93 ای های تجربی-نهایی و کنکور

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع negin faqih
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : 93 ای های تجربی-نهایی و کنکور

به نقل از negar.mr :
هاع؟! چرا من؟!
عارف اعصاب ندارما! ي چي به توام ميگما!!! :|
اخه شما هم گفتید آپ میکنم :)
ریلکس پلیز ;;)

آره یکــ چـآرم بود :)

به نقل از N!ma :
البته یکی از بچه های ما میگفت که تو 8000 گاج نوشته کروموزوم خواهری = کروموزوم همتا!
چــــــــي؟! همون كروماتيد منظورش بابا ما تو كتاب كروماتيد خواهري داشتيم ولي كروموزوم خواهري نداشتيم:|

به نقل از ....Yasi.... :
نتیجه ی اخلاقی: سر جلسه یه بعد جدید رو مد نظر داشته باشیم، اینکه طراحا پدر کشتگی داشتن با ماها بلا نسبت !!!! :-L
نه خداییشا.... :|

بچه ها احتمال سالم بودن پسر اون هموفیلی هارو یک چارم اوردین دیگه؟ :-/
آره اون که آسون بود :x

قبل از امتحان به امید نیفتادن رفتم،بعد از امتحان به امید 20،حالا بازم به امید نیفتادن با این حرفای شما :))

به نقل از N!ma :
البته یکی از بچه های ما میگفت که تو 8000 گاج نوشته کروموزوم خواهری = کروموزوم همتا!
ملاک گاج نیست ملاک کتاب درسیه!!!!!تو کتاب اصلا کروموزوم خواهری نیست!!!یعنی میشه گفت یه کلمه ی جدیده!!!
به نقل از FaRZANEH15 :
سـوال 13 نوشتم آنــآفـآز 1 .... نکنـه کروموزوم = کروماتیــد در نظر گرفتــه ؟ X-(
من خودم نوشتم آنافاز 1 اما خب نه آنافاز 1 رو قبول دارم نه آنافاز 2 چون روی سوال غلطه!!!
اگه تو برا کسی که جوابش آنافاز 2 هست ایراد بگیری چون کروموزوم =کروماتید در نظر گرفته ...جواب خودت و کسایی که نوشتن آنافاز 1 هم ایراد داره چون ما هم خواهری =همتا در نظر گرفتیم!!!!
به نظرم یا به هر دو جواب نمره میدن یا هم که واقعا فاجعه پیش میاد چون همه اعتراض میکنن و اعتراض هم از هر نظر وارده!!!

• لایک
امتیازات: YaYa

آغا من نوشتم اگه منظورتون کروموزوم همتاس ;D میشه آنافاز ۱
اگه منظورتون کروماتید خواهریه ;;) آنافاز ۲

منتظر کلیدم نیستم X_X
نمیخوام اعصابم بریزه به هم #:-S

ملت سلام و خسته نباشيد.
زيست طبيعت امتحانش اينه که آدم مي مونه چي بنويسه و هميشه اختلاف بوده،بزن بزن حتي! ;D
صبر وپايداري پيشه کنيد تا کليد بيايد،باشد که رستگار شويم... :-""

غزاله: آره منم مثه تو جواب دادم! ;))

به نقل از droWSy life :
چــــــــي؟! همون كروماتيد منظورش بابا ما تو كتاب كروماتيد خواهري داشتيم ولي كروموزوم خواهري نداشتيم:|
شما با طراح نسبتی دارین که منظورش رو فهمیدین؟!!! :|
خب اگه شما تو کتاب کنار کلمه ی خواهری کروماتید دیدین کسای دیگه هم کنار کروموزوم کلمه ی همتا رو دیدن!!
جواب قطعی ندین!!!سوال از لحاظ علمی غلطه!!همچین واژه ای اصلا نداریم!!!حتی المپیاد زیستی ها هم نمیدونستن کروموزوم خواهری چه صیغه ای!!!سوال طرح کردنشون ما رو کشت!!! :|

تو كتاب گفته كروماتيدهاى خواهرى بعد از جدا شدن كروموزوم محسوب ميشن (آدرس: صفحه ى ١٣١ - آنافاز)
به خاطر همين نوشتم آنافاز ٢
بايد اصلاحيه بدن

به نقل از H!T :D :
تو كتاب گفته كروماتيدهاى خواهرى بعد از جدا شدن كروموزوم محسوب ميشن (آدرس: صفحه ى ١٣١ - آنافاز)
به خاطر همين نوشتم آنافاز ٢
بايد اصلاحيه بدن
قبول دارم این موضوع رو شدید!!!
ولی خب سوال دو پهلو بوده!!!

به نقل از droWSy life :
و البته کروموزوم همتا هم داشتیم! کلا کلمش ترکیبیه!! طراح گویا هول شده بود!

