• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور سوالات غیردرسی کنکور ۱۴۰۵

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hyazinthe
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سر شیمی هم بین بازرگان و هادیان فرد کدوم

سر شیمی هم بین بازرگان و هادیان فرد کدوم
بهترین تشخیص از جانب خودته
به نظرم بهترین کار اینه که یک جلسه از هر استاد ترجیحا تو مبحث مشترک ببینی و خودت تشخیص بدی با کدوم راحت تری
بازرگان سوالات خیلی سختی رو حل میکنه یعنی به سمت المپیاد طور نزدیک تره ولی از استادان معروفه
هادیان فر خیلی مفهومی هستش

• دابل‌لایک
امتیازات: F.ASK
بچه ها دروس عمومی ماز چه استادانی خوبن
دینی محسنی کبیر
ادبیات جعفری بود فک کنم
عربی ترابی بود فک کنم ولی فلاح خارج از ماز هست عالیع واقعا من خودم زمان کنکورم باهاش ب ۸۵ رسید درصدم تقریبا
زبان رو فک کنم قریشی نامی دارید؟ همون

من یه سوال دیگه هم بپرسم🧘🏻‍♀️🧘🏻‍♀️
خیلیا کرمی رو برای حسابان پیشنهاد میدن و میگن خیلی عالیه و فلان و اینا
ولی با توجه به تعریف دوستان میترسم کلاسش سطح پایین و حوصله سر بر باشه
تجربه ای دارین؟ نکات تستی هم میگه؟ در حد کنکور اینا کار میکنه؟
(نمیگم سطح خودم خیلی خفنه، ولی از بس همه جا میگن به درد دانش آموزای صفر میخوره میترسم برم سر کلاس ببینم داره دو به علاوه دو یاد میده)
ببین کرمی ۰ رو هم میگه ۱۰۰ رو هم میگه
ی معلم کامله واقعا
ولی اگه کسی باهاش ارتباط نگیره خب نباید بالاجبار ببینه من هر دانش اموزی داشتم دیده راضی بوده

میشه یه منبع برای گسسته معرفی کنید؟ مرسی

میشه یه منبع برای گسسته معرفی کنید؟ مرسی
به خدای احد و واحد که اگه یه جا بشه گفت کتاب درسی خوبه، برای همین گسسته اس:))
+ کنکورای قبلی
کتاب تست هم سبز یا میکرو، جفت شون در یه سطح به درد میخورن و به یه اندازه به درد نمیخورن

همین
منبع استاد من گسسته تک درس و آمار و احتمال جامع (هر دو تا آبی قلم چی) بود من راضی بودم
من کلا یه نظری رو از همون سال کنکور داشتم راجع به گسسته، نمیدونم دوستانی که ریاضی بودن هم قبول دارن یا نه
کلا گسسته یه درسیه که درسته فرمول توش دخیله، ولی خیلی تألیفی میشن سوالا، دلخواه طراح میشن، ولی کلا اصل قضیه اینه که شما هر تیپ سوال رو ببینی و بتونی حل کنی خصوصا با یکم خلاقیت، خیلی وقتا حتی اصلا فرمول هم نیاز نداری، برای همین فکر میکنم کتاب تست اونقدرا برای گسسته تاثیر نداره که حتما این یا حتما اون باشه، چون در نهایت کاری که شما باید انجام بدی مشخصه

Back
بالا