آیا سیگار یک معیاره؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Sina
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Sina

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
عضو کادر مدیریت
مدیر داخلی
نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1403
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی دریا
آیا برای شما توی هر سطح از ارتباط(هم نوع یا غیر) سیگار میتونه عاملی باشه که بخواید در نظرش بگیرید یا نه؟

رد فلگتون هست یا نه؟

دیگه کف کار اینه عملا بوی سگ‌مرده میدن بعضیا.
حداقل یه چیزی‌ بکشن که بوش درست حسابی باشه.

دیگه کف کار اینه عملا بوی سگ‌مرده میدن بعضیا.
حداقل یه چیزی‌ بکشن که بوش درست حسابی باشه.
من یذره صفر و یکی تر منظورمه

یعنی اگر طرف سیگار خوش بو بکشه مشکلی نداری اونچنان

برخلاف رسانه که داره تمام تلاششو می کنه سیگارو برای مرد نشونه قدرت و برای زن نشونه شجاعت و آزادی جلوه بده ، سیگار واقعا جذاب نیست ، چه بسا چندش آور هم هست
امیدوارم این تبلیغات باعث نشه دود و دم تو ایران هم مثل ی سری از کشور های عربی رواج پیدا کنه ...(از این چیزی که هست بدتر بشه)

از اونجایی که سیگار کشیدن به نظر من یه نوع وابستگی و اعتیاده من نمیتونم با شخص مقابلم کنار بیام مخصوصا وقتی که با منه بخواد انجامش بده. حالا تو بعضیا شدید تر هم هست و روزی یه پاکت تموم میکنن. تو اعضای خانواده ام هم کسی سیگاری نبوده. برای من این مورد رد فلگه.

اگه به کسی نزدیک بشم که سیگار میشه ترجیح میدم اول ببینم چرا. چون اکثر افراد سیگار نمیکشن چون جذابه، بلکه چون تنها راه آروم شدن‌شونه.
به نظرم بین درک کردن و تایید کردن تفاوت هست. من درک میکنم ، ولی تایید نه

سیگار کشیدن برای من مشکل خاصی نیست و افراد رو به‌ خاطرش قضاوت نمیکنم حتی اگر نزدیک‌ترین دوستم باشن
بیشتر افرادی که دیدم سیگار میکشن، در واقع به‌دنبال آرامش هستن. خیلی وقت‌ها کسانی که ذهن‌شون درگیر افکار زیاد و ناخوشاینده، برای رهایی از فشار روانی به سیگار پناه میبرن.
نیکوتین باعث آزاد شدن دوپامین در مغز میشه چیزی که حس رضایت و آرامش موقتی ایجاد میکنه. اما سیگار کشیدن به سلامت آسیب میزنه و این آسیب به‌صورت تدریجی خودشو نشون میده.
پس با اینکه ممکنه راهی برای تسکین لحظه‌ای باشه، اما در نهایت روشی ناسالمه و سلامت فرد رو به خطر میندازه.
آدم‌ها معمولا برای فرار از استرس‌ها و مشکلات موجود در جامعه یا دنیا سیگار رو انتخاب می‌کنن. در حالی‌که روش‌های سالم‌تری برای مدیریت استرس یا افزایش رضایت از زندگی وجود داره، اما چون همیشه در دسترس نیستن یا مؤثر به‌نظر نمیرسن، خیلی‌ها ترجیح میدن راه آسون‌تر رو انتخاب کنن.

اگه به کسی نزدیک بشم که سیگار میشه ترجیح میدم اول ببینم چرا. چون اکثر افراد سیگار نمیکشن چون جذابه، بلکه چون تنها راه آروم شدن‌شونه.
به نظرم بین درک کردن و تایید کردن تفاوت هست. من درک میکنم ، ولی تایید نه

