- نام مرکز سمپاد
- farzanegan amin1
- شهر
- esfahan
- سال فارغ التحصیلی
- 1397
خب !
سلام دوستان ،ایشالله که حالتون خوب باشه
این تاپیک رو زدم تا هم سوالای خودم رو بپرسم و هم اگه کسی سوالایی در این باره داشت بپرسه و دوستانی که اطلاعات درست دارن و میتونن کمک کنن،لطف کنند کمکمون کنند.
درباره ی تحصیل یک سال قبل از دانشگاه،برای ورود به دانشگاه در کالج های انگلستان ،
این بحث ک مطرح میشه اولین چیزی ک میاد وسط مادیات هستش؛فرض رو بر این میذاریم ک مشکلی نیس ازین نظر ....
و اما سوالا....
ب نظر شما کار خوبیه سوم رو ک میخونیم بریم و یک سال آمادگی و بعد از همونجا پذیرش برای دانشگاه های معتبر ... خب این نکته رو هم در نظر بگیریم ک وقتی یکسال اونجا بخونیم پذیرش گرفتن به مراتب خیلی راحت تر میشه.
و یا اینکه بهتر هسش برای فوق رفت؟من خودم اکثر اوقات نظرم بر این بود که لیسانس رو همینجا تو یه دانشگاه معتبر و رشته ی دلخواه بگیرم و بعد برای فوق و ادامش ....
حالا میخوام نظر شما رو بپرسم .
میخوام ببینم کسی رو میشناسید که تجربه کرده باشه که باهاش صحبت کنم؟
که سختی ها و خوبیاش رو بپرسم؟
ممنون میشم جواب بدید دوستان...
سلام دوستان ،ایشالله که حالتون خوب باشه

این تاپیک رو زدم تا هم سوالای خودم رو بپرسم و هم اگه کسی سوالایی در این باره داشت بپرسه و دوستانی که اطلاعات درست دارن و میتونن کمک کنن،لطف کنند کمکمون کنند.
درباره ی تحصیل یک سال قبل از دانشگاه،برای ورود به دانشگاه در کالج های انگلستان ،
این بحث ک مطرح میشه اولین چیزی ک میاد وسط مادیات هستش؛فرض رو بر این میذاریم ک مشکلی نیس ازین نظر ....
و اما سوالا....
ب نظر شما کار خوبیه سوم رو ک میخونیم بریم و یک سال آمادگی و بعد از همونجا پذیرش برای دانشگاه های معتبر ... خب این نکته رو هم در نظر بگیریم ک وقتی یکسال اونجا بخونیم پذیرش گرفتن به مراتب خیلی راحت تر میشه.
و یا اینکه بهتر هسش برای فوق رفت؟من خودم اکثر اوقات نظرم بر این بود که لیسانس رو همینجا تو یه دانشگاه معتبر و رشته ی دلخواه بگیرم و بعد برای فوق و ادامش ....
حالا میخوام نظر شما رو بپرسم .
میخوام ببینم کسی رو میشناسید که تجربه کرده باشه که باهاش صحبت کنم؟
که سختی ها و خوبیاش رو بپرسم؟
ممنون میشم جواب بدید دوستان...

ولی خوب یه سری اطلاعات از اون بازه زمانی هس که شاید به دردت بخوره، کالج های دو ساله مدرک معتبر دارند تو خود کشور ولی سه ساله انگار تو کشور ها آلمانی زبان و اتحادیه معتبرند، هزینه ثبت نام کالجای اتریش اگه اشتباه نکنم هزار یورو بود که میشه چهار پنج میلیون فک کنم آلمانم چون رایگانه کالجاش احتمالا همین قدره هزینه زندگی کاملا بستگی به خودت داره ولی اون موقع درس یادم نیس اونطور که من حساب کرده بودم اگه مستقل و جدای از برادرم میخواستم اتریش ادامه تحصیل بدم نه آلمان میشد سالانش حدود سی میلیون نهایتا انگار، در کل نسبت به هزینه تحصیل تو ایران ارزششو داره به نظرم و از نظر پیش نیاز هم شما فقط باید مدرک b2 یا b1 بگیرین b2 برای سه ساله b1 برای 2 ساله اتریش که باید a1 و a2 رو گذرونده باشین ( هر کدومش سه ترم یا سه تایله یعنی a1 teil1, a1 teil2 a1 teil3 برای مثال و تو دوره عادی هر کدون حدود یک ماه طول میشه و برای b1 فوق فشرده که سه ماه لازم باشه عادی حدود 9 ماه طول میکشه و میزائید تا اون موقع 
من خودم انگلیش فایل میخونم توصیه میکنم این کتابو نخونی چون بیشتر در زمینه گرامر و لغاته اما خیییلی خوبه