• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور سوالات غیردرسی کنکور ۱۴۰۵

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hyazinthe
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
کسی با این روش پومودرو (؟) میتونه ساعت های بالا درس بخونه؟ مثلا ۷-۸ ساعت.
من وسط درس خوندن خیلی break کنم واقعا تمرکزم بهم میریزه ولی الان لازم دارم بدون تمرکز هم که شده، برای امتحانات تعویق نیفتاده ام بشینم چند ساعتی درس بخونم. So هم بگید که ماکسیمم چند ساعت تا حالا با این روش تونستید بخونید و هم پیشنهاد واسه اینکه چند دقیقه برای خوندن و استراحت در نظر بگیرم.
من شنیدم برای افزایش تمرکز، میتونی با توجه حجم پارت بندی کنی، مثلا می‌شینم ده صفحه میخونم بعد ۱۰ دقیقه استراحت
می‌شینم کل فلان مبحث رو میخونم بعد استراحت...

من شنیدم برای افزایش تمرکز، میتونی با توجه حجم پارت بندی کنی، مثلا می‌شینم ده صفحه میخونم بعد ۱۰ دقیقه استراحت
تا وقتی حواس ۱۰۰ درصدی جمع نباشه
هرچقدر هم تایم پر کنی آب تو هاونگ کوبیدنه
باید بتونی به ذهنت مسلط باشی و اون هنگام حاشیه ها وارد ذهن و تفکراتت نشن

راستش من برای افزایش تمرکز فول تایم برنامه ریزی کرده بودم یعنی طوری که اصلا یه شکافی برای استراحت بی مورد نداشته باشم چون اگه بود ذهنم فرصت پیدا میکرد به همه چی به در دیوار هم فکر کنه

چون هرچقدر به خودت استراحت بدی و بین پارت مطالعاتی‌ت وقفه بندازی بدتر میشه

راستش من برای افزایش تمرکز فول تایم برنامه ریزی کرده بودم یعنی طوری که اصلا یه شکافی برای استراحت بی مورد نداشته باشم چون اگه بود ذهنم فرصت پیدا میکرد به همه چی به در دیوار هم فکر کنه

چون هرچقدر به خودت استراحت بدی و بین پارت مطالعاتی‌ت وقفه بندازی بدتر میشه
بیشتر باید به ذهنت مسلط باشی و هدفمند مطالعه کنی که مغزت درگیر حاشیه نشه
مطالعه بالاجبار و با تشویق و تنبیه بازدهی مناسبی نداره

• لایک
امتیازات: Naha
آره مخصوصا زیست
برا اینایی که کنکور تیر کنکور اصلی شونه بنظرم از الان رو زمان کار کردن زوده براشون
اولویت بذارن پیشروی ها رو تموم کنن عمومی ها رو بخونن

باز ماها قرار بود حداقل از. اول بهمن بریم تو فاز جمع بندی
اینا دیگ لازم ندارن جمع بندی شون مث روال سابق عید شروع می‌شه

سلام
خیلیا میگن نهایتا تا هفته اول اسفند درسا رو بسته باشین که برین برای جمع بندی
بعد من اگه بخوام تا یک ماه دیگه تموم کنم درسارو، یعنی باید کل یازدهم و نیمه دوم ۱۲ رو تو یک ماه بخونم، امکانش هست بنظرتون؟
اگه بخوام با برنامه آزمون ها پیش برم، تا ۲۱ اسفند تموم میشه
ولی اون موقع دیر نیست‌؟
میترسم اگه بخوام تا اول اسفند تموم کنم خیلی همه چیزو سرسری بخونم و تستارو ده تا درمیون بزنم، ولی خب از اونورم میگم اشکال نداره، بعدش که دوباره برای جمع بندی میخونم بهتر میخونم، نمی‌دونم اصلا
به طور کلی نظر شما چیه؟

سلام
خیلیا میگن نهایتا تا هفته اول اسفند درسا رو بسته باشین که برین برای جمع بندی
بعد من اگه بخوام تا یک ماه دیگه تموم کنم درسارو، یعنی باید کل یازدهم و نیمه دوم ۱۲ رو تو یک ماه بخونم، امکانش هست بنظرتون؟
اگه بخوام با برنامه آزمون ها پیش برم، تا ۲۱ اسفند تموم میشه
ولی اون موقع دیر نیست‌؟
میترسم اگه بخوام تا اول اسفند تموم کنم خیلی همه چیزو سرسری بخونم و تستارو ده تا درمیون بزنم، ولی خب از اونورم میگم اشکال نداره، بعدش که دوباره برای جمع بندی میخونم بهتر میخونم، نمی‌دونم اصلا
به طور کلی نظر شما چیه؟
نظر من اینه اگه مطمئنی تا ۲۱ اسفند تموم میکنی، با برنامه خودت پیش برو. اشکالی نداره
سرسری بخونی استرس میگیری کارو خراب میکنه. از ۲۱ اسفند به بعد تایم خیلی خوبی برای جمع بندی داری لازم نیست از وقت پیشروی کردنت بگذری

Back
بالا