• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتقاد از مديران داخلی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
بد نبود قبل از مطرح کردن این پرسش یه نگاهی به قوانین سایت می‌نداختید.
مشاهده پیوست 2390
پس میشه بدونم چرا تو ح‌ب یه عده از افراد سایت رو بی‌پدر و مادر قلچماق خطاب کردی؟ و پستت هم بخاطر توهین پاک شد؟
بهتر بود اول خودت قوانین رو میخوندی قبل اینکه بیای به من تذکر بدی =‌))

منم از ادمین پرسیدم، ادمین گفت ایرادی نداره تو کی هستی این وسط؟

پس میشه بدونم چرا تو ح‌ب یه عده از افراد سایت رو بی‌پدر و مادر قلچماق خطاب کردی؟ و پستت هم بخاطر توهین پاک شد؟
چون به شدّت روی مخم بودین و متأسفانه هنوز هم همونقدر روی مخمین. با این حال همونطور که خودتون گفتید برخلاف قوانین بود، پاک شد و من هم اعتراضی ندارم.
منم از ادمین پرسیدم، ادمین گفت ایرادی نداره تو کی هستی این وسط؟
ادمین:
ببین من کاری با طعنه و رو مخ زدن ندارم
خب پست طعنه و رو مخ زدن رو زیاد اسپم گزارش بزنید ولی تا وقتی اونم مشخص نباشه به کی داره میزنه و خلاف قوانین نباشه حقیقتا قضاوت درموردش سخته.رو مخ تونه؟ ایگنور کنید خب
حرف من اینه پست مشکل دار باید گزارش زده بشه نه فعالیت یک فرد در سایر تاپیک ها که شاید ربطی هم نداشته باشن به هم.

یکی‌م پیامای منو هی پاک میکنه و بهم حس تسلط ج. ا دست میده :))
بیاید بگید بهم خودم پاک کنم:)!

چون به شدّت روی مخم بودین و متأسفانه هنوز هم همونقدر روی مخمین. با این حال همونطور که خودتون گفتید برخلاف قوانین بود، پاک شد و من هم اعتراضی ندارم.

ادمین:
رو مخ تونه؟ ایگنور کنید خب

این قسمتش رو هم بخون، نوشته‌ رو مخته، ایگنور کن
دیگه هم روی من ریپلای نزن وقتی اول بهم فحش دادی و گفتی بی‌پدر و مادر
من با همچین آدمی نمیخوام گفتگو کنم.

شما خودت به تنهایی تشخیص دادی فیکه؟
چندین نفر اون موضوع رو امروز و دیروز مطرح کردن.
گزارش زدی (فیک نیوز و کصشعر لطفا پاک کنین) و جوابی که دادم بهتون این بوده که (استدلال فیک بودنتون رو بفرستید برام.دژاوو).کاری که نیاز بوده بکنین اینه چندین تا لینک از خبرگزاری بدین که همچین بحثی انجام شده یا نه.چون من خودمم اون موضوع رو زیاد دیدم.از طرفی هیچ کدوم از بچه ها توی خبرگزاری کار نمی‌کنن پس احتمال اینکه توی تاپیک اخبار خبر فیک هم باشه هست.من یکی دو باری گزارش زدین و بررسی کردم و به این نتیجه رسیدم با طرف مشکل دارین گزارش میزنن وگرنه از سر قوانین نیست.
میشه لینک یک خبرگذاری که درباره جشن یهودی و تشبیه ایرانیا و توجیه قتل عامشون نوشته بهم بدی؟

ادمین:
قوانین کلی سایت مقدم تره و ما مستلزم به اجرای اون هستیم وقتی کار به جای باریک بشه.فقط دوست داریم جو‌ دوستانه مون حفظ بشه و اختلافات توسط خود طرفین حل بشن. 🙏

آقا اگه پیام رپیلای ح ب منو کسی جز سینا پاک کرده حداقل میزاشتین خودش بخونه پاک کنه آقا

نمیرسم دقیق چک کنم چی شده. صدرا قرار نبود با حرف بزن کاری داشته باشه. الان هم دیگه دسترسی به حرف بزن نداره.

