العان مثلن شما کف رُ چن درصد پیش بینی کردین که این رُ میگین؟!به نقل از ali.r.k :من71زدم.شاید قبولشم!توکل بر خدا![]()

درسته که ما میگیم کف شیمی بالاست و... اما به هر حال المپیاد و سوالاش اونقدر هم آبکی نبود! سال قبل واقعا استثنا بود(180 MIN!!!) که کف شد 61! طبق اعلام سایت OLAMPIAD.US آقای زمانی کف دوره های شیمی عموما زیر 50 هست... به نظر من امسال هر کی بالای 50 زده قبول میشه(البته من خودم 80 زدم) به همه ی دوستانی که بالای 50 زدن اکیدا و شدیدا توصیه می کنم که بدون استرس و با آرامش کامل برن به درسای مدرسه و المپیادشون برسن!

به نقل از uranuscelona :امکانش هست کف بیاد زیر 30 آخه دوستم در حد بکش خونده اما سر جلسه استرس گرفته خراب کرده! :-ss #-o

پارسال هم کف دوم وسوم فرق داشت فک کنم...حد اقل تو زیست اینطور بود...به نقل از mohammad farmahini :سلام،بچه ها بعضیا تو آیریسک میگن کف دوما با کف سوما فرق داره و اینکه هر سال فقط 100 نفر دوم برمیدارن این درسته؟لطفا منبعتون رو هم بگید.

به نقل از L@d¥ ¢hêmî$t :الان مثلن شما کف رُ چن درصد پیش بینی کردین که این رُ میگین؟!![]()

خبر دارم که کفه امسال 53 هستش B-) 

) بله هممون میدونیم چجوری کف به دست میاد الآن فقط داریم حدس میزنیم که در نهایت بعد از اعلام نتایج کف قبولی چقدر خواهد بود. 

کدوم آقای جعفری؟؟به نقل از fatima.hadadi :چقدر مرموز حرف ميزنين. خب معلومه منبع معتبر آقاي جعفري هستن!![]()

خوب واقعا خدا رو شکر تقریبا همه ی بچه های سمپادیا قبولن!!!! البته من خودم حدس میزدم که امکان داره قبل از اعلام نتایج بعضی ها بفهمند چون دیروز برای من از طرف رزمندگان (برای دوره نوروز) یه پیامک اومد که ثبت نام شما قطعی شد.توی سایتشون زده بود که زمانی ثبت شما قطعی خواهد شد که 1-پول واریز بشه 2-مرحله 1 قبول شید و...