• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بیاید افترا بزنیم!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع f-1391
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • تگ‌ها تگ‌ها
    خلافیت
این که شد کارگاه رمان نویسی :))

نگاه کنید اینطوری:

@god of teasing به بچه های مدرسه گل میفروشه
@*100RA* وقتی ماشینی میبینه که دوست داره از حسودی خط میندازه و در میره
@taha_d دخترا رو هک میکنه و ازشون اخاذی میکنه در ازای پخش نکردن عکساشون
@phoenix_s9 بچه بازه
@SinaSabetifard دو روئه
@hedy یکی از همکلاسی هاشو همیشه بولی میکرده و جلو بقیه ضایعش میکرده چون لذت میبرده از این کار

@شیطان رجیم دروغگوئه :)) :))

قتل در کوچه‌ی باریک ...

تهران خیابان ری پنج‌شنبه شب حدود ساعت۱۰:۴۵
کارگاه چوب‌بری علی رضوی هنوز روشن بود همسایه‌ها گفتند صدای جر و بحث کوتاهی از داخل شنیده شد و بعد سکوت
کمی بعد، پیکر علی جلوی در کارگاه پیدا شد زخم عمیقی در سینه‌اش بود و چاقوی خونی کنار بدن افتاده بود

ماموران پلیس به سرعت صحنه را بررسی کردند
تنها رد قابل توجه، جای کفشی بود که به سمت پشت‌کوچه می‌رفت
دوربین مغازه بقالی همان کوچه، زنی با مانتوی تیره را نشان می‌داد که چند دقیقه قبل از قتل وارد کوچه شده بود

سه نفر به عنوان مظنون معرفی شدند:
حمید: کارگر کارگاه _ که آخرین بار عصر قربانی را دیده بود
مینا: خواهر قربانی _ که بر سر ارث با او اختلاف داشت
مهسا (@Fallen Star): کارمند سابق کارگاه _ که چند ماه قبل به خاطر مسائل مالی اخراج شده بود

بازجویی ها:
حمید گفت: «من ساعت شش از کارگاه رفتم بعدش هم مستقیم رفتم خونه همسر و بچه‌هام شاهدن» بررسی تصاویر دوربین مداربسته و تلفن و موقعیت او حرفش را تایید کرد

مینا گفت: «درسته با برادرم اختلاف داشتم اما اون شب خونه بودم حتی با دوستام تماس تلفنی داشتم» زمان تماس‌ها هم‌زمان با قتل بود

نوبت به مهسا رسید او در ابتدا گفت: «من خونه بودم تلویزیون می‌دیدم» اما بررسی موقعیت موبایلش نشان داد همان حوالی بوده وقتی پلیس اثر انگشت او را روی چاقوی صحنه جرم نشان داد چهره‌اش تغییر کرد

در بازجویی بعدی مهسا سکوت طولانی کرد بعد با صدای آرام گفت:
«علی حقوق منو نمی‌داد چند بار خواهش کردم، چند بار دعوا کردم اون شب رفتم که پولم رو بگیرم. شروع کرد به تمسخر گفت حتی اگه ده سال دنبالم بیای چیزی بهت نمی‌دم عصبانی شدم چاقو رو برداشتم نمی‌دونم چی شد فقط می‌خواستم بترسونمش»

پرونده به دادگاه کیفری شماره یک تهران ارسال شد
قاضی پس از بررسی پرونده و اظهارات شاهدان پرونده را قتل عمد تشخیص داد
وکیل مدافع در تلاش بود که پرونده این قتل را غیرعمد جلوه دهد اما بی فایده بود و مهسا بعد از گذشت ۴ سال از این اتفاق اعدام شد

پارتای بعدی داستان کی منتشر میشه؟😂
جهت اسپم نشدن..
@Elsaest یه قاتل حرفه ای که روش قتلاشو بر اساس گیم مورد علاقش انجام میده
@Rašnu خون اشامه که بزرگ نمیشه و چندین ساله خودشو دبیرستانی جا میزنه
@*100RA* کلی پرونده دعوا و کتک کاری به دلیل توهین به ماشین مورد علاقش داره
@شیطان رجیم ۱۰ سال برای پرونده های متعدد زندان بوده
@Fallen Star جسد یکیو تو باغچه مدرسه خاک کرده و هیچوقت نگفته طرف چجور مرده و تا الان وجودشو انکار میکنه

