93 ای های ریاضی-نهایی و کنکور

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع negin faqih
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : 93 ای های ریاضی-نهایی و کنکور

به نقل از Lily Delicated :
نه!! :|
من سوال یکی مونده به آخر رو نوشتم: خط دلخواه d را بر روی صفحه p رسم می کنیم. از نقطه a در فضا خط 'd را موازی d رسم می کنیم. 2 خط موازی یک صحه را مشخص می کنند. صفحه q را که خطوط d و 'd را در بردارد رسم می کنیم. در صفحه q خط L را بر 'd عمود می کنیم.خط L بر 'd عمود است پس خط L حداقل بر یکی از خطوط صفحه p عمود است پس خط L بر صفحه p عمود است.
خود کتاب تو تعمیم قضیه تعامد گفته بود اگه خط حداقل بر یکی از خطوط صفحه عمود باشه بر کل صفحه عموده و ثابت کرده بود
من نمیخوام 18.75 بشم :(
نمیخوام دلتو خالی کنم ولی این خطی که تو گفتی لزوما بر P عمود نیست! ;D قضیه تعامد میگه باید حداقل بر دوتا خط از صفحه P عمود باشه الان فقط بر 'd عموده :
84327725851047540249.jpg

البته شاید مصحح حوصله خوندن نداشته باشه در این صورت یا صفر میده یا کامل! ;D

به نقل از zibonesa! :
چه ها من اون سوال یکی مونده به آخر رو کاملا تف دادم!!! :|
ولی درکل خوب بود! :)
10 دقیقه به پایان آزمون قوه ی تخیلاتمو به کار انداختم و چیزی نوشتم که هیچ دبیری نفهمه چی نوشتم.فک کنم نتونن ازش ایراد بگیرن نمره بدن ;D
تازه قسمت دوم سوال 15 رو هم تف دادم ;Dهمش سر امتحان یادم رفت باید به راه های ابتکاری هم نمره بدن :-w

سوال یکی مونده به آخر :

از نقطه A دو صفحه s,d رو متقاطع با p رسم کنید فصل مشترک d,s خط l گذرنده از A میباشد. بعد از صفحه p دو خط عمود بر d,s رو رسم کنید و انها رو d,b بنامید چون این دو خط بر دو صفحه d و s عمودند بر هر خط از این دو صفحه هم عمودن یعنی بر فصل مشترک هم عمودن یعنی l هم بر d عموده و هم بر b که طبق تعامد l بر دو خط غیر موازی از p عموده پس بر صفحه p عموده چون خط l فصل مشترک بود که از A میگذشت پس از A خطی عمود بر p رسم کرده ایم B-) B-)

نرم افزار آموزشی زبان فارسی سوم دبیرستان:

http://www.fekr-afarinan.ir/fa/?p=375

به نقل از morera :
سوال یکی مونده به آخر :

از نقطه A دو صفحه s,d رو متقاطع با p رسم کنید فصل مشترک d,s خط l گذرنده از A میباشد. بعد از صفحه p دو خط عمود بر d,s رو رسم کنید و انها رو d,b بنامید چون این دو خط بر دو صفحه d و s عمودند بر هر خط از این دو صفحه هم عمودن یعنی بر فصل مشترک هم عمودن یعنی l هم بر d عموده و هم بر b که طبق تعامد l بر دو خط غیر موازی از p عموده پس بر صفحه p عموده چون خط l فصل مشترک بود که از A میگذشت پس از A خطی عمود بر p رسم کرده ایم B-) B-)
اگه منظورت اینه که خط عمود در صفحه P باشه که در صورتی میشه رسم کرد که d,s بر P عمود باشن! :-"
پ.ن : خداروشکر که من مصحح نشدم! ;D

تامیتونستم نوشتم ولی اخرشم مکان هندسی نصفش اشتباه شد :(( :(( :(( :(( :(( :(( :((

خداوکیلی دایره ای که در محل برخورد قطر با محیطش سوراخه رو باز دایره می گن ؟!

کلیدو گذاشتن ؟؟؟کجاست؟؟؟

خودمونیما عجب پاسخ نامه ای داش!!!منم همشو سیا کردم!
وای زبان فارسیییییییییییییی
بلا به دور... :-<

