- نام مرکز سمپاد
- دیوانه خانه 3
- شهر
- اصفهان
- سال فارغ التحصیلی
- 1402
- دانشگاه
- اصفهان
- رشته دانشگاه
- مهندسی مکانیک
کیه هی پستا رو پاک میکنه؟
رییییییییییییکیه هی پستا رو پاک میکنه؟

سلامکیه هی پستا رو پاک میکنه؟
قبول دارمسلام
دوتا پستی که از شما پاک شده واقعا اسپمه
توی تاپیک اخبار نوشتین مژی جون .... و توی حرف بزن هم صرفا یه ن ارسال کردین.
نوکرتمقبول دارم
جاوید نسیمببخشید ولی الان توی این مملکت چی سرجاشه که آخرین دلخوشی ما برای ح ب رو با سخت گیری های زیاد ازمون میگیرید ؟
سختگیریهای زیاد نسیم ؟!ببخشید ولی الان توی این مملکت چی سرجاشه که آخرین دلخوشی ما برای ح ب رو با سخت گیری های زیاد ازمون میگیرید ؟
دوباره قهر کردنی باید صف بکشیم آن قهر شی. بزار همین پسر مسرا مدیر شن که قهرم کردن بگیم به درک😔کارزار کامبک نسیم به عنوان مدیر
++++ریپ زدن چه مستقیم چه غیر مستقیم ممنوعه
اما همانند جنگ ۱۲ روزه و قطعی دی ماه اصولا خیلی سخت گیری خاصی "من خودم شخصا" روی این موضوع توی این ایام ندارم، چون ح ب پر بازدید ترین تاپیک این سایته اصلا قابل قیاس نیست با بقیه تاپیک ها
این بخش که به خود مستر مایند کرم داریم داخل ح ب ریپ بزنیم بخشیش برای این هست
از اونجایی که تا الان اکثر ح ب ریپ غیر مستقیم بودن من ریپ های غ مستقیم رو بر میگردونم، ولی لطفا دیگه ریپ مستقیم رو رعایت کنید
۳۳ آرشیو رعایت شده
من بعد از سه سال برگشتم درستسختگیریهای زیاد نسیم ؟!
به قول خودت بعد از سه سال اومدی کجای حرف بزن مثل قبله آخه؟!
ساختار حرف بزن نسبتا باقی بمونه بخاطر همین تاپیکهای چت و… اومدن.
من صرفا از یک جایی حرف دلم رو کپی کردم هم پاک شد ...ریپ زدن چه مستقیم چه غیر مستقیم ممنوعه
اما همانند جنگ ۱۲ روزه و قطعی دی ماه اصولا خیلی سخت گیری خاصی "من خودم شخصا" روی این موضوع توی این ایام ندارم، چون ح ب پر بازدید ترین تاپیک این سایته اصلا قابل قیاس نیست با بقیه تاپیک ها
این بخش که به خود مستر مایند کرم داریم داخل ح ب ریپ بزنیم بخشیش برای این هست
از اونجایی که تا الان اکثر ح ب ریپ غیر مستقیم بودن من ریپ های غ مستقیم رو بر میگردونم، ولی لطفا دیگه ریپ مستقیم رو رعایت کنید
۳۳ آرشیو رعایت شده
ببخشید دوست عزیزی که قبل هر خبر یه تیکه به پادشاهی خواه ها میندازه چیه کارش؟سلام
دوتا پستی که از شما پاک شده واقعا اسپمه
توی تاپیک اخبار نوشتین مژی جون .... و توی حرف بزن هم صرفا یه ن ارسال کردین.
به اندازه کافی و حتی زیادی کم هست.به نظرم شرایط کنونی یکم سخت گیری ها کم شه بهتره، کجا رو داریم بریم؟
سلامم
من صرفا از یک جایی حرف دلم رو کپی کردم هم پاک شد ...
کِی؟م
من صرفا از یک جایی حرف دلم رو کپی کردم هم پاک شد ...