• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کار در دوران دانشجویی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پس اینایی که میرن توی شرکت‌های خوب مربوط به رشته خودشون (حتی با حقوق کم) کار می‌کنن چجوری میرن واقعا 💔
البته من اکثرا مورد های ارشد و دکترا دیدم که اینطوره یا نهایتا اواخر کارشناسی
شایدم کلا این امکان بیشتر برای دانشجوهای شریفه چون شرکت‌های زیادی داخل دانشگاهشون هست و همکاری می‌کنن:<
ولی خلاصه منم خیلی دلم کار درست و حسابی که جای پیشرفت داشته باشه می‌خواد
خیلی ربط داره به رشته مثلا رشته کامپیوتر خیلی میشه ولی مثلا خب رشته مکانیک شاید نشه

شریف و ... هم نداره، خیلی وقت هست نگاه نمیکنن کجا خوندی

هیچی بهتر از دلالی نمیصرفه این یک واقعیت در ایران هست.
اگر دنبال پول هستید از همون اول وارد بازار بشید.
قطعا تحصیلات و کار های دانشجویی برای بعضی از دوستان که سطح سواد بالایی دارند و فرصت های خوبی پیش میاد هست اما خب اگر دنبال کار خوب هستید باید واقعیت قبول کنید.

من ta شدم یک ترم
اونم بیگاریه بچه ها نظر من اینه ها من دیدم کسی که الان آلمان داره cs دکترا می خونه نظرش اینه که هر ترم تی ای شدن یک خط به رزومه اضافه می کن
من تی ای شدم که یک رفرنس بخونم و بتونم جواب سوالای بچه هارو بدم ولی اولا بچه ها تنبلن همشون دوما اصلا وقت رفرنس خوندن نشد در نهایت واقعا نمی دونم کجا به کار میاد

من یه سری دوستام از کارآموزی نخبگان و کارآموزی های همراه اول شروع کردن و از ترم دوم هم کار مرتبط با سطح سوادشون داشتن و هم حقوق نسبتا خوب. بعدا هم به واسطه شبکه‌سازی ای که در اونجا انجام داده بودن باهم تیم شدن و استارتاپ زدن و الان زیرمجموعه یه هولدینگ نسبتا خوبن.
دانشگاه خوبم خیلی تاثیر داره.
همراه اول تا جایی که می‌دونم از ترم ۶ به بعد کارآموز قبول می‌کنه حداقل توی رشته ما. چجوری انقدر زود رفتن؟
بعد آخه کارآموزی‌های تمام وقت هم واقعا سخته وقتی خودت دانشگاه و کلاس داری، یا باید کارآموزی رو با همون واحد کارآموزی دانشگاه بری(که ترم‌های اول نمیشه) یا کارآموزی پاره وقت و با ساعت کاری منعطف پیدا کنی.(که من پیدا نکردم😭)
خیلی ربط داره به رشته مثلا رشته کامپیوتر خیلی میشه ولی مثلا خب رشته مکانیک شاید نشه

شریف و ... هم نداره، خیلی وقت هست نگاه نمیکنن کجا خوندی
آره برا شرکتا مهارت و رزومه مهم تره. شریف رو از این لحاظ گفتم که داخل خودش شرکت های زیادی هست و خب اساتید اونجا خودشون خیلی موثرن توی وارد کار شدن دانشجوها

من ta شدم یک ترم
اونم بیگاریه بچه ها نظر من اینه ها من دیدم کسی که الان آلمان داره cs دکترا می خونه نظرش اینه که هر ترم تی ای شدن یک خط به رزومه اضافه می کن
من تی ای شدم که یک رفرنس بخونم و بتونم جواب سوالای بچه هارو بدم ولی اولا بچه ها تنبلن همشون دوما اصلا وقت رفرنس خوندن نشد در نهایت واقعا نمی دونم کجا به کار میاد
میتونم بدونم چه دانشگاه و رشته ای هستید و درسی که تی ای شدید چی بود و اینکه درآمد تی ای چقدر هست؟و چطور تونستید تی ای بشید؟یعنی به استاد درس پیشنهاد دادید یا با آموزش صحبت کردید که درسی که تی ای نداره شما تی ایش بشید.

