تلویزیون یا پروجکتور؟

فقط مطمئن باشبد تلویزیونتون جوریه که همه فرمت های فیلم هارو روی فلش میخونه. ترجیحا برند ایرانی نخرید چون سیستم عامل های خیلی خیلی ضعیفی دارن و اسپیکرهاشون هم افتضاحه. بازم ترجیحا، کوچیک بخرید و برند خوب.

بچه‌ها بچه‌ها؛ تلویزیون یا پروجکتور؟
تلویزیون قطعا
اقایون میتونن نظر بدن یا فقط نوت برداری کنن؟
:)) در دسترس عموم قرار گرفت که نظر بدید دیگه ....:)) نوت برداری برای اوناییه میخوان برن خرید...میتونید بوکمارک کنید

Back
بالا