• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

محل بحث دانشجویان پزشکی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع GSTfire
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سلام.@farshad5346 واسه کسی ک فاز خیلی اولیه dvt که.صرفا قرمزی و ادم گوده گذار در ناحیه کوادراتوس پلانتاریس داره،چه اقداماتی میتونیم انجام بدیم؟مریض پارشیال sci ، ۲۳ساله و مذکر

سلام.@farshad5346 واسه کسی ک فاز خیلی اولیه dvt که.صرفا قرمزی و ادم گوده گذار در ناحیه کوادراتوس پلانتاریس داره،چه اقداماتی میتونیم انجام بدیم؟مریض پارشیال sci ، ۲۳ساله و مذکر
سلام...یه سونوگرافی داپلر وریدی بشه اگه ترومبوز حاد تشکیل شده که درمان ضد انعقاد شروع بشه،اگه سونو منفیه باید حرکات اکتیو یا پاسیو شروع بشه که از شکل گیری لخته جلوگیری کنه

• لایک
امتیازات: Sep
سلام...یه سونوگرافی داپلر وریدی بشه اگه ترومبوز حاد تشکیل شده که درمان ضد انعقاد شروع بشه،اگه سونو منفیه باید حرکات اکتیو یا پاسیو شروع بشه که از شکل گیری لخته جلوگیری کنه
سونو داپلر نیاز ب تجویز پزشک داره.میشه کد ملی و اطلاعاتشو بفرستم واسش بنویسین؟

سونو داپلر نیاز ب تجویز پزشک داره.میشه کد ملی و اطلاعاتشو بفرستم واسش بنویسین؟
من نمیتونم ثبت کنم ک...ما خودمون انجام میدیم سونوگرافی رو...خودارجاعی رو سیستم اتومات نمیذاره

من نمیتونم ثبت کنم ک...ما خودمون انجام میدیم سونوگرافی رو...خودارجاعی رو سیستم اتومات نمیذاره
ای بابا ای بابا.مریض جا ب جاییش خیلییییبب سخته.از این مطب ب اون مطب پدرش درمیاد.گفتم حداقل واسه ی داپلر جا ب جا شه.دیگه دوبار اینور اونور نشه

با نسخه عمومی آزاد می‌شه. متخصص تجویز کنه شامل بیمه می‌شه.
کد نسخه اتندینگ دسترسی دارم :)) اتندهای ما توی عمرشون ۵ تا نسخه ثبت نکردن همه‌شو ما ثبت میکنیم :))

کد نسخه اتندینگ دسترسی دارم :)) اتندهای ما توی عمرشون ۵ تا نسخه ثبت نکردن همه‌شو ما ثبت میکنیم :))
هااا، خوش به حالتون 😅 ما تبریز رزیدنت‌هامون می‌زدند. ما فقط بخش پوست نسخه‌ها رو می‌زدیم.

اینجا پزشک همدانی داریم؟ 😁
کسی که همدان درمانگاه/اورژانس شاغل باشه برای پاره‌ای راهنمایی و سوال

سایت معتبری می‌شناسید که کیف استتوسکوپ بتونم بخرم ازش؟ (و الان بالا بیاد)

جوراب واریس برای پیشگیری یا موارد خفیف، چه برندی پیشنهاد میدین؟ سایت معتبری میشناسین؟

@Sep پیشنهاد دادم هپارینشو دوتا بخوره و الویشن اندام انجام بدن از دیروز خیلی بهتره.دیگه داپلرو بیخیال شیم دیگه ها؟

واسه External pacing پروتکل خاصی داریم؟!

@Sep پیشنهاد دادم هپارینشو دوتا بخوره و الویشن اندام انجام بدن از دیروز خیلی بهتره.دیگه داپلرو بیخیال شیم دیگه ها؟
تشخیص قطعی با کالر داپلر سونو هست. مصرف ضدلخته‌ها با دوز بالا(چه زیرپوستی و چه خوراکی) میتونه باعث مشکلاتی مثل GI Bleeding بشه.

تشخیص قطعی با کالر داپلر سونو هست. مصرف ضدلخته‌ها با دوز بالا(چه زیرپوستی و چه خوراکی) میتونه باعث مشکلاتی مثل GI Bleeding بشه.
خعلیه خب.اخه سونو داپلر مثبتم باشه چیکار میکنن؟

Back
بالا