من نوشتم اگه A روی صفه نباشه دو تا خط متقاطع L1 و L2 رو روی صفه در نظر میگیریم (صفه P) از A ی خط موازی L1 میکشیم: L'1 که بینهایت تا صفه ازش میگذره.دو تا ازین صفه ها رو در نظر میگیریم توی هرکدوم ی خط به L'1 عمود میکنیم.ازین دو تا خط عمود ی صفه میگذرونیم به اسم P1 که L'1 چون به دو تا خط متقاطع (تو A) ازین صفه عموده پس به ص P2 عموره.چون L1 و L'1 موازین پس P2 به L1م عموده.ی ص P2هم همینجوری به L2 عمود میکنیم (مث قبلی) بعد میگیم P1 وP2 تو A مشترکن پس تو ی خط (d) مشترکن.حالا چون L1 عموده به P1 و dهم تو P1ه پس L1 به d عموده بهمین دلایلم L2 به d عموده پس d به دو تا خط غیر موازی از P عموده پس به P عموده.اینجوریه دیگه؟الان که اینا رو خوندم شک کردم یکم راستش...
واسه این حتالتم که A روی P باشه نوشتم از A دو تا خط متقاطع تو P رسم میکنیم.بهشون ی خط عمود میکنیم میشه ج سوال :-" خیــلیم شیک! ;D

آیا کسی که امتحان نهایی تو یه درس 20 میشه، سواد و هوشش تو اون درس از کسی که مثلا 18 میگیره بیشتره؟

مثلا امروز من که توی تست هندسه فوق العاده بودم میشم 19 ولی رفیقم که تو تست معمولی بود 20 میشه!

خدا کنم این حفظیات چیکار کنه!!!!
دیروز اونقد خوندم در یک صفحه حداقل 4 نقطه در یک صفحه وجود ندارد امروز تو جای خالیا همین که ندارد رو دیدم نوشتم 4 به جای 3 :)) :)) :)) :))

بچه ها شما وقت کم نیاوردین من 30 ثانیه به اتمام وقت تموم کردم تاه اصن نرسیدم ببینم بقیرو درس نوشتم یا نه!
من خیلی دیر می نویسم یا همه اینطوری بودن؟آخه من از هر نکته ای که اسفاده میکردم باز اون نکتهمرم توضیح میدادم بعضا اثباتم میکردم.دستم کف کرد.
به نقل از IQ-High :
آیا کسی که امتحان نهایی تو یه درس 20 میشه، سواد و هوشش تو اون درس از کسی که مثلا 18 میگیره بیشتره؟

مثلا امروز من که توی تست هندسه فوق العاده بودم میشم 19 ولی رفیقم که تو تست معمولی بود 20 میشه!
تست ربطی به نهایی نداره. تونهایی 3 سااااااااااااااال میشینی مکان هندسی رو ثابت میکنی اما تو تست هیچ وقت نمیخان که اثبات کنی یسری نکته لازمه اصن تاحالا روش اثباتشم ندیده باشی میتونی جواب بدی.دو روش کاملا جدان.

15 رو نوشتم اگه l با 'p موازی نباشه در a قطعش میکنه اگه خطی یکی از صفحه های موازیو قطع کنه اون یکی هم قطع میکنه ÷س p رو هم قطع میکنه در حالیکه l روی صفحه p هست و با اون موازیه پس تناقض با فرض و اثبات حکم! درسته ؟

سوال 1 مگه نباید همه قطرها رو میکشیدیم؟ من همه رو کشیدم

گفتم اینو دیگه 20 میشما! :-L
طبق کلید 0.5 نمره کم میشه ازم! 8-|
بعد من قضیه نیمسازو از یه راه دیگه اثبات کردم!نمره اونم میدن دیگه نه؟!

به نقل از ! luminous ! :
گفتم اینو دیگه 20 میشما! :-L
طبق کلید 0.5 نمره کم میشه ازم! 8-|
بعد من قضیه نیمسازو از یه راه دیگه اثبات کردم!نمره اونم میدن دیگه نه؟!
هر سوالیو از هر راهِ درسته دیگه ای اثبات کرده باشین نمره میدن

سوال 15 عکس مطلب درسته مگه خیر نمیشه؟؟؟؟مثلا تو مکعب یک خط هست که با صفحه ای موازی هست ولی صفحه هاشون موازی نیس!

سوتی دادم خیلی شیک ;D
باید تو تاریخ ثبتش کنن :))
خوبه! اسباب خنده ی مصححین محترم میشیم
سوال آخر قسمت ت رو نوشتم متقاطع :)) :))
:-"

به نقل از Kite :
سوتی دادم خیلی شیک ;D
باید تو تاریخ ثبتش کنن :))
خوبه! اسباب خنده ی مصححین محترم میشیم
سوال آخر قسمت ت رو نوشتم متقاطع :)) :))
:-"
منم نوشتم متقاطع!! ;D ;;) تازههههههههه!!!باز حماسه آفرینی کردم !!! :-" :-" دو خط عمود بر یک صفحه رو نوشتم باهم موازی یا متنافرند!!! ;)) :-" دقیقا نمیدونم سر امتحان چ مثالی برا خودم زدم ک ب این نتیجه رسیدم !! :-"

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا