Arghavan S
کاربر فوقحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- ---
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 0
پاسخ : مشاوره انتخاب رشته دانشگاه - ریاضی فیزیک
۲. واحدهای ریاضیشون کاملاً مشترک ه. توی دانشکدهی ما رسماً با هم سر کلاس ن بچههای ریاضی و سیاس. درسهایی هست با پیشعنوان «مبانی» که بین هردو مشترک ه و اجباری: مبانی آنالیر ریاضی، مبانی آنالیز عددی، مبانی ترکیبیات، مبانی احتمال، مبانی جبر، مبانی هندسه، مبانی علوم ریاضی و غیره و غیره. (جبر و هندسه گویا برای سیاسِ ما اجباری نیست
حالا کلاً دارم میگم ولی) . یه سری درسهای ریاضیاتی غیر مبانی هم هستن که بچههای سیاس میتونن بردارن و براشون اختیاری ه؛ مث ترکیبیات و کاربردها، جبر۱ و ۲، احتمال۱ و الخ.
ولی توی دانشکدهی ما همهی واحدهای ریاضیاتی مشترک ارائه میشه و بین دو رشته مشابه ه.
۳. به نظر من بله. :د اگه بخوام جدا از این که طرز تفکر و علاقهتون مهندسی و کاربردی ه یا محض و تولیدعلم و اینا صحبت کنم (که مسالهی شخصیِ خود شما ست) ، فرق بین مهندسی و علوم پایه این ه که تهش از مهندسی یه عنوان «خانوم مهندس» برای شما میمونه و «کار تضمینشده» (که به نظر من یه توهمِ عمومی ه) و «بازار کار با تنوع بالاتر» (که بسته به رشته و این که بخواین توی ایران بمونین یا نه، حقیقت داره نسبتاً) . اگه علاقهتون به کشف چراییِ فرمولهای مختلف ه، اگه دوست دارید بدونید اساساً چرا و چهطور یه سری مفاهیم ساخته شدهن، اگه بعد از دیدن یه رابطه توی دلتون نمیگید «خب که چی؟ کاربردش چی ه این الان؟» و مشتاقتر ید که بدونید از کجا فرموله به دست اومده، علومپایهبازِ خوبی میشید. :د ولی در مقابلش اگه دوست دارید کاربرد مسائل مختلف رو ببینید و به لحاظ اجرایی بهینهسازی کنیدش و در ردهی «دههزارتا نماد رندوم گذاشته کنار هم اسمش رو گذاشته فرمول؟ خب که چی؟»گویان میگنجید، آدمِ مهندسی ید.
(و اگه نظر شخصی من رو بخواید، معتقد م که به فیلدی فکر کنید که بیشتر با ذائقهی فکریتون همخونی داره؛ آدمی که خفن باشه همیشه براش کار هست. حالا توی هر فیلدی که میخواد.)
۱. درمورد دورشتهای هر جا آییننامهی خودش رو داره اولاً، ثانیاً اگه بشه این کارو کرد به لحاظ تئوری، حرکت منطقیای نیست به نظرم ریاضی و سیاس رو با هم خوندن. میشه یکی رو خوند و اونیکی رو ماینور کرد مثلاً. منظورم این ه که اگه میخوای صرفاً دو تا مدرک کارشناسی داشتهباشی که هیچی؛ ولی اگه برای خوندن درسهای اختصاصی هردوش این کارو میخوای کنی، ماینور (کهاد) گرفتن خیلی منطقیتر و سادهتر ه. البته من فقط درمورد دانشگاه و دانشکدهی خودم میگم این رو و فقط اطلاعاتم درمورد اینجا ست.به نقل از shima taj :۱. علوم کامپیوتر رو میشه با ریاضی دو رشته ای کرد؟چون من شنیدم اگه دو تا رشته بیشتر از یه مقداری واحد مشترک داشته باشند نمیشه دو رشته ای شون کرد...بعد اصن کار خوبی هست این کار ؟
۲. بعد یه سوال دیگه ریاضی ای که تو علوم کامپیوتر میخونند چقدر شبیه ریاضیاتی هست که تو محض میخونند؟
۳. بعد این جوی که وجود داره واسه مهندسی زدن و این حرفا رو کلن نادیده بگیریم دیگه؟!
مرسی :)
۲. واحدهای ریاضیشون کاملاً مشترک ه. توی دانشکدهی ما رسماً با هم سر کلاس ن بچههای ریاضی و سیاس. درسهایی هست با پیشعنوان «مبانی» که بین هردو مشترک ه و اجباری: مبانی آنالیر ریاضی، مبانی آنالیز عددی، مبانی ترکیبیات، مبانی احتمال، مبانی جبر، مبانی هندسه، مبانی علوم ریاضی و غیره و غیره. (جبر و هندسه گویا برای سیاسِ ما اجباری نیست
حالا کلاً دارم میگم ولی) . یه سری درسهای ریاضیاتی غیر مبانی هم هستن که بچههای سیاس میتونن بردارن و براشون اختیاری ه؛ مث ترکیبیات و کاربردها، جبر۱ و ۲، احتمال۱ و الخ.ولی توی دانشکدهی ما همهی واحدهای ریاضیاتی مشترک ارائه میشه و بین دو رشته مشابه ه.
۳. به نظر من بله. :د اگه بخوام جدا از این که طرز تفکر و علاقهتون مهندسی و کاربردی ه یا محض و تولیدعلم و اینا صحبت کنم (که مسالهی شخصیِ خود شما ست) ، فرق بین مهندسی و علوم پایه این ه که تهش از مهندسی یه عنوان «خانوم مهندس» برای شما میمونه و «کار تضمینشده» (که به نظر من یه توهمِ عمومی ه) و «بازار کار با تنوع بالاتر» (که بسته به رشته و این که بخواین توی ایران بمونین یا نه، حقیقت داره نسبتاً) . اگه علاقهتون به کشف چراییِ فرمولهای مختلف ه، اگه دوست دارید بدونید اساساً چرا و چهطور یه سری مفاهیم ساخته شدهن، اگه بعد از دیدن یه رابطه توی دلتون نمیگید «خب که چی؟ کاربردش چی ه این الان؟» و مشتاقتر ید که بدونید از کجا فرموله به دست اومده، علومپایهبازِ خوبی میشید. :د ولی در مقابلش اگه دوست دارید کاربرد مسائل مختلف رو ببینید و به لحاظ اجرایی بهینهسازی کنیدش و در ردهی «دههزارتا نماد رندوم گذاشته کنار هم اسمش رو گذاشته فرمول؟ خب که چی؟»گویان میگنجید، آدمِ مهندسی ید.
(و اگه نظر شخصی من رو بخواید، معتقد م که به فیلدی فکر کنید که بیشتر با ذائقهی فکریتون همخونی داره؛ آدمی که خفن باشه همیشه براش کار هست. حالا توی هر فیلدی که میخواد.)