• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

محل بحث دانشجویان پزشکی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع GSTfire
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
میشه درباره نکات خطرناک نوار، که نیاز به توجه فوری داره، راهنمایی کنید؟
موج inverted T wave که در بیشتر از دو لید متوالی هست، قرینه هست، اگر همراه با درد سینه باشه میشه معادل MI در نظر گرفت. یعنی گرفتگی شدید در رگ اصلی قلب داره. Wellen's sign
اینجا هنوز موج t عمیق نشده اما ممکنه صرفا اوایل شروع علائم باشه. این بیمار باید تحت نظر قرار بگیره و بررسی تکمیلی با اکو و آنزیم انجام بشه.
در لید aVR, نقطه J point و قطعه ST بالاتر اومده، در حالی که در لیدهای سمت چپ I, II,V6 قطعه ST صاف بوده و کمی دپرس شده (تغییرات آینه‌ای) که باز ممکنه به خاطر ایسکمی در حال وقوع به طور خاص دیواره‌ی قدامی- راست باشه که باز نیاز به بررسی داره.

منابع پیشنهادیتون برای تفسیر نوار قلب رو ممکنه لطف کنین دوستان🙏
ایشالا اینترنت وصل بشه وبسایت litfl.com
Life in fast lane .. خیلی وبسایت خوب و جامعی ه ..

دوستان فشارش ۱۲ونیم روی ۷ونیم بوده
هر از گاهی چست پین داشته
من نظرم انجام سی تی انژیو یا انژیوگرافی در اسرع وقته...
اگرم سی تی انژیو نرمال بود و عروق کرونر نیاز به مداخله اینترونشنال نداشت ،احتمالا یکی از دلایلش اشکال در میکروواسکولیچره که میشه گذاشت رو درمان دارویی

دوستان فشارش ۱۲ونیم روی ۷ونیم بوده
هر از گاهی چست پین داشته
موقع گرفتن نوار قلب چی؟ درد داشت؟
دردش با فعالیت ایجاد می‌شه؟
سن و ریسک فاکتور و ... که احتمالا خارج از حوصله سایت و تاپیک باشه دیگه
در کل، باید ارجاع بدی اورژانس و اگر اونجا نرمال بود یافته‌ها کاردیولوژیست بررسی تکمیلی انجام بده.

منابع پیشنهادیتون برای تفسیر نوار قلب رو ممکنه لطف کنین دوستان🙏
من تو استاجری یه دور فیلمای دکتر مجری رو دیدم. باید بنویسی. همین جوری دیدن فایده نداره.
بعدش این فایل رو دیدم
https://uupload.ir/view/ecg-dr-borji_pj0v.pdf/
گاهی باهاش مرور میکردم.
ولی عملا تو اینترنی قلب و خصوصا طب بود که تنها شدم و مجبور شدم نترسم و خودم نوار ها رو بخونم.
اون کتاب «the only ecg book you'll ever need» و ۱۵۰ کیس ecg هم تا حدی خوندم و راضی بودم.
یه سری کتاب های ایرانی هم هستن، مثلا تفسیر نوار قلب در اورژانس مال دکتر قربانی. اونم خوبه.
دیگه حالا ببین خودت با کدوم راحتتر یاد میگیری.

ایشالا اینترنت وصل بشه وبسایت litfl.com
Life in fast lane .. خیلی وبسایت خوب و جامعی ه ..
من تو استاجری یه دور فیلمای دکتر مجری رو دیدم. باید بنویسی. همین جوری دیدن فایده نداره.
بعدش این فایل رو دیدم
https://uupload.ir/view/ecg-dr-borji_pj0v.pdf/
گاهی باهاش مرور میکردم.
ولی عملا تو اینترنی قلب و خصوصا طب بود که تنها شدم و مجبور شدم نترسم و خودم نوار ها رو بخونم.
اون کتاب «the only ecg book you'll ever need» و ۱۵۰ کیس ecg هم تا حدی خوندم و راضی بودم.
یه سری کتاب های ایرانی هم هستن، مثلا تفسیر نوار قلب در اورژانس مال دکتر قربانی. اونم خوبه.
دیگه حالا ببین خودت با کدوم راحتتر یاد میگیری.
خیلی ممنونممم

