• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتقاد از مديران داخلی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
ریپ زدن چه مستقیم چه غیر مستقیم ممنوعه

اما همانند جنگ ۱۲ روزه و قطعی دی ماه اصولا خیلی سخت گیری خاصی "من خودم شخصا" روی این موضوع توی این ایام ندارم، چون ح ب پر بازدید ترین تاپیک این سایته اصلا قابل قیاس نیست با بقیه تاپیک ها

این بخش که به خود مستر مایند کرم داریم داخل ح ب ریپ بزنیم بخشیش برای این هست

از اونجایی که تا الان اکثر ح ب ریپ غیر مستقیم بودن من ریپ های غ مستقیم رو بر میگردونم، ولی لطفا دیگه ریپ مستقیم رو رعایت کنید

۳۳ آرشیو رعایت شده

ببخشید ولی الان توی این مملکت چی سرجاشه که آخرین دلخوشی ما برای ح ب رو با سخت گیری های زیاد ازمون میگیرید ؟

ببخشید ولی الان توی این مملکت چی سرجاشه که آخرین دلخوشی ما برای ح ب رو با سخت گیری های زیاد ازمون میگیرید ؟
سختگیری‌های زیاد نسیم ؟!
به قول خودت بعد از سه سال اومدی کجای حرف بزن مثل قبله آخه؟!

ساختار حرف بزن نسبتا باقی بمونه بخاطر همین تاپیک‌های چت و… اومدن.

به‌نظر مشکل بچه‌ها این نیست که که اسپم‌ها پاک میشن، مشکل اینه که اسپما «سلیقه‌ای» پاک میشن
حالا من که پست پاک‌شده‌ای ندارم تقریبا
ولی خب اگر سر جنگ و این اوضاع شل گرفتید، برای همه شل بگیرید (توی‌ ح‌ب) یا کلا همون روال قبل طی بشه (برای همه نه یه عده‌ای که صرفا با حرفشون حال نمی‌کنید و توی ساید متفاوتی از نظراتتون قرار دارن) 🥀

اما همانند جنگ ۱۲ روزه و قطعی دی ماه اصولا خیلی سخت گیری خاصی "من خودم شخصا" روی این موضوع توی این ایام ندارم، چون ح ب پر بازدید ترین تاپیک این سایته اصلا قابل قیاس نیست با بقیه تاپیک ها

از اونجایی که تا الان اکثر ح ب ریپ غیر مستقیم بودن من ریپ های غ مستقیم رو بر میگردونم، ولی لطفا دیگه ریپ مستقیم رو رعایت کنید

۳۳ آرشیو رعایت شده
++++
تلاش من هم توی انجمن گفت شنود دقیقا همینه
ح ب رو روی پست دقیقا پاسخ ندید واقعا سخت گیری ای از طرف من صورت نمی‌گیره.
اما خب حقیقتا رعایت کنیم این رویه رو توی ح ب بهتره که به قوانینش بیشتر حواسمون باشه.
درمورد تاپیک اخبار من خودم شخصا بخاطر اهمیتش سخت گیری بیشتری دارم و خواهشا اونجا اسپم نکنید 🙏

یک موضوع هم هست و اون اینکه بیشتر گزارش هایی که می‌زنید واقعا از سر رعایت کردن یا نکردن قوانین نیست،چون بیسیکیلی خودتون هم رعایت نمی‌کنید اون قوانین رو،بعد مم میام پست هاتون می‌خونم میبینم با طرف دعوا گرفتین یا از نگرش سیاسیش و حرفاش خوشتون نیومده لج کردین گزارش زدین.کار چیپیه واقعا.چون در این صورت ناچار میشم هر دو طرف گزارش دهنده و شده رو بررسی کنم و طبق قوانین باهاشون برخورد کنم تا تبعیضی صورت نگیره و در اون حالت هم ناراحت می‌شید.

سختگیری‌های زیاد نسیم ؟!
به قول خودت بعد از سه سال اومدی کجای حرف بزن مثل قبله آخه؟!

ساختار حرف بزن نسبتا باقی بمونه بخاطر همین تاپیک‌های چت و… اومدن.
من بعد از سه سال برگشتم درست
ولی ببخشیذ دیگه قوانین رو خودم میدونم و به نظرم شرایط کنونی یکم سخت گیری ها کم شه بهتره، کجا رو داریم بریم؟ همین سمپادیا برامون مونده که کنار دوستامون باشیم بذارین با همین دل خوشی های ساده این دوران کصشر رو سپری کنیم.
و اینکه حالا انگار چه قااااانون بزرگی رو زیر پا گذاشتیم یه چار تا ح ب بوده ذیگه

م

۳۳ آرشیو رعایت شده
من صرفا از یک جایی حرف دلم رو کپی کردم هم پاک شد ...

سلام
دوتا پستی که از شما پاک شده واقعا اسپم‌ه
توی تاپیک اخبار نوشتین مژی جون .... و توی حرف بزن هم صرفا یه ن ارسال کردین.
ببخشید دوست عزیزی که قبل هر خبر یه تیکه به پادشاهی خواه ها میندازه چیه کارش؟

م

من صرفا از یک جایی حرف دلم رو کپی کردم هم پاک شد ...
سلام
عزیزم خب کارتون اشتباهه
پست رو کانال تلگرام با آیدی و مشخصات کانال کپی پیست کردین توی ح ب اونم درحالی که نوشته کپی پیست نکنید نوشته از خودتون باشه.لاقل لینک و تگ پست رو حذف میکردی قبل ارسال. 🙏

Back
بالا