- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- بجنورد
- سال فارغ التحصیلی
- 97
Maladaptive daydreaming چیزی هست که تو علم روانشناسی اختلال به حساب بیاد یا برای اختلالای دیگه علائم حساب بشه یا از اون چیزاییه که از جای معتبری نیومده؟

تا جایی که من میدونم جزو DSM-5 نیست پس یه اختلال جداگونه به طور رسمی محسوب نمیشه^^ میتونه جزو علائم اختلال های دیگه از جمله افسردگی، OCD، ADHD و GAD باشه. فقط اینکه خبر ندارم جزو criteria (ایده ای ندارم فارسیش چیه:( ) های تشخیصش محسوب میشه یا نه! یعنی جزو علائم اصلی این اختلال ها هست یا اینکه نه و جزو علائم فرعیه که در نتیجه اش به وجود میاد^^ البته اینکه جزو علائم فرعی باشه چیزی از اهمیتش کم نمیکنه، فقط اینکه به نسبت در افراد کمی دیده میشه و یا دلیلش رو نیافتن و دلیل های دیگه و خب برای تشخیص بکار نمیره^^Maladaptive daydreaming چیزی هست که تو علم روانشناسی اختلال به حساب بیاد یا برای اختلالای دیگه علائم حساب بشه یا از اون چیزاییه که از جای معتبری نیومده؟
اوه نگو منم دقیقا تو این شرایطمسلام. من حدودا ۱۹ سالمه و یه مدت تقریبا زیادی میشه که توانایی معاشرت کردن حضوری یا مستقیم، با اطرافیانم یا با یه آدم جدید(مخصوصا اگه برای اولین باره) واقعا ندارم؛ یعنی جوری هست که اصلا دلم نمیخواد شخص جدیدی رو از نزدیک ملاقات کنم!!! یا حتی تایم خیلی زیادی رو با آدم های اطرافم بگذرونم... خیلی سریع دست و پامو گم میکنم یا اصلا نمیدونم باید چیکار کنم یا چی بگم... بیشتر مواقع دوست دارم برم اتاقم و تنها باشم
معمولا فوبیای اجتماع دارم و دوست دارم تو جمع ها، جاهایی بشینم که کمتر تو دید باشم یا کمتر مجبور به صحبت کردن بشم...البته یه مدت به خاطر شرایط کنکورم، مجبور بودم مدت زیادی رو تو اتاق تنها بگذرونم یا کلا اطرافیانم رو مجبور میکردم تا حد امکان ساکت باشن و اطرافم نباشن؛ ولی فکر میکنم قرار گرفتن طولانی مدت تو اون شرایط، باعث شده من الان تحمل حضور تو هیچ جمعی یا شنیدن هیچ سروصدایی رو نداشته باشم... به کل، دیگه اعتماد به نفسم رو از دست دادم و منزوی شدم و این ناراحتی و اضطرابی که از این قضیه دریافت میکنم واقعا داره ذهنمو سوراخ میکنه... ممنون میشم راهنماییم کنید🌷
وقتی کارای مورد علاقهام و انجام میدم، احساس میکنم یکی از درونم میزنه تو ذوقم، مثلا میگه: احساساتت خیلی مسخره ان، به خاطر اینکه همه این کارو دوست دارن تو هم دوسش داری و...
این حالت اسمی نداره؟ آخه یه دفعه تو یه تست روانشناسی بهش اشاره شده بود.
یک لیست برای کارهای لذت بخش پیدا کنید ک براتون لذت بخش باشه یک ورزش ساده هم برای روزانه قرار بدید و یک هدف ک بهتون انگیزه بده حالتون رو بهتر کنه پیدا کنيد هر چند کوچیک باشه...من با خیلی روانشناس و روانپزشک صحبت کروم خب و اغلب بدون ریشه یابی یا همینطور در حد یک ربع قرص پیشنهاد میون اما یک دکتر ب من پیشنهاد داد ک یک لیست کارهایی ک دوست دارم رو انجام بدم و اینم بگم من توان بلند شدن از جام رو نداشتم ک حتی بتونم این کارها رو انجام بدم اما کم کم انجام دادم مثلا پیاده روی رفتم یا گاهی طناب میزدم.قکرای افسرده کننده و استرس میاد سراغم سریع فیلم طنز میزارم ک ببینم ...نمیگم عالی شدم و خوب شدم اما خب روزها رو بهتر از قبل میگذرونم ح الم کمی بهتر شده..راهی برای درمان افسردگی وجود داره بدون مراجعه به روانپزشک؟
احساس میکنم دارم افسرده میشم😞

مراجعه به روانشناس^^ و اینکه برو حتما، راه دیگه ای غیر این دو تا نداره و اگه نری و بیشتر بشه، شدیدا پشیمون میشیراهی برای درمان افسردگی وجود داره بدون مراجعه به روانپزشک؟

فکر خوبیه امتحانش می کنم . ممنون از راهنماییتون ^^یک لیست برای کارهای لذت بخش پیدا کنید ک براتون لذت بخش باشه یک ورزش ساده هم برای روزانه قرار بدید و یک هدف ک بهتون انگیزه بده حالتون رو بهتر کنه پیدا کنيد هر چند کوچیک باشه...من با خیلی روانشناس و روانپزشک صحبت کروم خب و اغلب بدون ریشه یابی یا همینطور در حد یک ربع قرص پیشنهاد میون اما یک دکتر ب من پیشنهاد داد ک یک لیست کارهایی ک دوست دارم رو انجام بدم و اینم بگم من توان بلند شدن از جام رو نداشتم ک حتی بتونم این کارها رو انجام بدم اما کم کم انجام دادم مثلا پیاده روی رفتم یا گاهی طناب میزدم.قکرای افسرده کننده و استرس میاد سراغم سریع فیلم طنز میزارم ک ببینم ...نمیگم عالی شدم و خوب شدم اما خب روزها رو بهتر از قبل میگذرونم ح الم کمی بهتر شده..
روانشناس رو هم زیاد موافق نیستم راستش😅مراجعه به روانشناس^^ و اینکه برو حتما، راه دیگه ای غیر این دو تا نداره و اگه نری و بیشتر بشه، شدیدا پشیمون میشی
اولین سوال اینه که چطور تشخیص دادی افسردگیه؟ صرفا خلق و خوی پایین نمیتونه نشونهی افسردگی باشه و حتما باید نظر متخصص رو جویا بشید.راهی برای درمان افسردگی وجود داره بدون مراجعه به روانپزشک؟