• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اعترافگاه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
اعتراف میکنم وقتی امتحان سخته اهنگ یاکوزا خلسه تو مغزم پلی میشه :| دسته خودم نیست :-"

اعتراف می کنم سمپاد اون چیزی که فکر می کردم نبود
هرچند از همه طرف حمایت میشیم(المپیاد، درس، تفریح و خیلی چیز های دیگه) اما همیشه یه حس بی اعصابی باهامه.
یه حس که همیشه باید برای یه اتفاق چه خوشایند چه نا خوشایند آماده باشم دیوونه کنندست.

اعتراف میکنم هرجا برم عجیب ترین گذشته رو من دارم،تضمینی:)

اعتراف می کنم امروز فهمیدم تاریخ و جغرافی چقدر مزخرف و حوصله سر بره(البته اینکه باید ۱۲ درس رو تو دو روز می خوندم بی تاثیر نبود:) )~X(

اعتراف میکنم با اینکه نزدیک 4 ساله سایت رو میشناسم و بودم نمیدونستم پ.خ چیه و اولین بار که کاوه گفت ویساتونو پ.خ کنین فهمیدم : /
اعتراف میکنم تا همین چند ماه پیش نمیدونیم پ.ن که مینویسن اینجا و اینستا یعنی پی نوشت و فک میکردم میگه پس نتیجه میگیریم : /
به خاطر خندیدن به من حتما میرین جهنم:-"

اعتراف می کنم با گذشت زمان و آشنا شدن با آدمای مختلف چیزای جدید یاد می گیرم و تجربیات خوبی بدست میارم :) (البته چیز واضحیه :/)

اعتراف میکنم سال کنکور فهمیدم اینا که میگن از دوستا و آدما و اجتماع دور شیم تا بیشتر درس بخونیم خیلی تباهن چون نتیجه عکس میده (وی به معنای واقعی کلمه ی تباه،تباه بوده است)

اعتراف میکنم دلم میخواد واسه ی معلم عربیمون زیر پایی بگیرم با کله بخوره تا دیوار
(خیلی ضایع است که ازش متنفرم..)

اعتراف می‌کنم اوایل که شروع به فعالیت کرده بودم هر وقت اتفاقی پروفایل کسی رو چک می‌کردم و می‌دیدم بعضی ها به بانگ هاش لایک دادن یا نظری نوشتن ، با خودم می‌گفتم یعنی اینا اینقد بیکارن که پروفایل تک تک کاربرا رو چک می‌کنن تا ببینن چیزی نوشته یا نه؟ :‌/
مدیونین فکر کنین بعد ها بانگ های جدید رو کشف کردم

اعتراف می‌کنم اوایل که شروع به فعالیت کرده بودم هر وقت اتفاقی پروفایل کسی رو چک می‌کردم و می‌دیدم بعضی ها به بانگ هاش لایک دادن یا نظری نوشتن ، با خودم می‌گفتم یعنی اینا اینقد بیکارن که پروفایل تک تک کاربرا رو چک می‌کنن تا ببینن چیزی نوشته یا نه؟ :‌/
مدیونین فکر کنین بعد ها بانگ های جدید رو کشف کردم
عجب! منم نمی‌دونستم همچین چیزی هست :-" :))

رفع اسپم :
نمی‌دونستم میشه تو قسمت چت سرچ کرد و اگه با کسی کار داشتم، صبر می‌کردم آنلاین بشه :-"

اعتراف میکنم تا مدتها فکر میکردم فالو کردن در سایت یه کار از روی دوستی و مرامه و تاثیری نداره:)

اعتراف میکنم تا مدتها فکر میکردم فالو کردن در سایت یه کار از روی دوستی و مرامه و تاثیری نداره:)
اعتراف میکنم نمیدونستم تاثیر داره و الانم نمیدونم چه تاثیری :-‌"
چه تاثیری؟

اعتتراف میکنم به همه اعترافا خندیدم....
و اعتراف میکنم ک هیچ اعترافی ب ذهنم نرسید بگم... کلا بچه گلی(خلی) بودم از اول:))

سر ساعت رند باید درس بخونم. مثلا 4 یا 5 (نهایتا دیگه 4 ونیم اینطوری)
مثلا اگه ساعت بشه 4 و 32 دقیقه، دیگه صبر میکنم تا بشه 5 بعد درسو شروع میکنم!

بچه که بودم فکر میکردم زمین مرکز جهانه:| چون اگه خورشید میومد وسط سیاره ها به خاطر دماش بقیه سیاره ها ذوب میشدن:|

اعتراف میکنم چند وقته عادت کردم به همه ح.ب ها یه ری اکشنی میدم و اگه اون وسطا با یه حرفی هیچ حسی نداشته باشم یا ندونم الان باید بخندم یا ناراحت شم(:-") یا بخشی موافقم و با بخشی مخالف، و هیچی نمیدم، تا یه هفته عذاب وجدان میگیرم:|
اعتراف میکنم بعد از این اعتراف، درمان شدم;;)
نتیجه: اعتراف کنید تا عادت های مزخرفتان ترک گردد:>

Back
بالا