اثباتشو که عین کلید از خلف نوشتم ولی عکسشو زدم درست نیس چون همونجور که گفتم تو مکعبه 1خط میتونه با صفحه ای موازی باشه ولی صفحه هاشون موازی نباشه ومتقاطع باشهبه نقل از CrazyBoy :من نمیدونم برداشت شماها چیه ولی من از دوراه اثباتشو بلد بودم از یه راه نوشتم!
استنباطتون رو بنویسید دقیق مثال نقض هم بگید !
---
زبان فارسی را در یابید!![]()
به نقل از morera :خودش تو صورت سوال 1 گفته : " رسم قطرهای هر راس " پس باید همه رو میکشیدیم دیگه ...
منم همرو کشیدم ولی وقتی همرو کشیدی یعنی از یه راسم بلد بودی دیگه اینقد سخت نگیرین دیگه. اگه بخان اینطوری تصحیح کنن من میفتم!
گفته بود هر خط از يکى با صفحه ى ديگه موازيه نه يک خط...فکر کنم مشکلت اينهبه نقل از shadi1201 :اثباتشو که عین کلید از خلف نوشتم ولی عکسشو زدم درست نیس چون همونجور که گفتم تو مکعبه 1خط میتونه با صفحه ای موازی باشه ولی صفحه هاشون موازی نباشه ومتقاطع باشه
خب فکر کنم درست میگن!به نقل از Mahsa.Z :گفته بود هر خط از يکى با صفحه ى ديگه موازيه نه يک خط...فکر کنم مشکلت اينه
منم با همین دلایل میگم که 2تا برداشت متفاوت میشه کرد منم مثه luminous فک میکنم! :-sبه نقل از Mahsa.Z :گفته بود هر خط از يکى با صفحه ى ديگه موازيه نه يک خط...فکر کنم مشکلت اينه
من اثبات عکسشو منظورم بود که از دوراه بلد بودم!به نقل از shadi1201 :اثباتشو که عین کلید از خلف نوشتم ولی عکسشو زدم درست نیس چون همونجور که گفتم تو مکعبه 1خط میتونه با صفحه ای موازی باشه ولی صفحه هاشون موازی نباشه ومتقاطع باشه
هر خط از صفحه مفروضی !به نقل از ! luminous ! :خب چون گفته هر خط مشکل ایجاد میکنه! میتونیم یه خطی پیدا کنیم که این ویژگی رو نداشته باشه دیگه!![]()
مگه عکسشم اثبات داشت دیگه؟؟؟به نقل از CrazyBoy :من اثبات عکسشو منظورم بود که از دوراه بلد بودم!
نگفته یک خط!گفته هر خط!
باید عکسشم اثبات می کردی.به نقل از shadi1201 :مگه عکسشم اثبات داشت دیگه؟؟؟
من فک کردم داره کردم!(برهان خلف)به نقل از shadi1201 :مگه عکسشم اثبات داشت دیگه؟؟؟
شایعه پراکنی نکن!باید عکسشم اثبات می کردی.
خب وقتى گفته هر خطي با اون يکى صفحه موازيه پس دو خط متقاطع تو صفحه ى اول هست که با صفحه ى دوم موازى باشه از هر کدوم اون دوتا متقاطعا يه صفحه بگذرونيم صفحه ى ديگه رو تو دوتا خط متقاطع ديگه قطع ميکنه و دو خط موازى با اون دو تا متقاطعا ميسازه پس چون دو خط متقاطع از يکى با دوتا متقاطع از ديگرى موازيه صفحه ها موازين...استدلابم اينهبه نقل از ! luminous ! :خب فکر کنم درست میگن!
منم این سوالو
نوشتم عکسش برقرار نیس با همین استدلال!
البته الان که گفتین یادم اومد اینجوری نوشتم !
خب چون گفته هر خط مشکل ایجاد میکنه! میتونیم یه خطی پیدا کنیم که این ویژگی رو نداشته باشه دیگه!![]()
راس میگه خب!به نقل از CrazyBoy :هر خط از صفحه مفروضی !
چرا؟؟؟؟؟؟به نقل از Ehem_Ehem :خفه شید عزیزان![]()
واسه چی منو اذیت میکنین خب؟؟؟؟؟!!!!به نقل از قلب بندزده :باید عکسشم اثبات می کردی.