• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کار در دوران دانشجویی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
کارشناسی الکترونیک از تبریز
ارشد نانوالکترونیک از مدرس
---
تعمیر و عیب یابی بوردهای الکترونیکی
طراحی و ساخت سلول های خورشیدی
طراحی و مونتاژ pcb
---
بنابه شرایطم کارهای ریموت و rnd
---
نصف روز هر روز
---
چندبار TA کلاس بودم ولی تدریس خوشم نمیاد و فن بیانم قوی نیست
---
تافل ۱۰۰
---
شاید ۵۰ میلیون یا کمتر
عه هم دانشگاهی هستیم 😍
برنامه نویسی (نرم افزار / سخت افزار) چقدر بلدین؟ و چه زبانهایی

دوره ما پرداختی تقریبا پنجاه پنجاه بود با موسسه
ولی اخیرا شنیدم کم لطفی میکنن برای پرداختی‌ها
الان هم نمیدونم موسسه‌های مختلف چه نرخ‌هایی دارن
کلا کار بگیره و مشاور واقعا خوبی باشی، دوست و اشنا معرفیت میکنن و میتونی خصوصی برداری که خیلی خوب میشه
به شخصه با اینکه بخاطر سختی درس‌هام هیچوقت مراجع تعداد خیلی بالا نمیگرفتم، دوران دانشجویی مشکل مالی نداشتم و میتونستم پس‌انداز هم کنم
چطوری کارت و پیدا کردی ؟
بعد اینکه من خیلی فاصله گرفتم از کنکور،رزومه خاصی میخوان؟به عنوان مشاور چه کار میکردی؟
بچه ها من ریاضی هم میتونستم درس بدم ولی نت قطعه و نیاز داشتم کلاسای ملاک پور یا حالا شبیهش و ببینم تا هم اپدیت بشم هم سرفصل ها دستم باشه
پیشنهادتون چیه؟
تکنسین داروخانه چی؟اون چطوریه کارش؟

عه هم دانشگاهی هستیم 😍
برنامه نویسی (نرم افزار / سخت افزار) چقدر بلدین؟ و چه زبانهایی
آقا اصلا مدرسی‌ها یه لیگ دیگه‌ن😍
در حد رفع نیاز C/python/verilog/vhdl

کسی تجربه‌ای از دستیاری دندون‌پزشکی داره؟
من شنیدم مدرک جهاد رو آنچنان معتبر در نظر نمی‌گیرن ولی همون هم 13/500 هست
این پول قراره به راحتی دربیاد که من برم ثبت‌نام کنم؟
تکنسین داروخانه و اینا 4 5 تومن بود

آقا اصلا مدرسی‌ها یه لیگ دیگه‌ن😍
در حد رفع نیاز C/python/verilog/vhdl
بله بله 😂😂
بنظرم چون تافل دارین و نمره خوبی هم ازش گرفتین میشه به زبان فکر کرد. از اونجایی که تدریس دوست ندارین گزینه ترجمه مقاله واستون خیلی خوبه. میتونین توی سایتهایی مثل ترجمیک سفارش ترجمه مقالات تخصصی رشته خودتون رو بکنین فک کنم به ازای هر مقاله نزدیک دو تومن درآمد بشه داشت (دقیق مطمئن نیستم یه چنین چیزی توی ذهنم بود دقیقشو چک کنین). برای خود من ترجمه هر مقاله (مهندسی کامپیوتر فارسی به انگلیسی) بدون کمک ChatGPT (ولی با کمک افزونه هایی مثل گرامرلی) حدود 1/5 روز طول میکشید.

اون تعمیرات الکترونیکی سخت افزار که انجام میدین رو من سر در نمیارم برای همین نمیتونم راهنمایی کنم ولی اگه پایتون تون رو تقویت کنین میتونین توی سایتهای فریلنسری مثل پارس کدرز و کارلنسر هم پروژه بگیرین.

کسی تجربه‌ای از دستیاری دندون‌پزشکی داره؟
من شنیدم مدرک جهاد رو آنچنان معتبر در نظر نمی‌گیرن ولی همون هم 13/500 هست
این پول قراره به راحتی دربیاد که من برم ثبت‌نام کنم؟
تکنسین داروخانه و اینا 4 5 تومن بود
اگه علاقه اینا نداری خیلی سخت و سنگینه کارش.
داروخونه و تزریقات بهتره.