به نقل از Gisu :
ملاک گاج نیست ملاک کتاب درسیه!!!!!تو کتاب اصلا کروموزوم خواهری نیست!!!یعنی میشه گفت یه کلمه ی جدیده!!!من خودم نوشتم آنافاز 1 اما خب نه آنافاز 1 رو قبول دارم نه آنافاز 2 چون روی سوال غلطه!!!
اگه تو برا کسی که جوابش آنافاز 2 هست ایراد بگیری چون کروموزوم =کروماتید در نظر گرفته ...جواب خودت و کسایی که نوشتن آنافاز 1 هم ایراد داره چون ما هم خواهری =همتا در نظر گرفتیم!!!!
به نظرم یا به هر دو جواب نمره میدن یا هم که واقعا فاجعه پیش میاد چون همه اعتراض میکنن و اعتراض هم از هر نظر وارده!!!

من هم نگفتم ملاک گاجه!! اما گاج اینطور در نظر گرفته! (البته خود 8000 گاج کلا اشتباس!)
سوال 23 ، 4 رو چی نوشتید؟ بصل النخاع یا بطن 4؟! :))

این سوال 13 قسمت ج. به مراقب گفتیم سوال غلطه :P :P :P....رفت زنگ زد مرکز.........گفته بودن اون سوالو خودمون درستش میکنم......(حالا یا حذف میکنن یا نمره میدن) بعد مراقب گفت هر 2 تا جوابو بنویسید ;;) ;;)
\:D/ \:D/ =P~

به نقل از Gisu :
قبول دارم این موضوع رو شدید!!!
ولی خب سوال دو پهلو بوده!!!
آره. منم ميگم ك بايد اعتراض كنيم اصلاحيه بدن!

اون سوال رو من نوشتم بطن٤ :))

اصطلــآح کروموزوم هم بــه کروموزوم تک کروماتیدی و هم به کروموزوم دو کروماتیدی اطلــــــــــــآق میشود ؟؟!!!!! :-L

بچه ها من به قدري گند زدم كه حد نداره يني! :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :((
پاسخنامه نيومده هنوز؟!

+منم بطن 4 نوشتم و بطن 4 هم درسته به نظرم! ;D

به نقل از FaRZANEH15 :
اصطلــآح کروموزوم هم بــه کروموزوم تک کروماتیدی و هم به کروموزوم دو کروماتیدی اطلــــــــــــآق میشود ؟؟!!!!! :-L
بعله ميشود ;D

به نقل از Gisu :
شما با طراح نسبتی دارین که منظورش رو فهمیدین؟!!! :|
خب اگه شما تو کتاب کنار کلمه ی خواهری کروماتید دیدین کسای دیگه هم کنار کروموزوم کلمه ی همتا رو دیدن!!
جواب قطعی ندین!!!سوال از لحاظ علمی غلطه!!همچین واژه ای اصلا نداریم!!!حتی المپیاد زیستی ها هم نمیدونستن کروموزوم خواهری چه صـیغ‍‌‍ه ای!!!سوال طرح کردنشون ما رو کشت!!! :|
من جواب قطعي دادم مگه؟!
نظرم من نسبت به گاج اون بود:| مبنا درهر صورت كتاب اوني ك ب كتاب نزديكتره بايد انتخاب شه در هر صورت اگرم غلطه خوب حذف ميشه يا به همه ميدن نمررو.

پ.ن در ضمن اينجا كلمه ي خواهري مد نظر بود نه كروموزوم كه بخوايم بگيم همتام كنارش تو كتاب بود، روي كلمه ي خواهري بودنش بايد بحث ميشد نه كروموزوم.

به نقل از N!ma :
و البته کروموزوم همتا هم داشتیم! کلا کلمش ترکیبیه!! طراح گویا حل شده بود!

من هم نگفتم ملاک گاجه!! اما گاج اینطور در نظر گرفته! (البته خود 8000 گاج کلا اشتباس!)
سوال 23 ، 4 رو چی نوشتید؟ بصل النخاع یا بطن 4؟! :))

گــاج کدوم صفحـــه ؟؟؟؟

بصــل النخـــــــــــآع X_X

به نقل از Fateme.RMA :
بچه ها من به قدري گند زدم كه حد نداره يني! :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :((
پاسخنامه نيومده هنوز؟!

+منم بطن 4 نوشتم و بطن 4 هم درسته به نظرم! ;D
من اینو اشتب نوشتم ........نوشتم بصل النخاع اما اصلش بطن 4 میشه

بحثمون نتيجه نداره. بهتره صبر كنيم پاسخنامه بياد ;D
چون هر دو جواب تو سوالاى مبهم ميتونن درست باشن!
بياييد تو سر و كله ى هم نزنيم :-"

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا