• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

محل بحث دانشجویان پزشکی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع GSTfire
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
بچه ها اون یه ماهی که مرخصی داریم توی اینترنی
به نظرتون بهتره الان که شرایط خیلی مناسب نیست استفاده ش کنم یا بذارم برای آخراش که خسته میشم ؟
خیلی ناراحت میشم که انگار تو کل ایران، فقط به ما این یه ماه رو ندادن.
آخراش اگه دست خودته که مینور یا الکتیو بری، خب الان به نظر منطقی میاد گرفتنش.
اگه قاطی پاتیه و آخراش هم ممکنه ماژور داشته باشی، شاید اون وسط ها همچین استراحتی بد نباشه.

توی لید avR STE داره
موج U و T بای فازیک تو لید های V1 V2 V3 داره
بستگی به شرح حال بیمار داره که چرا رفته نوار قلب گرفته و همینجور که بچه ها گفتن سن و سالش و هیستوری بیماری های قبلیش هم مهمه
اگه فرد جوونیه و درد قفسه سینه نداره توصیه به اندازه گیری پتاسیم میشه
ولی اگه درد قلبی داره باید بررسی های لازم براش انجام بشه و در کنارشم پتاسیم چک بشه

برای سینوزیت الرژیک(دکتر رفتم سیتی دادم از نظر پولیپ و انحراف رد شده سونو هم دادم از داخل بینی)
فکسوفنادین و اسپری فلوتیکازون تجویز شد البته فلوتیکازون رو دیگه ادامه ندادم فقط فکسوفنادین
ولی الان جواب نمیده دیگه و دسترسی به دکتر آلرژی هم ندارم
سرم شستشو هم فقط برا زمان کوتاهی کمک می‌کنه
پیشنهاد موقتی تا یکم نرمال شدن شرایط ندارید؟

می‌تونی کتوتیفن به تنهایی مصرف کنی هر ۱۲ ساعت ولی فکسوفنادین رو قطع کنی.
فکسوفنادین انتی هیستامینه نباید با کتوتیفن که ماست سل استیبلایزره استفاده بشه چون آریتمی قلبی میده.
آخه کتوتیفن حداقل تو تجربه خودم خواب آوره‌. هر ۱۲ ساعت اذیت میکنه.
دوز فکسوفنادین مناسب بوده؟ ۱۸۰ روزی یکی هم جواب نداد؟

آخه کتوتیفن حداقل تو تجربه خودم خواب آوره‌. هر ۱۲ ساعت اذیت میکنه.
دوز فکسوفنادین مناسب بوده؟ ۱۸۰ روزی یکی هم جواب نداد؟
نه
جواب نبود دیگه

• لایک
امتیازات: @z@r
کجاش STD داره؟
V1-V3 کمی افتاده ولی std نیستا کمتر از نیم خونه‌س
لیدهای پره کوردیال st دپرشن داره...این بیمار درصورت هرگونه علائم تنگی نفس فعالیتی یا درد و سوزش قفسه سینه کاندید انژیوگرافی یا سی تی انژیوگرافیه..

برای سینوزیت الرژیک(دکتر رفتم سیتی دادم از نظر پولیپ و انحراف رد شده سونو هم دادم از داخل بینی)
فکسوفنادین و اسپری فلوتیکازون تجویز شد البته فلوتیکازون رو دیگه ادامه ندادم فقط فکسوفنادین
ولی الان جواب نمیده دیگه و دسترسی به دکتر آلرژی هم ندارم
سرم شستشو هم فقط برا زمان کوتاهی کمک می‌کنه
پیشنهاد موقتی تا یکم نرمال شدن شرایط ندارید؟
من خودم تجربه زیادی دراین مورد ندارم و همون فلوتیکازون و سرم شستشو میدادم ولی یکی از دوستان من که متخصص ENT هست دیدم برای مریضاش ترکیب اسپری مومتازون و اسپری نوزولیوا رو استفاده میکنه و خوب جواب میگیره

نسبت به U یا T بای فازیکش می‌سنجی یا خط ایزوولمیک؟
فقط نسبت به ایزوولمیکش V5ش کمییی دپرشن داره که زیر نیم خونه‌س و مهم نیست.
نسبت به خط ایزوولمیک....نه واضحا دپرشن داره...یه متخصص قلب الان کنارمه...تایید میکنه...مریض ایسکمیکه و نیاز به بررسی جدی تر داره.

