- نام مرکز سمپاد
- ---
- شهر
- --
- سال فارغ التحصیلی
- 1402
بستگی داره به دانشگاه ش دیهاطلاعی دارید هزینهی مهمانی کارورزی ترمی چنده؟
معادل شهریه پرداز هم ورودی مقصد ازت میگیرن
بستگی داره به دانشگاه ش دیهاطلاعی دارید هزینهی مهمانی کارورزی ترمی چنده؟
بستگی داره به دانشگاه ش دیه
معادل شهریه پرداز هم ورودی مقصد ازت میگیرن
شهریه ثابت عه باید ببینی چن تعیین کردناره تهرانو پرسیدم
من ۱۸/۵ واحد داشتم و یه بار بهت گفتم که از ۸ صبح تا ۶ عصر هرروز کلاس بودم! بدون استثنا و بدون تایم ناهار حتیدقیقاا من این ترم ۱۷ واحد بودم بازم کلی درس مختلف و هر روز دانشگاه
من از چند تا از دوستای اینترنم پرسیدم گویا هزینهای از سمت مقصد نداره.اطلاعی دارید هزینهی مهمانی کارورزی ترمی چنده؟
بعضی از دانشگاهها اعلام نیاز میکنن که آقا ما اینترن نیاز داریم بعد هر کس که مایل بود درخواست میده. البته یک سری محدودیت هم داره مثلا دانشگاه تهران از بهشتی و ایران قبول نمیکنه حتما باید از شهر غیرتهران باشه.میشه بیشتر توضیح بدید یعنی چی؟ از هر دانشگاهی میشه مهمانی گرفت یعنی؟
معدل گویا گفتن بالای ۱۶ باشه ولی در عمل زیاد مهم نیست بچهها میگن معدلهای پایینتر هم دارن.شرایطش خیلی خاصه،
معدل براشون خیلی مهمه.
تا جایی که یادمه حقوقی هم بهشون نمیدن، خوابگاهی هم در کار نیست.
شما بخون شاید ما اشتباه میکردیم🚶🏻♀️سلام به همگی. این نگرش که دروس علوم پایه اکثرا فراموش میشه/کلا بدرد نمی خوره/ خیلی نباید روش وقت گذاشت/ و... درسته؟ خیلی بعید به نظر میرسه که انقدر درس و مطلب بیهوده باشه، ولی از یه طرف اکثر ترم بالایی ها و کسایی که ازشون مشورت می خوام سعی می کنن همیشه بش اشاره کنن.نظرتون چیه؟
ایشالا که اناتومی و فیزیو و اینا منظورتون نیست دیگه...🫠😶🌫️شما بخون شاید ما اشتباه میکردیم🚶🏻♀️
کلا اینکه بخوای این مقطع از رشتهت رو بگذرونی و با این مایندست که دارم کار بیهودهای میکنم مضره. نه به احتمال زیاد پایان دوره پزشکی هیچیش رو در حدی یادت نیست که بتونی یه امتحان تشریحی از این مباحث رو حتی پاس بشی ولی درست خوندن این مباحث تو همین دوره که وقت داری بهترین کاره، چون مثلا همین فیزیو و اناتومی خیلی راحتتر میکنه ارتباط گرفتن با دروس فیزیوپات و بالین رو.سلام به همگی. این نگرش که دروس علوم پایه اکثرا فراموش میشه/کلا بدرد نمی خوره/ خیلی نباید روش وقت گذاشت/ و... درسته؟ خیلی بعید به نظر میرسه که انقدر درس و مطلب بیهوده باشه، ولی از یه طرف اکثر ترم بالایی ها و کسایی که ازشون مشورت می خوام سعی می کنن همیشه بش اشاره کنن.نظرتون چیه؟
کلا هرچی در هر مقطعی بخونی فراموشت میشهسلام به همگی. این نگرش که دروس علوم پایه اکثرا فراموش میشه/کلا بدرد نمی خوره/ خیلی نباید روش وقت گذاشت/ و... درسته؟ خیلی بعید به نظر میرسه که انقدر درس و مطلب بیهوده باشه، ولی از یه طرف اکثر ترم بالایی ها و کسایی که ازشون مشورت می خوام سعی می کنن همیشه بش اشاره کنن.نظرتون چیه؟
این رو بپذیر و باهاش کنار بیا.ممنون از راهنماییتکلا هرچی در هر مقطعی بخونی فراموشت میشهاین رو بپذیر و باهاش کنار بیا.