از دانش‌آموز سه تومن میگیره به مشاور چهارصد می‌ده.
نمی‌دونم، از موسسات دیگه خبر ندارم که چجوریه.
اینایی که من تحقیق کردم گاماس۲۰ برای هر دانش اموز ماهی ۶۰۰ الی ۹۰۰ تومن می‌ده. نوتروفیل بین ۴۰۰ تا ۱و نیم میده(بسته به گرید و دانش اموز)

• لایک
امتیازات: panah
سلام
از دوستان کسی هست اینجا کار طراحی پوستر انجام بده؟

میتونم بدونم چه دانشگاه و رشته ای هستید و درسی که تی ای شدید چی بود و اینکه درآمد تی ای چقدر هست؟و چطور تونستید تی ای بشید؟یعنی به استاد درس پیشنهاد دادید یا با آموزش صحبت کردید که درسی که تی ای نداره شما تی ایش بشید.
توی کارشناسی خود استاد تی ای بر میداره

و کاملا بستگی به همون استاد داره

مثلا یکی از دوستای من راضی بود یکی نه

چون استاد اولی گفته بود ۴ تا سری تمرین بگیر

دومی ۱۴ تا

قطعا تحصیلات و کار های دانشجویی برای بعضی از دوستان که سطح سواد بالایی دارند و فرصت های خوبی پیش میاد هست اما خب اگر دنبال کار خوب هستید باید واقعیت قبول کنید.
دلالی از کجا شروع کنیم و چگونه دلال شویم؟

اینایی که من تحقیق کردم گاماس۲۰ برای هر دانش اموز ماهی ۶۰۰ الی ۹۰۰ تومن می‌ده. نوتروفیل بین ۴۰۰ تا ۱و نیم میده(بسته به گرید و دانش اموز)
ببین راستش به نظرم اینجور کارها همیشه زحمتش خیلی بیشتر از حقوقیه که بهت می‌دن و واقعا نمی‌ارزه. چون یه سهم قابل توجهی رو طرف برای خودش برمی‌داره و همش هم باید با آدمایی سر و کله بزنی که هیچوقت راضی نمیشن و به کارت ایراد میگیرن.

ببین راستش به نظرم اینجور کارها همیشه زحمتش خیلی بیشتر از حقوقیه که بهت می‌دن و واقعا نمی‌ارزه. چون یه سهم قابل توجهی رو طرف برای خودش برمی‌داره و همش هم باید با آدمایی سر و کله بزنی که هیچوقت راضی نمیشن و به کارت ایراد میگیرن.
دقیقا همینطوره
من ی مدت با اینا کار کردم ولی وقتی دیدم سیاست کلیش بر خاله شادونه بازی هست که به هر قیمتی شده دانش آموز رو فقط نگه داری که تمدید کنه و پولشو بگیرن دیگه نتونستم ادامه بدم و وجدانم نمیکشید
من خودم الان 4_5ساله مشاوره کار میکنم واقعیتش اینه بخوای کار درست حسابی انجام بدی واقعا باید برا دانش اموزت وقت بزاری هی بخونی اپدیت باشی تو هر زمینه و چون تایمت کمه و نمیتونی دانش اموز بیشتر هم بگیری نسبت به اعصاب خوردکنی که داره ذاتا برآورده مالی که بگم چنگی به دل بزنه نداره اصلا ولی خب یکم بیخیال رشته دانشگاه خودت بشی(مث یسری از همکلاسی های خودم)اره فول تایم کار کردنش پول خیلی خوبی داره
و اینکه مشاوره کنکور بودن واقعا رزومه خاص و جالبی برای اینده کار اصلیت نیست اصلا و صرفا یه کار موقتی هست.

