• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

محل بحث دانشجویان پزشکی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع GSTfire
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
اپش رو دانلود کنی یه بخشی از سوالات و خلاصه‌هاش رایگانه. خودم استفاده نکردم ولی اکثر دوستام برا پره ازش استفاده می‌کنن و راضین.
من خودم برا علوم‌پایه از دکترآباد استفاده می‌کردم.
برا یادگیری هم فیلم‌های اسموزیس رو می‌پسندم. دکتر آباد با قیمت به نسبت مناسبی داره اونارو.
دکترآباد یعنی قیمتش بهتره؟

دکترآباد یعنی قیمتش بهتره؟
بنظر من اگر هدف فقط تست زنی و مرور مباحث باشه چه جامع چه مبحثی از لحاظ هزینه medqb از همشون بهتره، کامل سوالات همه دوره هارو هم جامع هم تفکیک شده داره از ازمون علوم پایه تا تخصص

بنظر من اگر هدف فقط تست زنی و مرور مباحث باشه چه جامع چه مبحثی از لحاظ هزینه medqb از همشون بهتره، کامل سوالات همه دوره هارو هم جامع هم تفکیک شده داره از ازمون علوم پایه تا تخصص
من هنوز علوم پایه‌ام بیشتر فکر سمت خلاصه های نموداری و آموزشه، کدوم بهتره؟ این که گفتید هم اپه؟

من هنوز علوم پایه‌ام بیشتر فکر سمت خلاصه های نموداری و آموزشه، کدوم بهتره؟ این که گفتید هم اپه؟
https://www.medqb.ir/
والا باز بنظر من خلاصه نموداری تو مباحث پزشکی کلا وقتی بدردت میخوره که قشنگ مبحث رو قبلش خوندی و میدونی چی به چیه و برا مرور استفاده کنی مث خلاصه های نموداری مدوفست یا کتابای پروگنوز حالا کاملتره
برا ازمون علوم پایه هم همون کتابای سیب تقریبا کاملن و بهتر نوشته شدن به علاوه ی تست های این سایت کافیه که تثبیت کنی

https://www.medqb.ir/
والا باز بنظر من خلاصه نموداری تو مباحث پزشکی کلا وقتی بدردت میخوره که قشنگ مبحث رو قبلش خوندی و میدونی چی به چیه و برا مرور استفاده کنی مث خلاصه های نموداری مدوفست یا کتابای پروگنوز حالا کاملتره
برا ازمون علوم پایه هم همون کتابای سیب تقریبا کاملن و بهتر نوشته شدن به علاوه ی تست های این سایت کافیه که تثبیت کنی
ممنونم ازتون🤍🤍🤍🤍
خوب شد درباره پروگنوز و سیب سبز گفتید، یه مقایسه کلی، پروگنوز مفصل تره؟ پروگنوز هم درسنامه اینا داره؟
و اینکه کلا بین پروگنوز و سیب و تقلب کدومش بهتره، سیب رو دارم ولی خیلی قدیمی هست.

ممنونم ازتون🤍🤍🤍🤍
خوب شد درباره پروگنوز و سیب سبز گفتید، یه مقایسه کلی، پروگنوز مفصل تره؟ پروگنوز هم درسنامه اینا داره؟
و اینکه کلا بین پروگنوز و سیب و تقلب کدومش بهتره، سیب رو دارم ولی خیلی قدیمی هست.
طول ترم بخوای بخونی کنار جزوه ات یه خلاصه کامل داشته باشی برا مرور درسنامه پروگنوز واقعا خوبه که همگام با جزوه ات بخونی و کامل کنی و مرور کنی باهاش و از گنجینه تست بزنی اگه رسیدی یاهم فقط همون گنجینه با جزوه ات
ولی برای ازمون علوم پایه بستگی به تایمت داره و اگر باهاشون ارتباط میگیری استفاده کنی چون حجمشون بیشتره
ولی سیب حجم معقولی داره و روانتر نوشته شده و جدا نیست تست و درسنامه و بهتره بنظر من برا ازمون ولی کنارش ی منبع تست مث همین سایت مدکیوبی یا منابع دیگه باشه واقعا خوب میشه همون تو فرجه جمع میشه(همه درسا سیب خوبه بجز معارف و خدمات و اپید گنجینه پروگنوز بهتره و کمتر برا خوندن و پوشش کامل)
تقلب اگه دیگه هیچی نخوندی و عجله ای میخوای جمع کنی برا پاسی و پر تکرار هارو ببینی، من خودم استفاده نکردم خلاصه همین کتابا هست برا درسایی که میخوای حذف کنی میتونی نگا کنی سریع جمع شه

مدوفست خیلی کامله فقط خیلی با تست‌های تالیفیش موافق نیستم. دقیقا سبک کنکور دبیرستان عمل میکنه و اتفاقا به خاطر همین وابستگی زیاد به قیود متن، گاهی اوقات جواب‌ها اشتباهه و به نظرم بدتر ضرر میزنه.

