• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

محل بحث دانشجویان پزشکی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع GSTfire
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
بچه‌های علوم پایه
برای شما میانترم گذاشته دانشگاه؟
اگر آره میشه بگید کدوم دانشگاهید

بچه‌های علوم پایه
به اسم میانترم نه فقط یکی از اساتید آناتومی اصرار به گرفتن کوییز از تمام مباحثی که ویدئو گذاشته ( که از میانترم هم جلوتره) بدون خبر و تعیین تاریخ و بودجه دارن که اونم هنوز بستر مناسبش مشخص نیست. علوم پزشکی اصفهان

به اسم میانترم نه فقط یکی از اساتید آناتومی اصرار به گرفتن کوییز از تمام مباحثی که ویدئو گذاشته ( که از میانترم هم جلوتره) بدون خبر و تعیین تاریخ و بودجه دارن که اونم هنوز بستر مناسبش مشخص نیست. علوم پزشکی اصفهان
بهرامیان؟:))))

• لایک
امتیازات: Endo
این ادم (اگه بشه گفت ادم!) روانی‌ترین فردیه که تو کل زندگیت باهاش اشنا می‌شی:)))
سال ما ، یکی از بچه ها که رنک هم بود بنده خدا، کرونا گرفت و تو سامانه‌ تیک «تایید مطالعه» رو نزده بود تو بیمارستان بستری بود، سر جلسه امتحان، نمرهش خوب شد، ولی انداختش ! چون تیکارو نزده بود :)))
حالا امتحانشو فکر می‌کنی چجوری بود تو کرونا؟:))) اولا که جامپینگ داشت، فقط ۳۰ ثانیه میموندی تو هر سوال، سیستم اتوماتیک می‌رفت سوال بعدی،
بعد این امتحان به دلش ننشت! و اونایی که « پاس» شده بودن رو ، گفت، میرین پشت به آینه، با وب کم روشن تو زاویه‌ای که خودش مشخص می‌کرد(تا یه موقع کتاب دفتر کنارت نباشه و به همه جا دید کافی داشته باشه) ازت امتحان «شفاهی» می‌گرفت :))))

یه سری. از بچه های ما، بخاطر این کاراش تو کرونا، هنوز فارغ التحصیل نشدن، و ۴-۵ ترم حداقل عقب افتادن!
کلا به هیچ صراطی مستقیم نیست ایشون، نمیدونیم چیکار کنیم من الان فقط دارم قلب و تنفس می‌خونم بقیه درسا رو هیچی
بهترین کارو می‌کنی، مثل بمب ساعتیه این بشر:))

کسی اینجا از نحوه نامه توقف طرح زدن اطلاعی داره؟

کسی اینجا از نحوه نامه توقف طرح زدن اطلاعی داره؟
فکر کنم تا جایگزین نتونی برای خودت پیدا کنی اجازه ندن، چندین مورد اینطوری دیدم، البته اونا اورژانس بودن

این ادم (اگه بشه گفت ادم!) روانی‌ترین فردیه که تو کل زندگیت باهاش اشنا می‌شی:)))
سال ما ، یکی از بچه ها که رنک هم بود بنده خدا، کرونا گرفت و تو سامانه‌ تیک «تایید مطالعه» رو نزده بود تو بیمارستان بستری بود، سر جلسه امتحان، نمرهش خوب شد، ولی انداختش ! چون تیکارو نزده بود :)))
حالا امتحانشو فکر می‌کنی چجوری بود تو کرونا؟:))) اولا که جامپینگ داشت، فقط ۳۰ ثانیه میموندی تو هر سوال، سیستم اتوماتیک می‌رفت سوال بعدی،
بعد این امتحان به دلش ننشت! و اونایی که « پاس» شده بودن رو ، گفت، میرین پشت به آینه، با وب کم روشن تو زاویه‌ای که خودش مشخص می‌کرد(تا یه موقع کتاب دفتر کنارت نباشه و به همه جا دید کافی داشته باشه) ازت امتحان «شفاهی» می‌گرفت :))))

یه سری. از بچه های ما، بخاطر این کاراش تو کرونا، هنوز فارغ التحصیل نشدن، و ۴-۵ ترم حداقل عقب افتادن!