دقیقا همینطوره
من ی مدت با اینا کار کردم ولی وقتی دیدم سیاست کلیش بر خاله شادونه بازی هست که به هر قیمتی شده دانش آموز رو فقط نگه داری که تمدید کنه و پولشو بگیرن دیگه نتونستم ادامه بدم و وجدانم نمیکشید
من خودم الان 4_5ساله مشاوره کار میکنم واقعیتش اینه بخوای کار درست حسابی انجام بدی واقعا باید برا دانش اموزت وقت بزاری هی بخونی اپدیت باشی تو هر زمینه و چون تایمت کمه و نمیتونی دانش اموز بیشتر هم بگیری نسبت به اعصاب خوردکنی که داره ذاتا برآورده مالی که بگم چنگی به دل بزنه نداره اصلا ولی خب یکم بیخیال رشته دانشگاه خودت بشی(مث یسری از همکلاسی های خودم)اره فول تایم کار کردنش پول خیلی خوبی داره
و اینکه مشاوره کنکور بودن واقعا رزومه خاص و جالبی برای اینده کار اصلیت نیست اصلا و صرفا یه کار موقتی هست.
اره تنها چیزی که براشون مهمه اینه که دانش‌آموز تمدید کنه.
حتی من یه مدت حالم خوب نبود و بهشون گفتم من دانش‌آموز جدید نمی‌خوام و گفتن نمیشه، باید بهت وصل کنیم.
بعد اصلا اکثر بچه‌هایی هم که میان، آدمایی نیستن که خودشون هم بخوان واقعا نتیجه بگیرن. خانواده ثبت نامشون کرده که همون خانواده دهن مشاور رو سرویس می‌کنه. بعد تو داری برای چیزی تلاش میکنی و کسی رو جلو هل میدی که خودش نمی‌خواد و واقعا اعصاب و روان درست حسابی و فولادین می‌خواد که من ندارم.
درسته، از هیچ‌ جهتی نمی‌ارزه که آدم خودش رو درگیر کاری به این شکل کنه. من ترجیح میدادم که برم تو کتاب‌فروشی کار کنم و احتمالا خیلی راضی و خوشحال تر بودم.

همراه اول تا جایی که می‌دونم از ترم ۶ به بعد کارآموز قبول می‌کنه حداقل توی رشته ما. چجوری انقدر زود رفتن؟
بعد آخه کارآموزی‌های تمام وقت هم واقعا سخته وقتی خودت دانشگاه و کلاس داری، یا باید کارآموزی رو با همون واحد کارآموزی دانشگاه بری(که ترم‌های اول نمیشه) یا کارآموزی پاره وقت و با ساعت کاری منعطف پیدا کنی.(که من پیدا نکردم😭)
همراه اول دو نوع کارآموزی داره فکر کنم.
یکی کارآموزی نخبگانه که همون ترمای اول بین رتبه های دو رقمی و مدالای المپیاد فراخوان میده و جذب می‌کنه و اینا اینو رفته بودن.
یکی هم کارآموزی عادی که همه میتونن رزومه بفرستن اما احتمالا چون رقابت بیشتره پذیرشش و شرایط کاریش سخت تر باشه.

