پاسخ : اولين همايش فيزيک فرزانگان4مشهد
خب خب خب :د
من جدا بخاطر جو ناجوری که ایجاد شد عذر میخوام، جو یجوری تغییر کرد که به رقابت برون جـنسی انجامید و پسرا و دخترا گویا گارد گرفتن مقابل هم، ینی چیزی که اصلا نمیدونم چه ربطی به حرف من داشت و چطور اینطوریش کردن، به هر حال به عنوان همایش اول برگذار شد و امبدوارم از همایش های بعدی بهتر بشه .
بابت حرفی که روی سن زدم خیلی دوس داشتم یه پرسش پاسخی در ابتدا باشه، اینکه بشه سوال پرسید و دفاع بشه و حرف پیرامونشون زد چون بنظر من اصلا علت همایش اینطوری این هست و الا چه فرقی با همایش غیر حضوری خواهد داشت که یسری مقالات مرده و خشک تحویل داده میشند، اگه بجای 5 تا ارائه سه تا میذاشتید اما سه تا قوی بودن میشد یه حرفی داشت و شکل اراپه میگرفتن به خودشون بهتر میشد.
1 2 3 4 من به چنین چیزایی یگم اراپه ی استاندارد و دارای اعتبار ؛ و واقعا توقع نمیره بچه ها بتونن اینطور اراپه داشته باشن، اما ارائه ها از توقعی که داشتم پایین تر بود و به حد خوندن روی متن و شبیه ویکی پدیا میرسید و شاید صرفا جمع آوری اطلاعات و نه مقاله و بعضی تا حد همین کارای کلاسی نزول داشتن، من بعضی این اراپه هارو جلو معلم آمارمون بدم ازم قبول نمیکنه؛ برای ارائه ی مطلبم راجب سینگولاریتی من فقط 4 ساعت رو پاورم وقت گذاشتم، اینکه تمام عکس ها دقیق به جا و با مفهوم باشه از متن پرهیز کنم و کاملا باهش هماهنگ باشم تا بتونم درست انتقالش بدم و تسلط داشته باشم، دیگه این حداقلی هست که من حس میکنم اراپه باید بهش توجه کنه و هماهنگی بیشتری رو میطلبه. وقتی بچه ها گوش نمیدادن یا حرف میزدن تا حدیش حاصل از ضعف ارائه بود، من این نارضایتی رو خواستم از این ضعف بیان کنم؛ اراپه در حد سخیف و هو بود بعضا و اون جونی که ارائه میبایست داشته باشه به چشم نمیخورد[nb]البته از بعضیا اصن بر نمیاد یه همچین چیزی ،که من منظورم اون ها نیستن چون مثلا اون خانومه که داش اراپه میداد در این حد بود که صداش میلرزید ما این ور داشتیم شرط میبستیم به گریه میفته یا نه، اگه این بخواد ارائه ی درستی و یه پرسش پاسخی داشته باشه برا دفاعیه از مقالش که جان به جان آفرین تسلیم میکنه :د[/nb]، گرچه بقولی شاید بهتر بود که به خودت میگفتم یاسمن یا چنین چیزی ولی من راستش بهش خب فک نکرده بودم شاید، و شاید بی دقتی کردم و همین عامل ایجاد جو شد و تا حدی هم اصلا درک نمیشد که کی اینجا مسئوله بین اون خانوما و میشه باهش حرف زد و فک نمیکردم گفتن چنین چیزی به یاسمن که اون بین میشناختمش آیا کارآمد هست یا بیهودس و نقشی درش نداره.
به هر حال من سعی میکردم در حاشیه حرف هام و صحبت هام رو با ارائه دهنده های پسر مطرح کنم و خیلی استقبال میکردن و این بد بود که اینا چنین صحبتایی و راهنمایی برا ارائشون قبلش نگرفته بودن و یجوری بنظرم اینا کلن با ارائه نا آشنا بودن و کاری براش نکرده بودن اصلا در حالی که بنظر من بخش مهمیه و باید داوری داشته باشه ارائه ی اون فرد. من اولش که قبل عید بود گفتم مقاله ای چیزی بدم بعد گفتم نه وقت نمیشه که درست چیزی داد و تا حدی الکی خودم رو ضایع کردم اما اونجا به حدی رسید که من میتونستم در لحظه همونجا یه پاور بسازم وقت بگیرم بیام بالا از اطلاعات بعضا نا منسجم و پراکنده ی خودم بهتر از اون ارائه ها ارائه داشته باشم.[nb]احتمالا سال بعد من و JZM یه مقاله و ارائه ی دونفره داشته باشیم الان امیدوار شدم به خودم :د[/nb]
به نظرم در کل سطح و دقت لازم و اون جایگاه و هماهنگی که ارائه میبایست داشته باشه نداشت، میبایست بیشتر روش کار بشه و به سطح قابل قبولی میرسید که امیدوارم سالای بعد بهتر بشه :د
آزمایش ها ی فیزیکی جالبی بودن اونایی که آقای ثروت انجام داد و در بحث حفظ فان ماجرا و از خشکی در آوردن جدا خوب بودن ،همچنین محتوای صحبت دکتر رحیمی جالب توجه و مطلب خوبی از نظر من بودش فقط حالا چون بنده خدا پیر بود جذاب نمیتوضیحید اونقد و البته به
این کتاب که راجبش بعد باهش صحبت کردم نمیرسید اما محتوا لایک بود برام :د
بخش بیرون از سالن جالب تر شدش و خیلی خوب نبود اما برای اولین بار خوب بودش و کلی دوستان رو هم که تونستیم اونجا ببینیم و البته جنگال جالب بود من قبلا دیده بودم شلدون اینا بازی میکردن ولی خودم تا حالا بازی نکرده بودم و با جواد بازی کردیم و بسیار اینجا اعتراض دارم زیرا که ما بهترین جنگال بازای میتینگ شدیم و سه ردیف شماره تموم کرده و کلی ادامه دادیم و چون بحث رقابتی بود سر یه قضیه بسیار هیجان دار محسوب میشد برامون و بعد خانومه اومده میگه جم کنید جم کنید وقت تمومه تاسارو ورداشت برد

بعد نوبت منه میخوام برم اینا مسپولاش میگفتن بباز بریم بعد از اون ور میگن خلوت کنیم جلوشو باد بیاد بیفته بعد کلا نامردی بود و باعث شد تو حرکت آخر با استفاده از نیروی طبیعی باد جواد ببره و این واقعا نپذیرفتنیه چون شما برای اولین بار باعث شدید این بتونه تو یه چیزی از من ببره اصن قبول نیست ، این تا حالا نتونسته بود تو چیزی منو شکست بده بعد هعی اینو بعد بازی میگفت و من شمارو مسيول میدونم

در حدی که گواهینامه ی برد جنگال بهش میدن، والا، جا داشت جو سازی کنم در این ضمینه هم

رای مارو پس بدین

. در کل و جدا از شوخی بازی جذابی رو بود. :لایک
ویرایش: حقیقت پشت میز نمیماند! :د
دیگه اینکه تو بقیه ی قسمتاش مث پذیرش و نظم و چارچوب کلیش به عنوان اولین همایش خوب بودید و ممنون .
بعد جالبم بود برام که من اولین نفری بودم که ثبت نام داشتم براش ، تا حدی هم بهمش ریختم حالا بنده خدارو :د
و در کل متشکر بابت زحمتایی که کشیدید و امیدوارم که بهتر بشه. :)