• لایک
امتیازات: panah
چطوری کارت و پیدا کردی ؟
اون زمان اینستا بود و رزومه فرستادم
بعد اینکه من خیلی فاصله گرفتم از کنکور،رزومه خاصی میخوان؟به عنوان مشاور چه کار میکردی؟
لازمه توی محیطش باشی
اخبار رو بدونی
منابع بشناسی
با تایپ شخصیتی همخونی داشته باشه
من خودم دوره دیدم و بعد مشاور شدم
از مشاوره شروع شد و به تالیف و چاپ کتاب رسید

تکنسین داروخانه چی؟اون چطوریه کارش؟
بستگی داره به خودت و میزان سختی و شلوغی داروخانه
داروخانه‌هایی که من هستم اغلب شلوغن. ساعت کاری زیادی داره و پرداختی تکنسین به اندازه بدو بدوهاش نیست واقعا
ولی اگه روزانه خلوت باشه شاید بد نباشه

اگه علاقه اینا نداری خیلی سخت و سنگینه کارش.
داروخونه و تزریقات بهتره.
نه از این لحاظ اوکیه
حقوقش بهتره دیگه
داروخانه‌هایی که من هستم اغلب شلوغن. ساعت کاری زیادی داره و پرداختی تکنسین به اندازه بدو بدوهاش نیست واقعا
می‌تونم ساعت شیفتا و حقوقش رو بدونم؟

تدریس زبان واقعا ارزششو نداره؟(سر و کله زدن با بچه‌ها طولانی مدت روحم رو می‌فرساید)

تدریس زبان واقعا ارزششو نداره؟(سر و کله زدن با بچه‌ها طولانی مدت روحم رو می‌فرساید)
اصلا اصلا اصلا نه.
من مدرکم زبانه میدونم. نه من نه همکلاسیام راضی نبودیم.
سال ۱۴۰۱ به ازای هر کلاس ۱۵۰ تومن به مدرس میدادن هر مدرس هم در بهترین حالت ۳ کلاس در روز و ۳ روز در هفته. دیگه ماهانه‌ش رو خودتون حساب کنین.
الان باید بیشتر شده باشه ولی باز هم از حقوق معلم آموزش و پرورش کمتره.
آموزشگاهها به شدت هم با مدرس زبان بدرفتاری میکنن و نگاه بالا به پایین دارن.
تنها حالتی که تدریس زبان ارزشش رو داره و درآمدش زیاده تدریس تافل و آیلتس خصوصی هست که اونم خیلی سابقه و مدرک زبان بالایی میخواد. تدریس آنلاین توی سایتهایی مثل oteacher هم خوبه.

• دابل‌لایک
امتیازات: Raha~
اگر کیدز باشه نه واقعا
هم حقوقش کمه
هم اینکه کنترل کردن بچه های قد و نیم قد خیلی فرسایشیه

این چیزی که میگم شاید مورد پسند خیلی ها نباشه
ولی بچه ها اگر کار تخصصی هنوز بلد نیستید و رشته دانشگاهی‌تون طوری هست که نمیشه به عنوان دانشجوش باهاش کار کرد، بنا به علاقتون یک رشته فنی انتخاب کنید و دیپلم فنی بگیرید و با اون کار کنید

هر کاری می‌کنید فقط سراغ کار مشاوره‌ی کنکور و مشاوره‌ی تحصیلی نرید 😂

این چیزی که میگم شاید مورد پسند خیلی ها نباشه
ولی بچه ها اگر کار تخصصی هنوز بلد نیستید و رشته دانشگاهی‌تون طوری هست که نمیشه به عنوان دانشجوش باهاش کار کرد، بنا به علاقتون یک رشته فنی انتخاب کنید و دیپلم فنی بگیرید و با اون کار کنید
این رو میتونی بیشتر توضیح بدی

خوب نیست هرچقدرم دراری و تجربه و اینا بدست بیاری در هر حد یه اینترنشیپ خوبه انرژیتو بذار معدل بالا و ریسرچ و اپلای و زندگی رو بردی اینطوری

این رو میتونی بیشتر توضیح بدی
برای اطلاعات دقیق تر به اداره فنی حرفه‌ای شهرتون یه سر بزنید ولی در کل شما توی دوره های فنی شرکت میکنید[دوره ها مستقیما توسط خود اداره و بقیه آموزشگاه های خصوصی برگزار میشن] پایان دوره یه امتحان تستی که حوزه آزمون های فنی برگزار میشه و یه امتحان عملی هم میدید در نهایت مدرک دیپلم فنی بهتون داده میشه جالبه بدونید مدرک فنی با ارزشه و حتی در صورت مهاجرت قابل ترجمه هست
دوره های مختلفی داره طراحی، خیاطی، کامپیوتر، آرایشگری، جوشکاری، مکانیکی، آشپزی و….[اینا کلی بودن هر کدومشون کلی رشته زیرمجموعه دارن]

آقا خیلی هم عالیه
حمالیه تقریبا ولی همین که آدم تلاشش برای زندگیش بکنه خوبه واقعا.حتما انجام بدین البته ۹۰ درصد خر حمالیه ولی خب استقلال خوبه کلا

Back
بالا