• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتقاد از مديران داخلی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
چه خبره هی پست‌ها رو حذف می‌کنید؟ اگر خصومت شخصی دارید، چرا با قوانین قاطیش می‌کنید؟ یا اگر پست برخلاف قوانینه، چرا دلیل حذفش رو نمی‌نویسید؟
من نه به کسی توهین کرده بودم، نه حرفم سیاسی بود نه چیزی رو کپی کرده بودم.:|
اوج توضیحتون هم اینه که «خب حالا!!» منطق می‌باره.

چه خبره هی پست‌ها رو حذف می‌کنید؟ اگر خصومت شخصی دارید، چرا با قوانین قاطیش می‌کنید؟ یا اگر پست برخلاف قوانینه، چرا دلیل حذفش رو نمی‌نویسید؟
بالاخره یکی حرف منو هم زد.

اوج توضیحتون هم اینه که «خب حالا!!» منطق می‌باره.
سلام
درمورد پاک شدن یکی از پستات توی حرف بزن کاملا نقل قول بود و اون رشته نقل قول کلا پاک شدن. یکی شون هم اشتباهی دستم خورده بود که بخاطرش متاسفم باز گردانی کردم.این پست
فکر کنم یک پست دیگه میمونه که اونو من پاک نکردم.

پست من چرا پاک شد و دلیلش رو نوشتید «بسه دیگه، خندیدیم»؟
نقل قول هم نبود.

آها بعد این‌که چرا سایت به خاک رفته؟ پر اسپم شده+انگار مدیرا نیستن اصلاً.

چون پستتون نقل قول و تیکه انداختن بود.
اگر فکر می‌کنید نبوده و اشتباه برداشت شده پ خ به من بگید

آها بعد این‌که چرا سایت به خاک رفته؟ پر اسپم شده+انگار مدیرا نیستن اصلاً.
چون هر کسی ممکنه یه بازه‌ای فشار کاری و روحی زیادی رو تحمل کنه و نرسه بیاد اینجا و اسپم‌ها رو پاک کنه
امیدواریم با به نتیجه رسیدن انتخاب مدیران جدید اتفاق خوبی بیوفته

چون هر کسی ممکنه یه بازه‌ای فشار کاری و روحی زیادی رو تحمل کنه و نرسه بیاد اینجا و اسپم‌ها رو پاک کنه
امیدواریم با به نتیجه رسیدن انتخاب مدیران جدید اتفاق خوبی بیوفته
خب اصولا باید شخصی مدیر باشه که تایم آزاد زیادی داشته باشه تا بتونه به اینجا هم سر و سامون بده

بنظرم اگر کسی واقعا نتونه یه مسئولیتی رو که خودش گردن گرفته رو به آخر برسونه باید انصراف بده

خب اصولا باید شخصی مدیر باشه که تایم آزاد زیادی داشته باشه تا بتونه به اینجا هم سر و سامون بده

بنظرم اگر کسی واقعا نتونه یه مسئولیتی رو که خودش گردن گرفته رو به آخر برسونه باید انصراف بده
اوکی اما وقت زیاد رو نهایتا یه دهمی داره ، خب بنظرت مدیر خوبی میشه؟

یه پست ح‌ب نوشتم که: «نصف ح‌ب‌های منو پاک کردن بدون اینکه قانونی رو نقض کرده باشم و نوتیفی هم نگرفتم.»
همون ح‌ب رو هم الان متوجه شدم که پاک کردن :)) چه‌خبره اینجا :))

صدرا زده تو اعصابمون
دقیقا به چه روشی میتونیم پیگیری کنیم که از مدیریت برکنار بشه؟

بفرمایید مدیریت پیگیری کنید ببینم چیکار میکنید
اگه تاپیکی که زدم رو هم دیده باشین
تا جایی که مهلت دادین
غالب بچه ها با من هم نظرن

به شخصه بارها به صدرا گفتم پست‌های حرف بزن حذف نکنه مدیران داخلی و امیرحسین بهش رسیدگی میکنند و کافیه:
حواسش به همون زیر مجموعه‌های انجمن حرف بزن که دستشه باشه
ولی خب
@Admin2

ریپ زدن چه مستقیم چه غیر مستقیم ممنوعه

اما همانند جنگ ۱۲ روزه و قطعی دی ماه اصولا خیلی سخت گیری خاصی "من خودم شخصا" روی این موضوع توی این ایام ندارم، چون ح ب پر بازدید ترین تاپیک این سایته اصلا قابل قیاس نیست با بقیه تاپیک ها

این بخش که به خود مستر مایند کرم داریم داخل ح ب ریپ بزنیم بخشیش برای این هست

از اونجایی که تا الان اکثر ح ب ریپ غیر مستقیم بودن من ریپ های غ مستقیم رو بر میگردونم، ولی لطفا دیگه ریپ مستقیم رو رعایت کنید

۳۳ آرشیو رعایت شده

Back
بالا