سیگار کشیدن برای من مشکل خاصی نیست و افراد رو به‌ خاطرش قضاوت نمیکنم حتی اگر نزدیک‌ترین دوستم باشن
بیشتر افرادی که دیدم سیگار میکشن، در واقع به‌دنبال آرامش هستن. خیلی وقت‌ها کسانی که ذهن‌شون درگیر افکار زیاد و ناخوشاینده، برای رهایی از فشار روانی به سیگار پناه میبرن.
نیکوتین باعث آزاد شدن دوپامین در مغز میشه چیزی که حس رضایت و آرامش موقتی ایجاد میکنه. اما سیگار کشیدن به سلامت آسیب میزنه و این آسیب به‌صورت تدریجی خودشو نشون میده.
پس با اینکه ممکنه راهی برای تسکین لحظه‌ای باشه، اما در نهایت روشی ناسالمه و سلامت فرد رو به خطر میندازه.
آدم‌ها معمولا برای فرار از استرس‌ها و مشکلات موجود در جامعه یا دنیا سیگار رو انتخاب می‌کنن. در حالی‌که روش‌های سالم‌تری برای مدیریت استرس یا افزایش رضایت از زندگی وجود داره، اما چون همیشه در دسترس نیستن یا مؤثر به‌نظر نمیرسن، خیلی‌ها ترجیح میدن راه آسون‌تر رو انتخاب کنن.
اره ولی باز سوال من اینه سیگاری بودن رو میشه منشن کرد برای اینکه بگیم اقا من میخوام از تو دوری کنم یا نه

چون اکثرا اینطورین وا سیگار که چیز خاصی نیست و اینا

اره ولی باز سوال من اینه سیگاری بودن رو میشه منشن کرد برای اینکه بگیم اقا من میخوام از تو دوری کنم یا نه

چون اکثرا اینطورین وا سیگار که چیز خاصی نیست و اینا
من به خاطر سیگار کشیدن از کسی دوری نمیکنم.
اگه کسی رو دوست داشته باشم سیگار کشیدن معیاری نیست که به خاطر اون ویژگی علاقه‌‌ام نسبت بهش کم بشه یا مثلا مجبورش کنم که ترکش کنه

من به خاطر سیگار کشیدن از کسی دوری نمیکنم.
اگه کسی رو دوست داشته باشم سیگار کشیدن معیاری نیست که به خاطر اون ویژگی علاقه‌‌ام نسبت بهش کم بشه یا مثلا مجبورش کنم که ترکش کنه
پس براتون معیار نیست و به نظرت اسیب و ضررش یه موضوع شخصیه

پس براتون معیار نیست و به نظرت اسیب و ضررش یه موضوع شخصیه
نمیخوام یک عادت مثل سیگار ، روی تصورم از همه‌ی شخصیت افراد تاثیر بزاره
باور دارم که آدم‌ها با زور و قضاوت تغییر نمی‌کنن و فقط با فهمیدن و انتخاب خودشون عوض میشن
اگه کسی رو دوست داشته باشی و اون عادتی داشته باشه که بهش آسیب بزنه قطعا موضوع شخصی نیست ، منظورم اینه که نمیتونم با اجبار کسی رو تغییر بدم اگه خودش نخواد حتی وقتی به ضررش باشه. اما این باعث نمیشه علاقه‌‌ رو نادیده بگیرم یا همش سر اون موضوع قضاوت کنم
در کل به نظرم سیگار کشیدن رد فلگ نیست.

من یذره صفر و یکی تر منظورمه
راستش رو بخوای به نظرم ادم هایی که فاکتور های صفر و یکی دارن واقعا بچگانه فکر میکنن( بر نخوره به اعضای سایت) .. البته تا حدی.. شاید یکی دو تاش مسئله ای نباشه..
5 تا فاکتور اینجوری داشته باشی تقریبا هیچ انتخابی در هیچ زمینه ای نمیتونی بکنی. ادم باید طیف در نظر بگیره

راستش رو بخوای به نظرم ادم هایی که فاکتور های صفر و یکی دارن واقعا بچگانه فکر میکنن( بر نخوره به اعضای سایت) .. البته تا حدی.. شاید یکی دو تاش مسئله ای نباشه..
5 تا فاکتور اینجوری داشته باشی تقریبا هیچ انتخابی در هیچ زمینه ای نمیتونی بکنی. ادم باید طیف در نظر بگیره
اره خب ولی وقتی طیف در نظر بگیری که چیزی وجود داشته باشه مثلا اخلاق خوب یچیزیه که نمیشه گفت یا طرف خوبه یا بد یه بازه ای از نمره میشه داد بهش

