کارنامه آزمون آزمایشی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Amir R
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
مشاهده پیوست 70 افت تراز 200 تایی
فک کنم به خاطر اینکه خسته بودم
این دو هفته ی روز در میون درس خوندم

افت تراز
6600
400 تا افت تراز

6000 . افت تراز ۷۰۰ تایی چون فقط پشت میز نشستم عملا هیچی نخوندم . عمومی هم که هیچی نخونده بودم کلا همه چیو یاد داشتم ولی وحشتناک ناقص بودن همه چی

٦٧٠٠ افزايش ٥٥٠ تايي
تحليل هم بنويسيد
من فردا مينويسم
تا ميتونيد تحليل آزمونو همين امشب انجام بدين
چون بايد از فردا برنامه جديدو استارت بزنيد

تا ميتونيد تحليل آزمونو همين امشب انجام بدين
چون بايد از فردا برنامه جديدو استارت بزنيد
منظورم تحليل چرايي افزايش تراز بود
ازمونو الان دارم تحليل مي كنم

دلیل افت تراز
عمومی نخوندم
و ریاضی هندسه رو خوب نخوندم
و زیست هم چون زیاد بود یه جورایی کیفیت خوب نبود کمیت بهتر بود
ولی فیزیک شیمی خوب بود

آخرین ویرایش:
یه چیزی ، اینکه همینجوری عکس کارنامه بذارید که خب جذابیت خاصی نداره ... مثلا بگید فلان درس رو که خوب زدید چه کردید که خوب زدید! تا بقیه هم اون کارو بکنن ...
+
باز اگه اینارو نمیگید لااقل عکس کارنامه که میذارید، مشخص کنید ریاضی اید یا تجربی یا انسانی یا ... خب همه که شما رو نمیشناسن :دی
+
برای عمومی خوندن یکی به من کمک کنه ... ! مثلا یه برنامه یه هفته ای بگید برا عمومی ببینم چجوری باید خوند که خوب باشه ... مرسی ...

سلام. بعد اون همه افت تراز:D ! البته مقصرش خودم بودم هر كارى ميكردم به جز درس !! دوباره برگشتم به ٦٠٠٠ (: هدفم ازمون بعد ٦٤٠٠ . اين ادبياتو نفهميدم چجورى ٨٠ زدم هميشه صفر ميزدم :D كل ساعت مطالعه هفته اخر ٣٠ ساعت دو هفته ى قبلش هم ٢٠ ساعت. :| ولى اين هفته قسم ميخورم ٥٠ ساعت درس بخونم ! تو مجله ازمون نوشته بود اونايي كه هفته اول كم ميخونن ميتونن همون جمعه اول ازمون غير حضوري رو بزنن و فكر كنند همين جمعه ازمون دارند !

اينم عكس دو ازمون قبل
image.png

ی مدت بود اصلا خوب نمیخوندم
بی حوصله شدم
ی روز در میون میخوندم
توضیحی واسه کمکاری ندارم
ولی از فردا شروعی دوباره و قوی تر
ازمون بعد هدف گذاری 7000

یکی به این قلمچی بگه حذفیات عربی چی ها هستش
آدم سوالاش رو که میزنه به روح جد و آباد طراح رحمت نثار میکنه

کسی گزینه دو شرکت نکرده؟؟؟

دلیل پیشرفت ارزیابی ازمون اونم یه مدل جدید
اینکه علت جواب ندادن به سوالا یا چه شد که به این سوال درست جواب دادم رو برسی کردم
دوم مرور
سوم ساعت مطالعه هفته رو در حد۷-۸ساعت زیاد کردم و پیوسته خوندممشاهده پیوست 99

آخرین ویرایش:
سلام (: اين ازمون خراب كردم شديد ! خجالت ميكشم عكسشو بذارم ٥٨٠٠ شدم. البته ٤٢ تا غلط داشتم ولى از حق نگذريم اين تراز از سرم هم زياده چون فقط سه روز اخر درس خوندم ! ! براى ازمون ٧ فروردين برنامه خاصى نوشتم ميخام دوباره جهش بزنم (: به اميد موفقيت هممون

Back
بالا