ریپلای زدن مستقیم و غیرمستقیم ممنوعه تو حرف بزن. حذف میشه هر چیزی که احساس کنیم مشکل داره و اونی که ریپلای میزنه دسترسیش محدود میشه به تاپیک.

پست هایی که از کلماتی مثل کتلک و موشعلی استفاده می کنن هم حذف میشن.

1000104061.jpg
من اون تاپیک رو برای جواب دادن به موضوع بهداشت شخصی نزدم، تاپیکی بود که می‌خواستم داخلش روزمره نویسی کنم و برام مهم بود که توی انجمن پسرونه باشه، درخواست برگشتنش رو دارم.

در رابطه با نقل قول در "حرف بزن"
کاملا درک میشه در اوضاع بی اینترنتی خیلی از یوزرها فقط اینجا رو دارن برای گفتگو و صحبت و نمیشه بهشون گله کرد
خطاب به مدیر خاصی انتقاد ندارم چون این موضوع، یک ویروس شده و همه مبتلا شدن.

مدیر نه تنها نقل قول‌ها رو حذف نمی‌کنه، بلکه همراهی داره و عملا حرف بزن شده یک چت روم که یک شب تا صبح، 50 صفحه جلو میره.

حرف بزن تاپیک پر بازدیدی هستش، چون ده ساله پاش سخت گیری شده و قوانینی داشته

در رابطه با نقل قول در "حرف بزن"
کاملا درک میشه در اوضاع بی اینترنتی خیلی از یوزرها فقط اینجا رو دارن برای گفتگو و صحبت و نمیشه بهشون گله کرد
خطاب به مدیر خاصی انتقاد ندارم چون این موضوع، یک ویروس شده و همه مبتلا شدن.

مدیر نه تنها نقل قول‌ها رو حذف نمی‌کنه، بلکه همراهی داره و عملا حرف بزن شده یک چت روم که یک شب تا صبح، 50 صفحه جلو میره.

حرف بزن تاپیک پر بازدیدی هستش، چون ده ساله پاش سخت گیری شده و قوانینی داشته
در واقع الان، اکثر کاربرا بی‌قانونی میکنند و زمانیکه مدیر قوانین رو رعایت میکنه اعتراض میکنند!
در شرایط کنونی، واقعا توان و انرژی ۲۴ ساعته برای خوندن دونه به دونه پیام‌ها و رعایت قانون از عهده تمامی مدیرا خارجه.
به نظر خودم هم حرف بزن قبلی بهتر بود و لازمه همین یدونه تاپیک، طبق روال پیش بره.
از این به بعد برای حرف بزن خاموشی در نظر میگیریم.

در واقع الان، اکثر کاربرا بی‌قانونی میکنند و زمانیکه مدیر قوانین رو رعایت میکنه اعتراض میکنند!
در شرایط کنونی، واقعا توان و انرژی ۲۴ ساعته برای خوندن دونه به دونه پیام‌ها و رعایت قانون از عهده تمامی مدیرا خارجه.
به نظر خودم هم حرف بزن قبلی بهتر بود و لازمه همین یدونه تاپیک، طبق روال پیش بره.
راه حل:
کاربران معمولی حق ارسال بیشتر از 5 ارسال در 24 ساعت را نداشته و برای ارسال نامحدود نیاز به اشتراک پرو دارند

یک روز قوانین ح.ب با جدیت اجرا بشه و ۱۰ نفر تاپیک مدتی بن بشن روال درست میشه. کسی هم که در مقابل اجرا قانون اعتراض میکنه واقعا توجیه و اهمیتی نداره(البته اگه قوانین برای همه لحاظ بشه نه سلکتیو.)

Back
بالا