ببخشید😔

@طوطو یه خانم مهربونه که ادمای پولدار رو میکشه و بعد اعضای سالمشون رو به ادمایی که تو صف اهدای عضو هستن میده
@Ghazaliv یه دختر ارومه ولی در اصل یه پری هست و از ترس بچه ها تغذیه میکنه
@ArmKarimi یه مهندسه و همه اون رو به چشم یه ادم خیلی خوب تو جامعه میبینن ولی در اصل یه هکره و اطلاعات مردم رو هک میکنه و اخاذی میکنه
@Sui یه اوتاکوعه که چون شخصیت موردعلاقش مرده رفته سازنده رو کشته و بعد با کمک @mahi88 دفنش کردن و هیچکس نمیدونه
@Miss_Shellby خانم شلبی هم نویسنده کتاب های ترسناکه ولی هیچکس نمیدونه همه داستان هایی که مینویسه واقعی هستن و با کمک همکارش @NINA._ یه فرقه عجیب تشکیل دادن

شوخیه/تو تاپیک خلاقیت بود دیگه😂😌

یکی نیست به ما هم یه افترا بزنه 😂

@نرگسیوم قاچاقچی مواد مخدر هست و خودش هم تولید میکنه
@riri یه فیزیکدانه ولی اشتباه نکنین از اون دسته از دانشمندها هستش که برای ازمایش هاش با کمک @پلوتون ادم ربایی میکنه
@Infinit یه موزیسین معروف هست ولی کسی نمیدونه اون صداهای فریاد پس زمینه اهنگاش صدای قربانیاش هستش
@آفرودیت یه دسته پروانه کله مرده داره و هر کی رو دوست داره با پروانه هاش اذیت میکنه

آقا یکی هم نیست به ما افترا بزنه

آرمان:یک فرد مهربان و متشخص اما در اصل یک هوش مصنوعی تولید شده برای جاسوسی میباشد
وی دارای رابط کاربری مشابه chatgpt پلاس می‌باشد
و به بانک اطلاعاتی دانستنی های جهان متصل است

یکی نیست به ما هم یه افترا بزنه 😂

@نرگسیوم قاچاقچی مواد مخدر هست و خودش هم تولید میکنه
@riri یه فیزیکدانه ولی اشتباه نکنین از اون دسته از دانشمندها هستش که برای ازمایش هاش با کمک @پلوتون ادم ربایی میکنه
@Infinit یه موزیسین معروف هست ولی کسی نمیدونه اون صداهای فریاد پس زمینه اهنگاش صدای قربانیاش هستش
@آفرودیت یه دسته پروانه کله مرده داره و هر کی رو دوست داره با پروانه هاش اذیت میکنه
چه تفسیر کیوتی خدایا منو انگور کن🥹🫠

طاها
وی دارای طرح بمب گذاری های زنجیره ای در مدارس سمپاد است و قصد نابودی سازمان سمپاد. را دارد او به همراه گوشی ای که به مدرسه می‌برد مشغول هک اکانت ها و ردیابی مکان اساتید و مدیریت می‌شود و نقشه ترور آنها را نیز میکشد
وی متخصص تولید بمب هسته ای و اسلحه می‌باشد
و طراحی موشک هاو تفنگهای ارتش های تمام دنیا را وی انجام میدهد

محمد عرفان فرقدانی (معروف به م.ع.ف) بعد از جنگ جهانی دوم به دلیل تجربه های منحصر به فردش در حوزه اطلاعات به استخدام در اومد. 5 سال طول کشید تا در لیست جاسوسان برتر قرار بگیرد. او اکنون با لباسی فریبنده در نقش یک نوجوان به جمع آوری اطلاعات در مورد نوجوانان، روش های ترغیب آنها، ترند های روز در بین آنها و ... میپردازد.
کارشناسان هنوز در تعجب هستند که چرا او با این همه تجربه این نقش ابتدایی را انتخاب کرده است. حدس احتمالی، علاقه او به کار با کودکان و کودک درون جوان او است.
با این همه، او ستونی استراتژیک در حوزه کاری خودش هست.

Nina وی در واقع ملکه سابق انگلیس بوده است که پس از خستگی از وظیفه اش خود را به مردن میزند و در یک شب از قصر خود در انگلیس قرار میکند و با تغییر چهره خود را به ایران میرساند وی خود را دانش آموز سمپاد جا میزند در حالی که اصلا دانش آموز نیست سپس وی فارسی یاد میگیرد و در سایت سمپادیا ثبت نام میکند و صبح تا شب در این وبسایت خوش گذرانی میکند

آقا یکی هم نیست به ما افترا بزنه
@محمدعرفان فرقدانی از موزه ها دزدی میکنه و اونا رو تو بازار سیاه میفروشه
@god of teasing حامی حیوانات هست و هرکس که حیوانات رو اذیت میکنه میبره خونه خودش و با کمک @majn0_0n اونا رو تیکه تیکه میکنه و اخرش میخوره=کانیبال
@Mohammad05 اون کسی هست که شاخص الودگی رو دستکاری میکنه تا مدارس و دانشگاه ها تعطیل نشن
@کوچولو. کارخونه تولید شراب داره
@a×(S+n) یه الف بداخلاق هست
ایده هام ته کشیدن///////

قشنگ یادمه همه کارتون رو...

@انگور - یه بچه گربه رو کتک زد یه بار.
@محمدعرفان فرقدانی - سهم غذای دیگران رو می‌خوره.
@ArmKarimi - توی یه فروم نئونازی عضوه.
@آفرودیت - یه بار که از دوستش ناراحت بوده دوستش رو داکس کرده بدون اینکه دوستش بفهمه.
@پلوتون - با اکیپشون از مغازه ها دزدی می‌کنه.
@*100RA* - یه کانال تلگرام داره توش ویدئو های gore و خشونت و قتل و از این حرفا می‌فروشه.

:(( :(( :))

عه کارگاه جنایت نویسی تعطیل شد؟
میخواستم یدونه بنویسم :((
مهم نیست مینویسم =)

@انگور : تو همون گربه گم شدمی(اونم اسمش انگور بود.) همیشه میدونستم آدمی و روزایی که غیب میشدی میرفتی به زندگی آدمیزادیت برسی.

@پلوتون
وی هیچوقت دانش آموز سمپاد نبوده است او رییس یک مافیای بسیار بزرگ قاچاق انسان بوده است
او در این وبسایت به هم لوکیشن کاربران دسترسی پیدا می‌کند هم وضعیت سلامتی آنها را از زبان خودشان تحت بررسی قرار میدهد و نقشه دزدیدن آنها را در سر دارد

@انگور یه کاراگاه جنایی+ نویسنده است که پرونده هایی که روشون تحقیق میکنه رو به صورت کتاب مینویسه
ولی همه جرم هایی که به متهم ها می چسبونه رو خودش مرتکب شده … :D

@god of teasing یه پزشک میشه که بیمار هاش رو میبره تو جنگل های شمال سر به نیست میکنه
@پلوتون دسته های گربه های خیابونی رو تربیت میکنه و وقتی از یکی بدش میاد گربه هاش رو میفرسته چشم های طرف رو در بیارن
@طوطو یه نوع سلاح بیولوژی درست میکنه و باهاش همه انسان ها رو نابود میکنه
@riri هم توی زمان آزادش از پشت بوم روی سر مردم آب یخ میریزه

@انگور : تو همون گربه گم شدمی(اونم اسمش انگور بود.) همیشه میدونستم آدمی و روزایی که غیب میشدی میرفتی به زندگی آدمیزادیت برسی.
کاش یه گوربا بودم😍😂
@a×(S+n) یه خونه پر گربه داره که با همکاری @طوطو تغییر ژنتیکی روی گربه ها ایجاد میکنه/@انگور هم از خونه فرار کرده و الان یه گوربا_آدمه😂😉

سینا:وی همان هیتلر است که طی جنگ جهانی دوم از آلمان فرار کرد وی هیچوقت به آمریکای جنوبی فرار نکرده و مستقیم به ایران آمد او به مدیریت وبسایت سمپادیا رسید و تاپیک های مخفی حول محور بازسازی حزب نازی ایجاد کرد و کل ژنرال های نازی را به سایت اورد و الان در دانشگاه طراحی کشتی های انتحاری برای نابودی امریکا بر عهده دارد

برا منم بنویسید:))

Back
بالا