- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان چهاردانگه
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 95
- مدال المپیاد
- زیست!! گرچه رشتم ریاضیه
- دانشگاه
- پلی تکنیک
- رشته دانشگاه
- میم شیمی
اولا که اصلا زود نیستو اینو بهت بگم که هر چی نزدیکتر به انتخاب رشته بشی و جوابا هم بیاد شک و دودلیت بیشتر از قبل میشه و باتوجه به رتبت گیج هم میشی!سلام
می دونم زوده ولی خب D :
برای انتخاب رشته باید به علاقه توجه کنیم.حالا اگه کسی تو 18 سال نتونسته باشه و تلاشی هم نکرده باشه که زیاد خودش و علایقش رو بشناسه چیکار کنه؟
برای انتخاب رشته چطور تحقیق کنیم؟چقدر مطالبی که درباره ی رشته ها تو اینترنت می بینیم واقعیته؟در کل چطور بفهمیم به چی علاقه داریم؟![]()
خیلی ببخشید که اینو میگم ولی بنظرم این تستای مسخره ی تو اینترنتم هیچ کمکی بهت نمیکنه
اولین چیزی که بهت کمک میکنه همینه که یه دید کلی نسبت به هر رشته ای داشته باشی ، واقعا باید کلی باشه جزئباتشو بیخیال...
و تا موقع اعلام رتبه ها فقط سعی کن بفهمی ک اگه قرار باشه بین دو تا رشته مثلا پلیمر و مواد (که هردو هم قبول میشی توی دانشگاه ایکس ) یکیو رو انتخاب کنی کدوم رو ترجیه میدی؟!
بعدشم به اپلای و اینا خیلی فکر نکن از الان
نه که مهم نباشه ها
ولی خب دانشگاه اصلا آسون نیست
واقعا نیست و اغراقم نمیکنم! چون حجم فعالیت و تفریحاتت بالا میره و مثل مدرسه نیس که بری و برگردی خونه

در کل بنظرمن این همایشای انتخاب رشته بد نیست و میتونه یه کمک کلی بکنه (با توجه به اینکه خودمم شرکت کردم توش)
و راستی یه چیزی
هر رشته ایی و انتخاب میکنی رشته های مرتبط بهش و یا اینکه چقد واحدای مشترک و اینا دارن مد نظرت باشه که مثلا اگه اونی که رتبه بهتر میخواد و قبول نشدی بتونی اونی که با رتبه یکم پایین ترم میشه قبول شد و قبول شی
و در کل موفق باشی:)

) ک از اون تو صنایع استفاده می شه می تونم توش خوب و اوکی باشم ، کلا حس می کنم بیشتر ب درد صنایع می خورم ولی زیاد حال نمی کنم باهاش الآن چیو باید اصل گرفت؟ 

یه لیست تهیه کردم از رشته هایی که حس خاصی بهشون ندارم : عمران - مکانیک- م.شیمی -پلیمر- مواد - انرزی - دریا اما یه چیزی که تو ذهنم وجود داره اینه که چرا مثلا نرم اقتصاد یا میریت بخونم چون حس می کنم علاقه ی بیشتری به علوم انسانی دارم اما مساله ای که وجود داره اینه که من صد در صد می خوام از ایران برم و اپلای کردن از رشته های انسانی برای دانشگاه های خوب مشکله
یا فکر کردم که مثلا م.صنایع بخونم که چیزی بین مهندسی و مدیریته اما شنیدم که می گن همین خودش باعث میشه از هردو فقط یه سری چیزا رو یاد گرفت و در نهایت هیچ کدومو به طور کامل یاد نگرفت و هم چنین درس های پراکنده ای داره و دریایی به عمق یک متره و از این حرفا... مشکل دیگه ای که داره بحث اپلای تو خارج ایران بهش industrial engineering نمی گن بلکه میگن management science and engineering که شنیدم چون در ایران تو این رشته ریاضیات سخت تدریس نمیشه دانشگاه هایی مثل استنفورد 

) یا برم علوم امیرکبیر به فکر تغییر رشته باشم؟