بچه‌ها کلاً کار گیر میاد و ممکنه آدم اولش خیلی خوشحال باشه که به‌به کار و حقوق و درآمد.‌ منتها خیلی جاها فقط دنبال یه نفرن که کارشون رو با کمترین هزینه راه بندازه و خب طبیعتاً اون یه نفر بعد از دو سه ماه می‌بینه زحمتش به بدبختیش نمی‌ارزه و داره ازش بیگاری کشیده میشه میگه خداحافظ و نفر بعدی میاد و همین روند هی واسه اون کارفرمائه تکرار میشه.
مثلاً در مورد دستیاری دندون‌پزشکی یا تکنسین داروخونه پرسیدن بچه‌ها چیزی که من متوجه شدم این بود که بایستی دوره می‌دیدی و تا جایی که من اقدام کردم ازم سفته با رقم بالا می‌خواستن که خب خیلی اینو دوست نداشتم من :-‌" ولی خب یکی از آشناهامون کار تو داروخونه رو ادامه داد و الان خیلی ازش راضیه.
دربارهٔ تزریقات اگه بلد باشین احتمالاً خیلی راحت‌تر کار گیرتون بیاد ولی کلاً انجام همچین کاری تو دوران دانشجویی خیلی سخته چون باید ساعت پر کنی، از طرفی درس و دانشگاه خودتم هست و اگه بخوای ضرر نکنی این وسط باید بی‌خیال تفریح‌ها و دوست‌ها بشی. تا پارسال که دوستام می‌رفتن ساعتی ۳۰ تومن باهاشون حساب می‌کردن و چون صبح دانشگاه بودیم از ۵ عصر می‌رفتن تا ۱ شب. باز اینم عیب دیگه‌ش بود.
چند تا از هم‌کلاسیای من از ترم ۴ یا ۵ دیگه رفتن تو کلینیک‌ها و به عنوان هوشبر مشغول به کار شدن. هم per case و هم ساعتی حقوق می‌گرفتن حالا دقیق نمی‌دونم پر کیسش چقدر می‌شد ولی همون روز به حسابشون می‌ریختن. ساعتی ۶۰ تومن هم واسه‌شون حساب می‌کردن. واقعاً عالی بود با توجه به اینکه کارشون همون چیزی بود که قرار بود بعد از فارغ‌التحصیلی باشه ولی خب، خیلی خیلی خسته می‌شدن و ما اون بچه‌ها رو رسماً هیچ‌وقت نمی‌دیدیم، حتی سر کلاس. دیگه معایب دیگه‌شو نمیگم که مثلاً تجربهٔ کم تو بالینِ مریضی که هر آن ممکنه اکسپایر شه چه‌قدر می‌تونه خطرناک باشه.
دیگه می‌مونه کار واسه شورای صنفی و EDC که من اینا رو با وجود حقوق خیلی کم‌شون بیشتر قبول دارم. ببینید حقوق‌شون خیلییی کمه ولی به خصوص کار برای کمیته آموزش پزشکی رو من بیشتر قبول دارم چون هم یه پولی دست آدم رو می‌گیره، هم یه رزومهٔ متوسط می‌سازی و هم یه سابقه کار تحقیقاتی و دانشگاهیِ جالب گیرت میاد. من دوستش داشتم به خصوص این سال آخر که روابط عمومی بودم با بقیهٔ دانشگاه‌ها آشنا شدم و در کل تجربهٔ جالبی بود که خیلی توصیه میشه. [شورای صنفی رو من نمی‌دونم ولی کمیته آموزش پزشکی برای کارشناسی‌ها ساعتی ۳۰ و برای دکتری‌ها ساعتی ۵۰ بود اگر درست یادم باشه. برای ارشدها هم یادم نمیاد :‌(]
کار ترجمه و ویراستاری هم حقوق چندانی ندارن ولی رزومهٔ خوبی براتون می‌سازه اگه تو تالیف و ترجمهٔ کتاب‌های تخصصی کار کنید. زیاد سخت هم نیست دیگه با توجه به اینکه الان Ai هست راحته.
یکی از دوست‌های من تو کمیته تربیت بدنی دانشگاه بود و فکر کنم آخر ترم (هر ماه نه) حدود ۵ تومن حقوق می‌گرفت. کارشم این بود که بچه‌ها رو ورزش بده تو باشگاهِ خوابگاه :-‌" چون خودش بدنساز بود اینجوری هم خودش ورزش می‌کرد هم یه پولی می‌گرفت.