ولی سیگار معیار بودن یا نبودن چون یک عمل خاص حساب میشه نمیشه بهش بازه داد اخه

نمیدونم والا

ولی سیگار معیار بودن یا نبودن چون یک عمل خاص حساب میشه نمیشه بهش بازه داد اخه
چرا خیلی تفاوته بین کسی که تفریحی توی مهمونی میکشه با کسی که روزی یه بسته میکشه. من هر دو سر این طیف رو دیدم. فرقشون وحشتناک بالاست

البته این سوال که سیگار رد فلگه یا نه؟ به من این حسو میده که مثلا بپرسم دختری که آشپزی بلد نیس کنسله یا نه؟ :)) خب جواب هرکی یه چیزه. یکی میگه به جهنم فقط خودشو دوست داشته باشم یکی هم میگه نه مهمه نمیتونم کنار بیام. به هرحال اگه فقط یک دوست (هم‌نوع یا غیر هم نوع) باشه تحمل دوست راحته چون مگه چند ساعت توی روز میخوای با دوستت باشی ولی قضیه پارتنر فرق داره چون قراره کل زندگیت رو باهاش باشی:)) چیزی که من تو دانشگاه دیدم اینه کاپل ها با این قضیه مشکل ندارن چون معمولا کشیدنه دوطرفه اس :)) ولی خب کسایی مثل من هم هستن که به هردلیلی با این قضیه اوکی نباشن. سیگار کشیدن به خودی خود یه رد فلگ نیس ولی مونده به شخص، میتونه یه معیار رد فلگی برای شخصی باشه. من حتی وقتی کسی سیگار میکشه و کنار من توی کلاس میشینه بدم میاد چون هم بوش اذیتم میکنه و هم توی محیط های بسته ای مثل تاکسی و این چیزا، باعث میشه لباسهای منم بو میگیرن و تو این موقعیتا تحمل طرف مقابلم یه جورایی زوری میشه. ولی تو چیزایی مثل انتخاب پارتنر که دست خودمه مسلما این مورد رو لحاظ میکنم :).

چرا خیلی تفاوته بین کسی که تفریحی توی مهمونی میکشه با کسی که روزی یه بسته میکشه. من هر دو سر این طیف رو دیدم. فرقشون وحشتناک بالاست
تفریحی کشیدن یعنی صرفا بجای روزی یه بسته به قول شما کشیدن هفته ای یبار بکشی

و من اینو از ۲ ۳ نفر این روتین پرسیدم میشه ادامه ندید و گفتن نه بدنمون به همین هفته ای یبار کشیدن عادت کرده خمار میشیم نکشیم

صرفا میزان نیازشون به نیکوتین کمتره یا مقاومت بهتری نشون دادن

ولی اون مورد دوم سیگاری نیست رسما دیگه معتاده

تفریحی کشیدن یعنی صرفا بجای روزی یه بسته به قول شما کشیدن هفته ای یبار بکشی

و من اینو از ۲ ۳ نفر این روتین پرسیدم میشه ادامه ندید و گفتن نه بدنمون به همین هفته ای یبار کشیدن عادت کرده خمار میشیم نکشیم

ولی اون مورد دوم سیگاری نیست رسما دیگه معتاده
منطقا هر میزان ماده اعتیاد اور معتادت میکنه.
صرفا بحث طیف داشتنه.. نمیشه همه ی این اشخاص رو به یک چشم نگاه کرد. پس نمیشه صفر و یکی در نظر گرفت

صرفا جهت اطلاع:
میزان نیکوتین سیگار ها با هم فرق می کنه.یکی که ممکنه یه سیگار سبک رو روزی یه بسته بکشه میزان اعتیادش به نیکوتین برابر اونی باشه که روزی یه نخ می کشه.

Back
بالا