طول ترم بخوای بخونی کنار جزوه ات یه خلاصه کامل داشته باشی برا مرور درسنامه پروگنوز واقعا خوبه که همگام با جزوه ات بخونی و کامل کنی و مرور کنی باهاش و از گنجینه تست بزنی اگه رسیدی یاهم فقط همون گنجینه با جزوه ات
ولی برای ازمون علوم پایه بستگی به تایمت داره و اگر باهاشون ارتباط میگیری استفاده کنی چون حجمشون بیشتره
ولی سیب حجم معقولی داره و روانتر نوشته شده و جدا نیست تست و درسنامه و بهتره بنظر من برا ازمون ولی کنارش ی منبع تست مث همین سایت مدکیوبی یا منابع دیگه باشه واقعا خوب میشه همون تو فرجه جمع میشه(همه درسا سیب خوبه بجز معارف و خدمات و اپید گنجینه پروگنوز بهتره و کمتر برا خوندن و پوشش کامل)
تقلب اگه دیگه هیچی نخوندی و عجله ای میخوای جمع کنی برا پاسی و پر تکرار هارو ببینی، من خودم استفاده نکردم خلاصه همین کتابا هست برا درسایی که میخوای حذف کنی میتونی نگا کنی سریع جمع شه
ممنونمم🤍🤍

سلام سلام یه سوال فوری
این سلول های میوز کننده جنسی
قبل از تشکیل این چیز اسمش چیه میدونید چیو میگم دیگ
قبل از اون از جنین خارج میشن وارد پرده ها میشن بعد تشکیل پایهه برمیگردن تو بدن جنین اره؟
یعنی اینجوریه ک سه لایه تشکیل شدن یه سری سلول رندوم میوز کننده هم توشون هست ک مهاجرت میکنن ب سمت یکی از پرده ها بعدش هفته سوم برمیگردن تو بدن جنین و طبق آرایش کروماتیدی xx یا xy بیضه و یا تخمدان تشکیل میدن؟

یا چیزی بعنوان مهاجرت سلول ها به پرده ها نداریم

درود بر دکاتیر :دی
به کسی که این ترم می‌ره ترم 4 و علوم پایه داره چه توصیه‌ای دارید؟ بیشتر از نظر روش خوندن و منابع و اینها.

پیشاپیش ممنون 💘

درود بر دکاتیر :دی
به کسی که این ترم می‌ره ترم 4 و علوم پایه داره چه توصیه‌ای دارید؟ بیشتر از نظر روش خوندن و منابع و اینها.

پیشاپیش ممنون 💘
گنجينه پروگنوز و درسنامه پروگنوز عاليه ولى واسه جنين و بافت سيب سبز بهتره
اگه هدف استريتى دارى تقلب زياد به درد نميخوره
سايت مدوفست هم براى تست زدن و مرور و اينا خيلي خوبه
بازم اگه هدف استريت شدن باشه براى فيزيو خلاصه گايتون هم پيشنهاد ميشه

گنجينه پروگنوز و درسنامه پروگنوز عاليه ولى واسه جنين و بافت سيب سبز بهتره
اگه هدف استريتى دارى تقلب زياد به درد نميخوره
سايت مدوفست هم براى تست زدن و مرور و اينا خيلي خوبه
بازم اگه هدف استريت شدن باشه براى فيزيو خلاصه گايتون هم پيشنهاد ميشه
چقدر منابع کمک اموزشی و تستی زیاد شدن😬شده عین کنکور که 😬😬زمان ما کلا یه کتاب درسنامه میر بود😂 و گزینه برترهای مهدی ایزدی که خلاصه دروس بود😂😂با همیناهم استریت میشدن ملت🥴

به بچه زیر ۲ سال اگه مشکوک به انگل باشیم باید چی بدیم؟

مدوفست:
تجربه یک هفته استفاده ام
یک سری جدول های طبقه بندی شده که صرفا برای مرور به درد‌ میخوره بار آموزشی زیاد نداره،صرفا مرور و طبقه بندی
قسمت قوی ترش مپ مایند و طبقه بندی سوالاته که مباحث‌ مهم غیرمهم رو طبقه بندی کرده و حجم سوالات قابل قبولی داره.
اگر هدف استفاده از کل سوالات و امکانته استفاده ازش رو زود تر باید شروع کرد چون خیلی سؤالاش زیادن.
یکم توی پاسخنامه ضعف داره،که البته شاید نشه گفت ضعف،انتظار ورودی های جدید یه چیزی در حد پاسخنامه مازه که خب اونطور نیست حقیقتا.

به نظرم اگر برای هر مبحث یه فیلم آموزشی هم می‌داشت یا حداقل از جایی بهش لینک شده بود به شدت ارزش استفاده رو بالاتر می‌برد ولی خب همچین چیزی نداره.

در کل خوبه

به بچه زیر ۲ سال اگه مشکوک به انگل باشیم باید چی بدیم؟
انگل های کودکان شامل موارد متعددی از قبیل الودگی با ژیاردیا، کرمک، اسکاریس،آمیب، بلاستوسیستیس و...میشه
اول باید با معاینه مخاط مقعد و ازمایش انالیز مدفوع نوع انگل تشخیص داده بشه ،بعد درمان شروع بشه...چون معمولا داروهاش سنگین و عارضه دارن،نمیشه با شک به انگل درمان رو شروع کرد...

بچه ها اون یه ماهی که مرخصی داریم توی اینترنی
به نظرتون بهتره الان که شرایط خیلی مناسب نیست استفاده ش کنم یا بذارم برای آخراش که خسته میشم ؟

علائمش چیه عزیزم؟ علامت مهم‌تره؟ سن و جنسیت و بیماری‌های قبلی و سیگار و چربی خون؟
اگر درد داره، درد چه ماهیتی داره و گستره‌ش چقدره؟ فک و شانه و بازوها؟ فشارخونش چقدره؟
- نوار قلب علائم ایسکمی داره و اگه درد داره حتما باید بره اورژانس برای ارزیابی تکمیلی

من شواهد ST depression میبینم...اگه درد قفسه سینه،تنگی نفس یا احساس فشار تو قفسه سینه داره باید سی تی آنژیوگرافی عروق کرونر قلب یا آنژیوگرافی عروق بشه‌....اگه جایی هستین که دسترسی به سی تی آنژیوگرافی دارین ،انجام بدین...اگه دسترسی ندارین مستقیما آنژیوگرافی

Back
بالا