موج inverted T wave که در بیشتر از دو لید متوالی هست، قرینه هست، اگر همراه با درد سینه باشه میشه معادل MI در نظر گرفت. یعنی گرفتگی شدید در رگ اصلی قلب داره. Wellen's sign
اینجا هنوز موج t عمیق نشده اما ممکنه صرفا اوایل شروع علائم باشه. این بیمار باید تحت نظر قرار بگیره و بررسی تکمیلی با اکو و آنزیم انجام بشه.
در لید aVR, نقطه J point و قطعه ST بالاتر اومده، در حالی که در لیدهای سمت چپ I, II,V6 قطعه ST صاف بوده و کمی دپرس شده (تغییرات آینه‌ای) که باز ممکنه به خاطر ایسکمی در حال وقوع به طور خاص دیواره‌ی قدامی- راست باشه که باز نیاز به بررسی داره.
خیلی ممنونم از توضیحاتتون🙏

سایتی چیزی هست بشه فهمید هر کدوم از رشته های تخصصی پزشکی تو چه دانشگاه‌هایی ارائه میشن؟
صرفا کنجکاوم بدونم

احتمالا اپلای قبل اتمام دوره عمومی بی معنی عه دیگه؟

با توجه وضعیت نت، سایتی هست که ویدئو جراحی های مختلف رو بشه دید؟
(صرفا برای تفریح)

سلام، من چند روزه نمیتونم وارد سامانه بیمه سلامت بشم و نسخه بزنم. با مرورگرهای مختلف امتحان کردم، نشد. کسی میدونه چیکار باید کرد؟

سوالم پزشکی نیست اما ندونستم کجا بپرسم گفتم اینجا بپرسم بعد پاک میکنم

میشه بگید چطور به درس خوندن برگردم؟ درسا واقعا فرارن الان چشم و اورولوژی پارسال تابستون خوندن هیچی یادم نیس، انگیزش رو از کجا گیر بیارم از چ منابعی کمک بگیرم
پیشاپیش مرسی از پاسخ

میشه بگید چطور به درس خوندن برگردم؟ درسا واقعا فرارن الان چشم و اورولوژی پارسال تابستون خوندن هیچی یادم نیس، انگیزش رو از کجا گیر بیارم از چ منابعی کمک بگیرم
پیشاپیش مرسی از پاسخ
از اینترنی من چندین ساله میگذره و بچه هایی که تازه فارغ شدن شاید بهتر راهنمایی کنن ولی در کل
برا خود من اینطوری بود که تو دوران اکسترنی و اینترنی با کتابای دکتر کرمی حال میکردم و اصلا خسته نمیشدم.اصلا با گاید لاین و پارسیان و QB ها ارتباط نگرفتم..لذت بخش بود برام خوندن کتابای کرمی...خودتو مقید به این نکن که کی چی میخونه نظراتو بشنو ولی در نهایت ببین با کدوم راحتی و حال میکنی و درس خوندنت روونتره..‌
هرچقدر با منبعت راحت تر باشی و روونتر بری جلو،علاقتم به مرور بیشتر میشه

• دابل‌لایک
امتیازات: riant

پیشاپیش مرسی از پاسخ
متأسفانه درس‌ها خیلی فرار هستند و تنها راه موفقیت هم اینه که فقط مرور و مرور مرور کنی. بارها بخونی و تکرار کنی.
انگیزش، واقعیت الان اوضاع کشور کلا مناسب نیست. نمی‌شه واقعا پروداکتیو شد، ولی اگر آزمون پره داری بشین برای اون بخون که بهانه باشه برات.
راه دیگه اینه که به شدت به خودت سخت بگیری که انضباط شخصی‌ت بالا بره که در این وضعیت من خودمم نمی‌تونم.
اگر نمیتونی کتاب و متن بخونی، محتوای تصویری ببین که دوپامین ترشح کنه و بتونی ادامه بدی. ویدئوهای اسموزیس یا دوره‌های boards and beyonds خوبن. از سایت imedicaldoctor

خیلی ممنونم عزیزم لطف کردی، آره درست شد. راستی از حسابت لاگ‌اوت بکن روی لینک مونده.
یعنی با لینک من لاگ این شدی در اکانت من با لینکش؟؟؟ واقعا ممکنه؟ 😀😂

• لایک
امتیازات: riant
Back
بالا