راه کم کردنش ارتباط دادنش با بالین، چیزی که دیدی و تو ذهنت ثبت شده و دنیای واقعی و سناریو سازیه و تکرار.
من بنظرم هیچ درسی بی فایده نیست در این کوریکولوم ولی شیوهی خوندن ما و آموزشش پر از اشکاله. هر درسی هست برای شفاف کردن یک بخشی از دید یک تصویر بزرگتره که هرچی بری جلوتر بیشتر متوجهش میشی. البته اگه به کلیت داستان اهمیت بدی اگه ندی یکسری دروس واست بی فایده میشه.
چیزی که میتونم بهت بعنوان توصیه و دلگرمی بگم اینه که درسات رو تا جاییکه سلامت جسم و روانت حفظ میشه بخون و بیشتر دنبال تصویر شفاف و یادگرفتن مفهومی باش، بعدا همه رو فراموش میکنی ولی چیزی که تو پزشکی هست اینه که هر مقطعی بارها مواجه میشی با دروس قبلی و اونجا سریعتر برگشتن به تسلطت راحتتر از کسیه که نخونده و الان ترس عقب ماندن رو هم داره.
کلا هم الان که جلوتر اومدم میبینم که میشه پزشکی رو با حفظ یکسری چارت رایج جلو برد و تبدیل به یک نسخه نویس معمولی با تشخیص بیماری های رایج شد ولی درنهایت اینکه بتونی با ذهن خودت و فکر کردن هربار از aبه b برسی تا بعدا در تشخیص هات از a به چیزهای دیگه هم بتونی برسی با یادگرفتن همهی این مکانیزمها و فیزیک و فیزیولوژی بدن محقق میشه.
به نظر وفتی وارد بالین میشی اوضاع بهتر میشهبه نظرتون کی پزشکی وارد فازی میشه که میشه فهمید واقعا بهش علاقه داریم یا نه؟
و چجوری میشه زودتر این رو فهمید؟ چجوری میشه علاقه رو بیشتر کرد؟
از دوران فیزیوپات تازه مباحث خود پزشکی و پرکتیس شروع میشه. یه بخشی هم خود کار پزشکیه که وارد کارآموزی بشی با محیط بیمارستان و حرفهی آیندهت آشنا میشی. برای من اینجوری بود که علوم پایه رو دوست داشتم. فیزیوپات رو دوست نداشتم. اول کارآموزی رو در حد مرگ به پشیمونی افتادم که اقا من اصلا نمیخوام هر روز ۷ صبح پا شم برم با ملت صحبت کنم که مشکلت چیه و معاینهشون کنم. اواخر کارآموزی واقعا رشتهم رو دوست داشتم و از درساش لذت میبردم. اینترنی هم که اگه بخش حمالی و بردگیش رو فاکتور بگیریم دیگه یه شم بالینی پیدا کردی و اون تشخیص و اپروچ کردن به بیماریهاش رو دوست داشتم.به نظرتون کی پزشکی وارد فازی میشه که میشه فهمید واقعا بهش علاقه داریم یا نه؟
و چجوری میشه زودتر این رو فهمید؟ چجوری میشه علاقه رو بیشتر کرد؟
تا جایی که میدونم تست محوره و در کنارش خلاصه هم ارائه میده.سایت مدوفست چجوریه دوستان؟ارزش خرید اشتراک داره؟
تجربه استفاده دارین خودتون؟تا جایی که میدونم تست محوره و در کنارش خلاصه هم ارائه میده.
اگر برا آزمون (علومپایه، پره) داری آماده میشی میتونه مفید باشه
اپش رو دانلود کنی یه بخشی از سوالات و خلاصههاش رایگانه. خودم استفاده نکردم ولی اکثر دوستام برا پره ازش استفاده میکنن و راضین.تجربه استفاده دارین خودتون؟
درمورد کیفیت سوال ها و خلاصه هاش میخواستم بدونم
من داشتم اشتراکش روسایت مدوفست چجوریه دوستان؟ارزش خرید اشتراک داره؟