وای خدا😭

بچه‌های علوم پایه
استاد زبانمون گفت دانشگاه هنوز برای میانترم‌ها تصمیم نگرفته
ع.پ. اصفهان

کدوم آناتومی هاتون با بهرامیان بود؟

کدوم آناتومی هاتون با بهرامیان بود؟
قلب و تنفس!
از همون سال ما بهرامیان شد مسئولش
قبلش ربیعی بود، خیلی خوب بود
به ما که رسید ** خورد به همه چی و همچنان هم جاودان مونده گویا :))

قلب و تنفس!
پس چرا ۴ پنج ترم عقب افتادن چطوری ؟ یعنی چهد بار افتادن اینارو؟

• لایک
قلب و تنفس!
ما هم قلب و تنفس

• لایک
پس چرا ۴ پنج ترم عقب افتادن چطوری ؟ یعنی چهد بار افتادن اینارو؟
اره
تو‌ کرونا واقعاااا اذیت کرد این بشر! هر بار نصف یه ورودی رو مینداخت، قبلیایی که افتادن رو هم پاس نمی‌کرد
واقعا شعور نداره، واقعاااا!
امیدوارم شعورش به جنگ برسه و اذیت نکنه،
ولی امتحان اینو حضوری بدین بیشتر به نفعتونه تا مجازی، خدارو بنده نیست حرف هیچ کسم گوش نمیده،حتی رییس دانشگاه
من شانس اوردم پرم به پرش گیر نکرد

اره
تو‌ کرونا واقعاااا اذیت کرد این بشر! هر بار نصف یه ورودی رو مینداخت، قبلیایی که افتادن رو هم پاس نمی‌کرد
ولی امتحان اینو حضوری بدین بیشتر به نفعتونه تا مجازی، خدارو بنده نیست حرف هیچ کسم گوش نمیده،حتی رییس دانشگاه
هنوزم همینجوره زیر بار نمیره حداقل بودجه رو بخش بخش کنه
بعد شما میانترم و پایانترماتون کلا آنلاین شد؟

• لایک
اره
مرسی که گفتی احساس میکنم به اندازه کافی جدیش نگرفته بودم
خداکنه یا جنگ تموم شه حضوری شه یا کلا همین نت هم از بیخ و بن قطع بشه راحت شیم🥲

بچه ها ی سوال غیر درسی
ما امتحان اطفال پرسش پاسخ با اتندا داریم همون CBD دارم از استرس تیکه تیکه میشم تستیم خوبه اوکیه ولی صحبت کردنم نه ، بنظرتون چیکار میتونم بکنم بهم کمک کنه
یه پرانول بخور،خواستی ادامس هم بنداز دهنت😂بعدش با نهایت پررویی برو بالا و شروع کن به حرف زدن، واضح و پرقدرت هم صحبت کن در حدی که میخکوب کنی بقیه رو...حالا میخواد ارائه باشه یا پرسش پاسخ....پزشکی تا تهش همینه...تبدیل به روتین کن برا خودت....

هنوزم همینجوره زیر بار نمیره حداقل بودجه رو بخش بخش کنه
بعد شما میانترم و پایانترماتون کلا آنلاین شد؟
کلا بی شعوره، به معنای واقعی کلمه‌ش!
همون ترمی که باهاش بودیم تازه کرونا اومده بود، میانترم هیچ دانشگاهی برگزار نشد، ولی با این وجود برامون کوییز می‌ذاشت بدون اطلاع قبلی،
شاید باورت نشه ولی یه بار ساعت ۴ صبح تایمر گذاشته بود واسه کوییز!:)) و هرکسی نداده بود، نمرهشو نگرفت:))) چون ساعت ۱۱ شب اطلاعیه‌شو تو سایت گذاشته بود!
یعنی من هرچی از بهرامیان یادم میاد، فلاکته، بدبختیه :)))) خداروشکر تموم شد واقعاً.

کلا بی شعوره، به معنای واقعی کلمه‌ش!
همون ترمی که باهاش بودیم تازه کرونا اومده بود، میانترم هیچ دانشگاهی برگزار نشد، ولی با این وجود برامون کوییز می‌ذاشت بدون اطلاع قبلی،
شاید باورت نشه ولی یه بار ساعت ۴ صبح تایمر گذاشته بود واسه کوییز!:)) و هرکسی نداده بود، نمرهشو نگرفت:))) چون ساعت ۱۱ شب اطلاعیه‌شو تو سایت گذاشته بود!
یعنی من هرچی از بهرامیان یادم میاد، فلاکته، بدبختیه :)))) خداروشکر تموم شد واقعاً.
وای یعنی چی مگه میشه ؟! میشه ازش فیلم ترسناک ساخت ، چطوری یه آدم به اینجا می‌رسه ، روانیه روانیه😭
توصیه ای نداری چطوری بخونم چیکار کنم پاس شم؟

Back
بالا