پاسخ : دهمین همایش ریاضی پژوهان جوان
سلام؛
اول یک توضیح کلی در مورد این اطلاعیه بدم:
متاسفانه امسال همکاریها و همراهیهای لازم از طرف نهادهای مربوطه انجام نشد. از وقتی که فهمیدیم که نمیشه روی این سازمانها حساب کرد، سعی کردیم با شرکتها و موسسات غیردولتی ارتباط برقرار کنیم. (نمونهاش همون بخش «حامیان همایش» در سایت و دعوت به همکاری.) این تلاشها تا زمان انتشار اطلاعیه شماره 2 ادامه داشت؛ اما متاسفانه به نتیجه نرسید و شرایط مورد نیاز فراهم نشد.
به همین دلیل، برنامه همایش رو یک مقدار جمع و جور تر تنظیم کردیم که به مشکل نخوریم. (و از این بابت بسیار متاسفیم.. همهی بچههای تیم البته)
به نقل از gisu :
خب نمیشه از شرکت کنندگان خودتون هزینه دریافت کنین و کارای اسکان به عهده ی خودتون باشه؟؟
+
شرایط خیلی بد شده امسال...
همایش فقط یه روزه؟؟!!
خب ملت اینهمه راه پاشن بیان اونم فقط واسه یه روز؟؟
خب دبیرخانه ی همایش از شرکت کنندگان یه هزینه ای دریافت میکرد که وضعیت یکم بهتر شه!!!
فکر کنم همه ی این مشکلات بخاطره هزینه هاست که فکر کنم دریافت هزینه از شرکت کنندگان بهتر کنه وضعیت رو
این راه رو هم بررسی کردیم. اگر بخوایم از شرکتکنندگان هزینه اسکان بگیریم، مبلغ دریافتی از هر تیم یک مقدار زیاد میشه و ممکنه هر تیمی توان (یا تمایل جهت) پرداخت این مبلغ رو نداشته باشه. از طرفی اگر تعداد تیمهایی که هزینهی اسکان رو پرداخت میکنند کم باشه، به تبع اون مجموع دریافتیها هم کم خواهد بود و امکان تهیه محل اسکان مناسب میسر نمیشه.
بله متاسفانه. به همون دلیل (ها) که اول پست گفتم، مجبوریم یک روزه برگزار کنیم. (هر چند به شخصه مخالفش هستم.. اما.. کاریش نمیشه کرد... ظاهرا..)
به نقل از .mary. :
خو اين شكلي كه مدرسه هيچ مسئوليتي رو قبول نميكنه!
والدينم وقتي تحت نظر مدرسه نباشه و حتي جا واسه خواب نداشته باشيمم كه نميزارن بيايم!
كلن با اين اوضاع ديگه چرا كشوريه؟!
البته در همهی همایشهای دانشآموزی (تا اونجایی که اطلاع دارم) مسئولیت حمل و نقل (رفت و آمد) دانشآموزان یا برعهدهی خودشون هست یا مدرسه (و اداره). و دبیرخونهی همایش امکان تهیه وسیله یا پرداخت هزینه رفت و آمد شرکتکنندگان رو نداره.
برای اسکان هم، (همون طور که گفتم) امکانش نیست. دوستانی که از یک شهر شرکت کردهاند میتونند در صورت تمایل خودشون و موافقت خانواده، با هم بیان و اگر آشنایی ساکن مشهد دارند، این یکی-دو شب رو منزل ایشون باشند. (البته لازم به گفتن نبود و خودتون بهتر میدونید، ولی به هر حال میتونه یک راهحل مناسب باشه)
دعوتنامه دانشآموزان هم از طرف دبیرخونه به مدارس ارسال میشه و لحاظ غیبت کلاسها و موارد مشابه مشکلی نیست. (هماهنگیهای کلی با مدارس انجام میشه)
این بحث اسکان نداشتن چیز عجیبی برای یک همایش دانشآموزی (در سطح دانشآموزان البته) نیست. همایشها و مسابقات زیادی در سطوح مختلف با همین شرایط برگزار میشن. (در همین انجمن فراخوان چندتای اونها هست.)
کشوری بودن همایش هم به این معناست که علاقهمندان از کل کشور میتونن در همایش شرکت کنند و با این شرایط این موضوع دچار مشکل نمیشه.
به نقل از first_74 :
میشه یه بار دیگه ویژگیای همایش امسال رو به طور خلاصه یه جا بگین؟!!!
دقیقاً کدوم ویژگیها؟ اطلاعیه 2 (چگونگی برگزاری همایش) سه مورد رو کاملاً خلاصه بیان کرده.
اگر مورد دیگری مد نظرتون هست (که در سایت اصلی نیست) بگید تا بگیم.!
به نقل از mahsa nomani :
جالبه همه مدارسی که همایش داشتن دارن سعی میکنن کشوریش کنن و امکانات بهتر از پارسالشون باشه ولی انگار اینجا بر عکسه
با تشکر از انتقاد دُرستِتون، ما هم سعی داشتیم (و داریم) که نسبت به دورههای گذشته امکانات و شرایط برگزاری همایش رو ارتقا بدیم؛ ولی برگزاری خوب و مناسب یک همایش دانشآموزی (در سطح مدارس) نیازمند همکاری و همراهی همهی بخشهای یک سیستم بزرگ هست. و همون طور که میدونید (و دهها بار در کتب درسی مختلف خوندیم) اگر در هر بخش از این سیستم مشکلی پیش بیاد و اون بخش نتونه به خوبی با سایر قسمتهای سیستم هماهنگ بشه، نتیجهی نهایی در بالاترین سطح ممکن نخواهد بود. مسئلهای که امسال برای این همایش پیش اومده.
به هر حال، ما تمام تلاشمون رو میکنیم تا از همهی دوستانی که زحمت میکشند و وقت میذارن و در همایش شرکت میکنند بهخوبی پذیرایی کنیم. امیدواریم شما هم جزو مهمانان ما باشید و علارغم مشکلات موجود، از همایش استفادهی علمی لازم رو ببرید.