کارنامه آزمون آزمایشی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Amir R
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
من پیشنهاد میکنم حتما بنویسید کدوم آزمون ... چون میانگین ترازای قلمچی با گزینه دو فرق داره ... !
+
رشته رو هم بگین بد نیست ... :-"
راستش من این تاپیکو زدنی گفتم بچه ها بیان عکس از کارنامه بزارن تا درصد هر درس و به طبع این ابهاماتم حل میشد ولی خوب زیاد گویا استقبال نشد
همچنین من قصد داشتم بچه ها واس ازمون بعد هدف بزارن و علت پیشرفت یا پسرفتشون رو توضیح بدن

این هفته 10 ساعت بیشتر خوندم ولی ترازم همون شد فکر کنم باید برنامه درسیمو عوض کنم ساعت مطالعه ام هم بالا ببرم .حداقل باید به 40 ساعت در هفته فکر کنم باید بخونم تا بشه 8000 رو قبل عید رد کرد.

تراز های ازمون امروز (به تاریخ 19 اذر ) تجربی
تراز کل 6800
اختصاصی7100
عمومی 5800 :-":-"
هدف : بالای 7000 ان شاءالله

آخرین ویرایش:
بچه ها میگم علاوه بر گفتن ترازاتون میشه نظرتون راجع به آزمون هم بگین،
این آزمون وقتش به نظرم نسبت به آزمون قبل بیشتر بود،
عمومی 7000
اختصاصی8550
کل 8100
فعلا همین تراز رو تثبیت کنم راضیم.

بچه ها میگم علاوه بر گفتن ترازاتون میشه نظرتون راجع به آزمون هم بگین،
این آزمون وقتش به نظرم نسبت به آزمون قبل بیشتر بود،
عمومی 7000
اختصاصی8550
کل 8100
فعلا همین تراز رو تثبیت کنم راضیم.
ی تاپیک دیگه هس فک کنم اونجا راجع به ازمون بحث میکنن

بدترين ترازم تا حالا !!:| فقط با درصد ٨٠ زبان بقيه صفر !! نبايد با اون وضعيت امتحان ميدادم ميانگينم داغون شد !!

پست خوبیه منم از این به بعد کارنامه هام رو مطابق با آزمونای شما می زارم که ببینید می تونید پیشرفت کنید به خصوص که پیشرفت اصلی من از بعد عید بود
البته این آزمون مال 29 دی ماه سال 1391هه
تراز کل :7496
تراز اختصاصی:7623
تراز عمومی :7080

مرسی از دوستان که تا الان هم کاری کردن تو تاپیک
ولی یه دخواستی دارم سعی کنین حتمی کارنامه هارو از این به بعد تحلیل کنین
منظورم علت پیشرفت یا پسرفت
ممنون میشم

من خودم رو میگم پشت کنکور یودن فشار روحی زیادی داره و مشکلات که نمیشه زیاد گفت ......
من از مون ۴ دی هفته اول انفولانزا گرفتم(بهونه نیست :///// ) و خوب نخوندم هفته دوم هم به یهکم مشکل داشتم در کل میدونستم پسرفت دارم ولی نه اینقدر
ازمون ۲۴ دی تو دو هفته اول یعنی تا یک شنبه هفته سوم ۱۴۰ ساعت مطالعه کردم ولی ادامه هفته سر جمع ۲۰ ساعت مفید اونم شاید
علتش هم این بود که اتفاقات سال قبل مدام میومد جلو چشام و تمر کزم رو بهم میزد (ساعت پشت میز بودنم زیاد بود ولی تمرکز نداشتم و غرق افکار میشدم )
و شیمی و زیست زیاد تر از بودجه خوندم و به علت مشکلات هفته اخر نتونستم جمع بندی کنم
در کل سر ازمون اکثر سوالا رو بلد بودم ولی نتونستم حل کنم چون مروور نداشتم و .......
البته برداشت خودم هستش

عاقاااا ... عجب آدمایی هستیداااا ... ناموسا تجربیایی که میخوان پزشکی و دندون و اینا بخونن زمین نزنن ... میزنید میرید بالا ... من بلد نیستم ... :))
ایندفعه برا زمین شناسی -5 از ده داده بود بهم ... ! فک کنم همه حداقل یکی زده بودن ... :))
+
پست خوبیه منم از این به بعد کارنامه هام رو مطابق با آزمونای شما می زارم که ببینید می تونید پیشرفت کنید به خصوص که پیشرفت اصلی من از بعد عید بود
البته این آزمون مال 29 دی ماه سال 1391هه
تراز کل :7496
تراز اختصاصی:7623
تراز عمومی :7080
از زمین شناسیت راضیم ... :))

آزمون ۱ بهمن گاج / چهارم ریاضی

کل ۷۲۸۸
عمومی ۷۹۱۵
اختصاصی ۷۰۷۹

اختصاصی کلاً داغون ه...وقتم کم اوردم متاسفانه...

Back
بالا