- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- jah
- سال فارغ التحصیلی
- 96
کارنامه آزمون مشابه من در سال 92 یه مدت یادم رفته بود کارنامه هام رو بزارم باز کارنامه ها رو می زارم واستون

اون یدونه چرا غلط شد؟؟

کارنامه آزمون مشابه من در سال 92 یه مدت یادم رفته بود کارنامه هام رو بزارم باز کارنامه ها رو می زارم واستون
آره خونده بودم.آره.احتمالشم زیاده!
پ.ن: واقعا خونده بودی یعنی ؟![]()
من شدم 22 کشور /:آره خونده بودم.
کارنامش اومده، شدم اول کشور خخخ
بنظر خودم خیلی خراب کرده بودم :/
یه رفیق کلاس نهمی دارم خیلی خرخونه شده20 کشورمن شدم 22 کشور /:
کوفتتون شهیه رفیق کلاس نهمی دارم خیلی خرخونه شده20 کشور
به نظر من که شهرای دیگهتقلب میکننبچه ها سلام
ميگم اين آزموناي سنجش چقد تخمين رتبه ش دقيقه؟
بين رتبه معادل سال ٩٥ و رتبه در سهميه امسال من خيلي اختلافه...ترازا هم اصلاً منطقي نيست
حتي ميانگين كل(فكر كنيد واسه شيمي ميانگين كل زده ١٢ در صورتي كه تو كنكور اصلي كه خيلي بهتر از سنجشه ميانگين كل به دو رقمي نميرسه)يعني كسي هم سنجش جامع تقلب ميكنه؟؟؟؟!!!!
اين درسته يا سال٧٧-٧٨ ي جهش ژنتيكي اتفاق افتاده همه نابغه شدن؟ما هم از ليست در رفتيم
واقعاً ديروز اعصابم بهم ريخت
ادبيات ٧٨
عربي ٨٨
ديني ٨٤
زبان ٨١
زمين ٠
رياضي٤٢
زيست ٥٤
فيزيك ٦٧
شيمي ٤٣
رتبه معادل ٧٠٠ منطقه ١
رتبه سهميه ١٥٠٠![]()
مثل آخوندا نوشتم نه؟نگران تقلب نباشین...که تو کنکور هم تقلب میکنن البته دو لپی...خدا عاقبتتون رو بخیر کنه...کنکور وسیله است
ما تلاش میکنیم نتیجه اش با خود خدا
دیگه واقعا بیخیال تراز و رتبه و کوفت و .... شدمنگران تقلب نباشین...که تو کنکور هم تقلب میکنن البته دو لپی...خدا عاقبتتون رو بخیر کنه...کنکور وسیله است
ما تلاش میکنیم نتیجه اش با خود خدا
تابستون 95 پشت در اتاقم نوشتمش...جمله های زیادی بهش اضافه کردم ولی این جمله بینشون میدرخشهمنم با اینکه هنوز فعلا جمعبندی آنچنانی م رو شروع نکردم ولی از دفعه قبل جهش داشتم و مطمئنم اگر همینطور به تلاشم ادامه بدم میرسم به هدف
اگر هم نرسیدم لااقل حرص نمیخورم که چرا تلاشمو نکردم؟
یه روز داییم یه دونه از این جملات دهن پر کن گفت ولی انصافا خوب بود
تلاش سخت ممکنه همیشه نتیجه ش موفقیت نباشه ولی هیچوقت حسرت نیست.
طبق چيزي كه ميدونم كلا اين دو ازمون سنجش خيلي استاندارد نبوده(مخصوصا شيمي) در نتيجه خيلي به درصد ها و رتبه نميشه اعتماد كرددیگه واقعا بیخیال تراز و رتبه و کوفت و .... شدم
الان هم با وجود گندزدن کاملا ریلکسمو معتقدم به هدفم می رسم
چون هر مبحثی ر و که خونده بودم درست زدم کنکور هنوز شروع نشده !!
من مشاور نيستم كه توصيه كنم ولي فكر ميكنم كه از الان بهتره شرو كنين جمع بندي رومنم با اینکه هنوز فعلا جمعبندی آنچنانی م رو شروع نکردم ولی از دفعه قبل جهش داشتم و مطمئنم اگر همینطور به تلاشم ادامه بدم میرسم به هدف
براي اولين بار توي عمرم خواب موندم و نرسيدم به يه ازموني :/
طبق چيزي كه ميدونم كلا اين دو ازمون سنجش خيلي استاندارد نبوده(مخصوصا شيمي) در نتيجه خيلي به درصد ها و رتبه نميشه اعتماد كرد
طبق چيزي كه پرسيدم هم در كل خيلي از اين نمره و ترازتون خيلي ناراحت يا خوشحال نباشين چون خيلي قابل اعتماد نيست! ولي ميتونين بفهمين كجا و چقد ايراد دارين! به اين بهتره توجه كنين!
من مشاور نيستم كه توصيه كنم ولي فكر ميكنم كه از الان بهتره شرو كنين جمع بندي رو
اره امتحان ها خيلي مزاحم هستنراستش فردا امتحان زبان ترم دارم و از عصرش دیگه پروسه ی کنکور گیری رو شروع میکنم
امتحانا نمیذاشتن شروع کنم
تکنیک تقلب اینجا به کار میاداره امتحان ها خيلي مزاحم هستن
عملا روز قبل و خود روز امتحان رو ميسوزونن
آوه بیخیال من حوصله ی دردسر ندارم اصلاتکنیک تقلب اینجا به کار میاد
من کل امتحان های کلاسیمونه به خصوص زمین با گوشی ( عکس گرفته بودم از سوالا ) بیست میشم
امتحان های نهایی هم گوشی برده بودم سر دینی و ادبیات !از طریق تلگرام بهم می فرستادیم مراقب هم میومد مینداختمش تو مانتوم
سر ادبیات لو رفتم
! هرکی جای من یود می نشست گریه می کرد من با کمال پررویی گفتم گیر ندین جان من فقط یدونه مونده
! گوشی رو ازم گرفتن تا اولیا بیاد بعد تعهد دادم شاید هم منو بندازن تو ادبیات
!! حالا امتحان بعدی یعنی فیزیک هم دست بردار نبودم فرمولا رو نوشتم تو جورابم گذاشتم و رفتم امتحان خخخخ!!!
![]()