• لایک
امتیازات: آ.ا

ST-segment elevation

— To be considered pathologic, the ST elevation, measured at the J point, must be ≥0.1 mV, except for leads V2 to V3, where it needs to be ≥0.2 mV in males ≥40 years, ≥0.25 mV in males <40 years, and ≥0.15 mV in females [3]. ST-segment elevation can be caused by states other than myocardial ischemia however.

ST-segment depression
— ST-depression is defined by a horizontal or down-sloping ST segment that is depressed ≥0.05 mV below the baseline, measured at 0.08 seconds after the J point, in two contiguous leads (waveform 2). The TP segment should be used as the baseline, and the PR interval used only if there is no obvious TP-segment. The strongest correlation with ischemia is with a downsloping or horizontal ST-segment depression. Upsloping ST-segment depression has a weaker correlation, as this type of ST-segment depression may be seen as a normal change with sinus tachycardia.

• لایک
امتیازات: Endo
سلام برسون...از نظر ما دپرشن داره و نیاز به بررسی بیشتر👍😁
Inverted T wave داره ولی دپرشن نه.
نیاز به بررسی جدی داره ولی الزاما سی‌تی یا آنژیوگرافی مداخله‌ای مشخص نیست. علائم بیمار و ... مشخص می‌کنه ولی باید توجه فوری و اورژانسی در حال حاضر دریافت کنه.
این بیمار می‌تونه یه فرد سالخورده با CAD باشه که با افزایش فشار، دهیدراتاسیون و ... دچار علائم شده، یا فردی که مراحل اولیه MI هستش یا فردی که Unstable angina داره ... هر کدوم هم سناریوی درمانی متفاوتی دارن.

منم نگفتم نیاز به بررسی بیشتر نداره که، کلیت تشخیص یکیه
پرسیدم نسبت به چی دپرشن حسابش میکنی
گفتم دیگه خط ایزوولمیک
منم نگفتم نیاز به بررسی بیشتر نداره که، کلیت تشخیص یکیه
پرسیدم نسبت به چی دپرشن حسابش میکنی
اون چیزی که همکارت دپرشن نسبت بهش دیده،T بای فازیک یا Uش بوده که اختلال پتاسیم «هم» احتمالا براش مطرحه
نظر شما محترمه...ما نظرمون همونیه که عرض کردم😉👍

Inverted T wave داره ولی دپرشن نه.
نیاز به بررسی جدی داره ولی الزاما سی‌تی یا آنژیوگرافی مداخله‌ای مشخص نیست. علائم بیمار و ... مشخص می‌کنه ولی باید توجه فوری و اورژانسی در حال حاضر دریافت کنه.
این بیمار می‌تونه یه فرد سالخورده با CAD باشه که با افزایش فشار، دهیدراتاسیون و ... دچار علائم شده، یا فردی که مراحل اولیه MI هستش یا فردی که Unstable angina داره ... هر کدوم هم سناریوی درمانی متفاوتی دارن.
میشه درباره نکات خطرناک نوار، که نیاز به توجه فوری داره، راهنمایی کنید؟

من خودم تجربه زیادی دراین مورد ندارم و همون فلوتیکازون و سرم شستشو میدادم ولی یکی از دوستان من که متخصص ENT هست دیدم برای مریضاش ترکیب اسپری مومتازون و اسپری نوزولیوا رو استفاده میکنه و خوب جواب میگیره
خیلی وقته فلوتیکازون رو مصرف نکردم
همون رو امتحان کنم اول؟

خیلی وقته فلوتیکازون رو مصرف نکردم
همون رو امتحان کنم اول؟
اره این دوتارو ( فلوتیکازون یا مومتازون در کنار نوزولیوا)بگیر استفاده کن...
همکار ما از درمان ترکیبی خیلی راضی بود‌

دوستان فشارش ۱۲ونیم روی ۷ونیم بوده
هر از گاهی چست پین داشته

Back
بالا