کلاً کار تو دوران دانشجویی یکم اما و اگر توش زیاده و ممکنه شکست بخورید گاهی. به خصوص اگه تو شهر خودتون نباشین یکم سخت میشه چون نه می‌تونین تو شهر خودتون کار دائمی پیدا کنین نه می‌تونین تو شهری که توش درس می‌خونین کار دائمی پیدا کنین. اگه خوابگاهی نباشید باز این عیب برطرف میشه. فقط خواستم بگم به وقت خودتون احترام بذارین و کارهایی رو انجام بدین که اون وسط یه چیز قابل توجهی به شما بده؛ حالا واسه علاقه خودتون باشه یا یه دستمزد قابل توجه بده یا رزومه یا... بعضی کارها هیچ کدوم از اینا رو براتون نمیارن :‌<

دلالی از کجا شروع کنیم و چگونه دلال شویم؟
از هرچیزی میتونی شروع کنی
گوشی و لوازم ماشین و خود ماشین و خونه و...
نیاز هم نیست مغازه داشته باشی
اما باید روابط داشته باشی و گسترش بدی

اول میری یک جا یک جنسی میخری با قیمت مثلا ۱ میلیون تومان که در همون حالت در بازار 1.1 یا 1.2میلیون هست (نیازمند گشتن زیاد و فهمیدن جنس خوب و بد ) همین کالایی که هم میخری کیفیت خوب میخری نه هرکیفیتی
و خب کمی صبرمیکنی تا قیمت کالا کمی تکون بخوره و کمی هم باید بازار شناس باشی از پیش بینی و تحلیل های طلا و دلار خبر داشته باشی
و خب این جنس بعد یک مدتی که سود خوبی کرد به فروش میرسونی

خب اینجا میای میگی تو که سود نکردی دوباره بری بازار همون قیمت خریداری میکنی خب باتوجه به این وضعیت کشور بله اینطوری هست و خب اما باید ارزش پول خودت حفظ کنی و با سود کم یا خوب رشد کنی اما کالا شناسی خوب تو به سود میرسونه

مثلا همیشه باید بدونی قیمت موتور توی زمستون و پاییز کاهش پیدا میکنه و توی تابستون قیمت خیلی خوبه داری و درنتیجه تو توی پاییز و زمستون میخری اون موقع میفروشی
یا مثلا قیمت گوشی همیشه از بازه فروردین و اردیبهشت رو به رشد میشه (در بقیه مواقع سود به نسبت دلار هست)
یا درمورد ماشین تو یک ماشین کمی خراب میخری با هزینه کم تعمیر میکنی و با قیمت خیلی بهتر به فروش میرسونی و این میشه یک سود خوب

