کنکور سوالات غیردرسی کنکور ۱۴۰۵

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hyazinthe
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
نمیشه که ماست مال کنی پیش بری
دوتا آزمون بردار که برنامه اش باهم مطابقت داشته لااقل.
فقط خوندن کافی نیست
باید تست بزنی مرور کنی رفع اشکال کنی اگه شد سراغ منبع سطح دو بری و اگه شد آزمون بزنی یه دونه حداقل.
وقتی در این حد متفاوته ماست مال میکنی تهش هم نه به تسلط میرسی نه از آزمون سودی بردی.
آخه اصلا من برنداشتم
مدرسه اجبار میکنه به آزمون دادن

کسی هست مشکل خوابیدن زیاد، به خصوص در بعدظهر رو کنترل کرده باشه؟ میشه حرف بزنیم؟

زیاد یعنی چقدر
امروز یک ساعت شد معمولا بین ۴۵ دقیقه تا یک ساعته. بحث کم یا زیاد نیست، من میخوام بعدظهر نخوابم کلا.
به علاوه اینکه جدیدا شب ها زودتر میخوابم، صبح ها هم خوابالو هستم. در مقایسه با قبل که راحت میتونستم ۵ پاشم، آزارم میده.

کسی هست مشکل خوابیدن زیاد، به خصوص در بعدظهر رو کنترل کرده باشه؟ میشه حرف بزنیم؟
وای وای دقیقا مشکل من
منتها من قشنگ تا ۲+ ساعت هم می‌رسه. فقط میخوام بیاد روی یه ساعت بمونه
واقعا اگه کسی تونسته این رو کنترل کرده باشه منو راهنمایی کنه ممنون می‌شم. چون از بس پشت سر هم این اتفاق می‌افته که دیگه بعضی روزها صرفاً پا می‌شم گریه می‌کنم باز می‌خوابم :))

امروز یک ساعت شد معمولا بین ۴۵ دقیقه تا یک ساعته. بحث کم یا زیاد نیست، من میخوام بعدظهر نخوابم کلا.
به علاوه اینکه جدیدا شب ها زودتر میخوابم، صبح ها هم خوابالو هستم. در مقایسه با قبل که راحت میتونستم ۵ پاشم، آزارم میده.
ولی اگه ۵ صبح بیدار میشی باید خواب ظهر داشته باشی :(. تا ۱.۵ ساعت هم حتی اوکیه.
خواب ظهر واسه کسی مناسب نیست که نمیتونه زود بیدار شه. مثلا برای کسی که از ۱۰ صبح تازه میخواد درس رو شروع بکنه دیگه خواب ظهر معنی نداره.
پیشنهاد من واسه خوابیدن شب دور و بر ۱۰ـ۱۱ و بیداری حول و حوش ۴.۵ یا ۵ عه. اگه مدرسه نمیری ساعت ۱۲ تا ۱ هم واسه خواب ظهر. اگه مدرسه میری هم بعد از اینکه رسیدی خونه تا ۱ـ ۱.۵ ساعت بعدش.
اگه مشکل ات به خاطر زمانبندی نیس و کلا جسمانی خسته ای، حتما آزمایش خون بده. من یه تایمی مشکل تیروئید داشتم و خودم هم نمیدونستم، در نتیجه هی علائم میداد ولی من فکر میکردم خستگی درس و مدرسه هس. ممکنه مشکل کم خونی یا چیز دیگه هم باشه.

من با این واقعیت که بعضی وقتا بدنت نیاز داره بخوابه کنار اومدم
به من بگو در طول روز فقط پنج ساعت بخواب، بقیه روز به دیوار نگاه کن، هر روز خوشحال و سر حال این کارو میکنم
ولی موضوع اینه به عنوان یه کنکوری اینقدرررر در طول روز فشار جسمی و روحی به آدم وارد میشه که من به شخصه حداقل به هشت ساعت خواب نیاز دارم
هرچی جلوتر هم میریم این فشاره داره بیشتر میشه

رژیم غذایی تاثیر داره، آزمایش خون هم میتونی بدی
ولی بنظرم در این مورد باید همه عوامل رو درنظر بگیریم، اگه ساعت مطالعه ی آدم یه چیز معقول باشه، حالا چه اشکالی داره نه ده ساعت بخوابه.؟
(احتمالا دوستان بهتر راهنمایی کنن)

ولی اگه ۵ صبح بیدار میشی باید خواب ظهر داشته باشی :(. تا ۱.۵ ساعت هم حتی اوکیه.
خواب ظهر واسه کسی مناسب نیست که نمیتونه زود بیدار شه. مثلا برای کسی که از ۱۰ صبح تازه میخواد درس رو شروع میکنه دیگه خواب ظهر معنی نداره.
پیشنهاد من واسه خوابیدن شب دور و بر ۱۰ـ۱۱ و بیداری حول و حوش ۴.۵ یا ۵ عه. اگه مدرسه نمیری ساعت ۱۲ تا ۱ هم واسه خواب ظهر. اگه مدرسه میری هم بعد از اینکه رسیدی خونه تا ۱ـ ۱.۵ ساعت بعدش.
اگه مشکل ات به خاطر زمانبندی نیس و کلا جسمانی خسته ای، حتما آزمایش خون بده. من یه تایمی مشکل تیروئید داشتم و خودم هم نمیدونستم، در نتیجه هی علائم میداد ولی من فکر میکردم خستگی درس و مدرسه هس. ممکنه مشکل کم خونی یا چیز دیگه هم باشه.
اصرارم به نخوابیدن به خصوص تو روزای مدرسه برا افزایش ساعت مطالعه‌‌م بعد مدرسه است:(
ممنونم بابت راهنمایی ها اینکه گفتی تا یه جایی عادیه حالم رو بهتر کرد❤️

بچه ها یه چیزی
بنظرتون اینکه اول فیزیک رو جواب بدیم بعد شیمی کار درست تریه؟
آخه همه معمولا همین کارو میکنن
یا اصلا یه چیز شخصی سازیه؟👩🏻‍🦯👩🏻‍🦯
من اول حس میکردم اول شیمی بدم درصدم بهتر میشه، ولی خب الان حس میکنم کار اشتباهیه

بچه ها یه چیزی
بنظرتون اینکه اول فیزیک رو جواب بدیم بعد شیمی کار درست تریه؟
آخه همه معمولا همین کارو میکنن
یا اصلا یه چیز شخصی سازیه؟👩🏻‍🦯👩🏻‍🦯
من اول حس میکردم اول شیمی بدم درصدم بهتر میشه، ولی خب الان حس میکنم کار اشتباهیه
به نظرم خیلی بستگی به خودت داره منم اول فیزیکو زدم بعد شیمیو چون میدونستم قوی ترم و البته که قبلش توی ازمونا امتحان کرده بودم و تمرین کرده بودم. حتما توی ازمون ها به این دقت کن و انجام بده ببین به نظر خودت بهتر میشه یا بدتر

Back
بالا