کاملا به خودت بستگی داره. میتونی یه برنامه متعادل تنظیم کنی؟ میتونی واقعبینانه تحلیل کنی؟ اگه از پسش برمیای که چه بهتر ریخت مشاورو تحمل نکنی.مشاور داشتن لازمه؟
احساس میکنم خودم کارمو پیش ببرم بهتره
مدرسمون مشاور داره اما خیلی دیگه لفتش میدن دیر به دیر وقت میدن و واقعا اعصاب خورد کنه
من که نداشتم یه بارم دیگع به زور فقط مدرسه وقت داد هیچ حرفش بدرد نمیخورد . بعضیا نیاز دارن بعضی مثل من شخصیتشون جوریه که نمیتونن داشته باشنمشاور داشتن لازمه؟
مدرسمون مشاور داره اما خیلی دیگه لفتش میدن دیر به دیر وقت میدن و واقعا اعصاب خورد کنه
ضروری نیست به خصوص اگه میتونی برنامهی روزانهت رو تنظیم کنی و... . منتها با توجه به اینکه مسیریه که پیچیدگیهای خاص خودشو داره، به نظرم زیاد پیش میاد حالتهایی که ندونی دقیقا چیکار کنی و بخوای مطمئن بشی که کاری که داری انجام میدی و روندی که طی میکنی درسته یا نه و به نظرم تو همچین موقعیتی، کسی اگر کنارت باشه که راهنماییت کنه خوبه. یعنی در واقع بیشتر حالت منتورینگ داشته باشه. به خصوص تو بازههای مرور و در مورد آزمون زدن و در مجموع چطوری خوندن و تست زدن و اینها.مشاور داشتن لازمه؟
کار خاصی که انجام نمیدن؟ضروری نیست به خصوص اگه میتونی برنامهی روزانهت رو تنظیم کنی و... . منتها با توجه به اینکه مسیریه که پیچیدگیهای خاص خودشو داره، به نظرم زیاد پیش میاد حالتهایی که ندونی دقیقا چیکار کنی و بخوای مطمئن بشی که کاری که داری انجام میدی و روندی که طی میکنی درسته یا نه و به نظرم تو همچین موقعیتی، کسی اگر کنارت باشه که راهنماییت کنه خوبه. یعنی در واقع بیشتر حالت منتورینگ داشته باشه. به خصوص تو بازههای مرور و در مورد آزمون زدن و در مجموع چطوری خوندن و تست زدن و اینها.
زیست بدرد نمیخورهبرای یک کلاس دهمی تجربی کتاب تستهای کنکوریهای ۴۰۳/۲/۱ قدیمی و بدردنخورن یا میشه باهاشون درس خوند؟
اگه واقعا عادت کردی به این روش درس خوندن، به نظر من تغییر نده نزدیکای کنکورو امتحاناتت سعی کن خوابت رو منظم کنیدوستان عزیزدلم به نظرتون این واقعاً مهمه که می بخوابی و کی درس بخونی و اینا ؟ من نمیتونم خودمو پایبند یه ساعت خاص کنم. مثلا بگم حتما باید صبح بخونم. یه وقتایی نصف شب میخوندم :) و واقعاً مشکلی ندارم اما همه میگن بعداً به مشکل میخوری این چیزا
آخه الان چجوری خودمو مجبور کنم سر یه ساعتی به چیزی بخونم وا
وای خوشحالم که تنها نیستم . ممنونم عزیزم و حتما یادم میمونه خوابمو اون موقع تنظیم کنم 💕اگه واقعا عادت کردی به این روش درس خوندن، به نظر من تغییر نده نزدیکای کنکورو امتحاناتت سعی کن خوابت رو منظم کنی
منم هیچ وقت عادت نداشتم صبحا درس بخونم و کلا عصر به بعد بازدهی بهتری داشتم ،خودت رو سرزنش و اذیت نکن از این بابت.
و من،خاک تو سر من
مشاورین مدرسه اکثرن افتضاحن. اونجوری که خودت گفتی و دیر وقت میده احتمالا پیگیری درستی هم ندارهکار خاصی که انجام نمیدن؟
اون رو خودم میتونم انجام بدم ولی میترسیدم نکنه جایی اشتباه کنم یا بعدا موقع انتخاب رشته کی برام این کارو انجام میده
ببین اینکه تایم امتحان نهایی و کنکور خواب الود نباشی خیلی مهمهدوستان عزیزدلم به نظرتون این واقعاً مهمه که می بخوابی و کی درس بخونی و اینا ؟ من نمیتونم خودمو پایبند یه ساعت خاص کنم. مثلا بگم حتما باید صبح بخونم. یه وقتایی نصف شب میخوندم :) و واقعاً مشکلی ندارم اما همه میگن بعداً به مشکل میخوری این چیزا
آخه الان چجوری خودمو مجبور کنم سر یه ساعتی به چیزی بخونم وا
راستش هیچوقت به این فکر نکرده بودم شاید حق با بقیه ستببین اینکه تایم امتحان نهایی و کنکور خواب الود نباشی خیلی مهمه
این بعدا که همه میگن منظورشون همینه
بله خیلی مهمهبچه ها سلامت چقدر مهمه؟ یعنی واقعا ارزش اینهمه زمان گذاشتن رو داره؟ منظورم اینه که چون ضریبش خیلی کمه مثلا نمره ۱۶ با نمره ۱۹ فرق خاصی دارن؟
برگامم🤯بله خیلی مهمه
فکر کن سلامت هویت زمین
در مجموع فقط ۱۰۰ واحد تراز کل تورو ببرن بالا
دوست نداری رتبت یهتر بشه اونم در شرایطی که رتبه منطقه من و دوستم که تراز کل مون فقط ۲ ۳واحد اختلاف داشت ۱۰۰ نفر فرق میکرد؟
تنها در یک حالت کم اهمیتهبرگامم🤯
خیلیی ممنونم:)

اگه دانش اموزم شب سلامت خسته نمیشد و به نمره پارسالش رضایت نمیداد، الان تهران میخوند (بااختلاف یه نفر تهران نشد)بچه ها سلامت چقدر مهمه؟ یعنی واقعا ارزش اینهمه زمان گذاشتن رو داره؟ منظورم اینه که چون ضریبش خیلی کمه مثلا نمره ۱۶ با نمره ۱۹ فرق خاصی دارن؟