و خب باید خیلی راجع بهش بگردی و پرس و جو کنی و بگردی

بچه‌ها کلاً کار گیر میاد و ممکنه آدم اولش خیلی خوشحال باشه که به‌به کار و حقوق و درآمد.‌ منتها خیلی جاها فقط دنبال یه نفرن که کارشون رو با کمترین هزینه راه بندازه و خب طبیعتاً اون یه نفر بعد از دو سه ماه می‌بینه زحمتش به بدبختیش نمی‌ارزه و داره ازش بیگاری کشیده میشه میگه خداحافظ و نفر بعدی میاد و همین روند هی واسه اون کارفرمائه تکرار میشه.
مثلاً در مورد دستیاری دندون‌پزشکی یا تکنسین داروخونه پرسیدن بچه‌ها چیزی که من متوجه شدم این بود که بایستی دوره می‌دیدی و تا جایی که من اقدام کردم ازم سفته با رقم بالا می‌خواستن که خب خیلی اینو دوست نداشتم من :-‌" ولی خب یکی از آشناهامون کار تو داروخونه رو ادامه داد و الان خیلی ازش راضیه.
دربارهٔ تزریقات اگه بلد باشین احتمالاً خیلی راحت‌تر کار گیرتون بیاد ولی کلاً انجام همچین کاری تو دوران دانشجویی خیلی سخته چون باید ساعت پر کنی، از طرفی درس و دانشگاه خودتم هست و اگه بخوای ضرر نکنی این وسط باید بی‌خیال تفریح‌ها و دوست‌ها بشی. تا پارسال که دوستام می‌رفتن ساعتی ۳۰ تومن باهاشون حساب می‌کردن و چون صبح دانشگاه بودیم از ۵ عصر می‌رفتن تا ۱ شب. باز اینم عیب دیگه‌ش بود.
چند تا از هم‌کلاسیای من از ترم ۴ یا ۵ دیگه رفتن تو کلینیک‌ها و به عنوان هوشبر مشغول به کار شدن. هم per case و هم ساعتی حقوق می‌گرفتن حالا دقیق نمی‌دونم پر کیسش چقدر می‌شد ولی همون روز به حسابشون می‌ریختن. ساعتی ۶۰ تومن هم واسه‌شون حساب می‌کردن. واقعاً عالی بود با توجه به اینکه کارشون همون چیزی بود که قرار بود بعد از فارغ‌التحصیلی باشه ولی خب، خیلی خیلی خسته می‌شدن و ما اون بچه‌ها رو رسماً هیچ‌وقت نمی‌دیدیم، حتی سر کلاس. دیگه معایب دیگه‌شو نمیگم که مثلاً تجربهٔ کم تو بالینِ مریضی که هر آن ممکنه اکسپایر شه چه‌قدر می‌تونه خطرناک باشه.
دیگه می‌مونه کار واسه شورای صنفی و EDC که من اینا رو با وجود حقوق خیلی کم‌شون بیشتر قبول دارم. ببینید حقوق‌شون خیلییی کمه ولی به خصوص کار برای کمیته آموزش پزشکی رو من بیشتر قبول دارم چون هم یه پولی دست آدم رو می‌گیره، هم یه رزومهٔ متوسط می‌سازی و هم یه سابقه کار تحقیقاتی و دانشگاهیِ جالب گیرت میاد. من دوستش داشتم به خصوص این سال آخر که روابط عمومی بودم با بقیهٔ دانشگاه‌ها آشنا شدم و در کل تجربهٔ جالبی بود که خیلی توصیه میشه.
کار ترجمه و ویراستاری هم حقوق چندانی ندارن ولی رزومهٔ خوبی براتون می‌سازه اگه تو تالیف و ترجمهٔ کتاب‌های تخصصی کار کنید. زیاد سخت هم نیست دیگه با توجه به اینکه الان Ai هست راحته.
یکی از دوست‌های من تو کمیته تربیت بدنی دانشگاه بود و فکر کنم آخر ترم (هر ماه نه) حدود ۵ تومن حقوق می‌گرفت. کارشم این بود که بچه‌ها رو ورزش بده تو باشگاهِ خوابگاه :-‌" چون خودش بدنساز بود اینجوری هم خودش ورزش می‌کرد هم یه پولی می‌گرفت.

کلاً کار تو دوران دانشجویی یکم اما و اگر توش زیاده و ممکنه شکست بخورید گاهی. به خصوص اگه تو شهر خودتون نباشین یکم سخت میشه چون نه می‌تونین تو شهر خودتون کار دائمی پیدا کنین نه می‌تونین تو شهری که توش درس می‌خونین کار دائمی پیدا کنین. اگه خوابگاهی نباشید باز این عیب برطرف میشه. فقط خواستم بگم به وقت خودتون احترام بذارین و کارهایی رو انجام بدین که اون وسط یه چیز قابل توجهی به شما بده؛ حالا واسه علاقه خودتون باشه یا یه دستمزد قابل توجه بده یا رزومه یا... بعضی کارها هیچ کدوم از اینا رو براتون نمیارن :‌<
من راستی یادم رفت منشن کنم اینو الان دیدم شما اشاره کردی به ساعتی فلان قدر بگم

اگر دانشکده بخواد بهتون حقوق بده صنفی ساعتی ۱۸ هزار تومن هست، اونم ۱۰۰ ساعت ۱۰۰ ساعت پرداخت میشه

با این حال من خودم امسال مجددا کاندید میشم

تجارت هم خیلی خوبه
پورسانت بگیری
ایزی ایزی

Back
بالا