فرصت دوباره

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع SUB-ZERO
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : فرصت دوباره

من همیشه از اینکه سمپادی هستم به خودم افتخار میکنم و خواهم کرد
:x :x :x :x :x

خداییش مدرسمون عالیه >:D<
از همه چیش بگزریم واقعا دانش آموزاشو جوش خیلی خوبه.
ما اردوی آمادگی دفاعی ک رفتیم تو گروهمون یک بچه هایی از مدرسه های دیه هم بودن. واقعا اونارو دیدم به دوستای خودم و بچه های مدمون افتخار کردم :> ;D
واقع هیچی ارزش این جو عالی رو نداره....

کاملا موافقم!

جو.ی که مدارس سمپاد داره بهترین جوه!

چون 7 سال همه با هم هستن!

و هیچ شخص بیرونی بهشون اضافه نمیشه!

حالا جدا از آزمون راهنمایی به دبیرستان (که ما نداشتیم)

به خاطر همین جوش خیلی پایدار و دوستانس!

همه هم رو میشناسن و با هم آشنایی دارن

این بهترین خوبیشه

من هم همیشه خوشحال بودم که سمپادی هستم

هیش وقت حتا به این فکر نکردم که لهنت کنم

من با جو مدرسه موافقم :)
خیلی خوبه نسبت به بعضی مدرسه ها :x

مشکل جای دیگه اس =((

بچه ها بحث تو این تاپیک دقیقا شده مثله تاپیک چقدر از سمپادی بودنتون حال میکنین! [-( [-(
تاپیک تکراریست! ;D
ولی من خودم درحد بنز حال میکنم!
الان میگم من حاضر نیستم تو هیچ مدرسه ای به جز تیزهوشان درس بخونم! :x

موقه ای که سمپاد قبول شدم واقعن برام مهم نبود ! یعنی اون موقع می گفتن نمی تونی بری شاید حتی خوشحالم می شـدم ...
ولی خب علاقه کم کم به وجود اومد ! وسطای سال اول بود که دیگه به سمپادی بودن خودم افتخار می کردم !
الان هم هر چند چیزی از سمپاد نمونـده ولی هنوز افتخار می کـنم که سمپادیم ! و افتخار می کنم که ورودی ِ زمان ِ آقای اژه‌ایم ...

من پشیمونم :( من نمونه هم قبول شده بودم (قبول شدن تو اون خیلی خیلی سخت از این بود) ولی گول اسم سمپادو خوردم. اونجا بودم وضعم خیلی بهتر بود. البته سمپاد هم داره یواش یواش بهتر میشه ولی ما که ازش خیری ندیدیم.

به نظرم یه فرقی که داره ... خیـلی از چیزاش عُمـقی ِ ؛ جدا از درساش ! ( مدرسه ی مـا )
همین همه چی عمیق بودن ـاش خیـــلی مشکل ساز بوده ُ هس واسم ؛ چیزایی که شاید اگه تو یه مدرسه عادّی بودم برام پیش نمیومد ُ انقد اذیتم نمیکرد ...
ولی همین چیزای عمیق ـشم یه جوری ـن که هـنوز حداقل واسه همین ـاش خوشحال باشم که فرزانگانی شدم ...

به نقل از Manfred :
من پشیمونم :( من نمونه هم قبول شده بودم (قبول شدن تو اون خیلی خیلی سخت از این بود) ولی گول اسم سمپادو خوردم. اونجا بودم وضعم خیلی بهتر بود. البته سمپاد هم داره یواش یواش بهتر میشه ولی ما که ازش خیری ندیدیم.

سمپاد داره بهتر میشه یواش یواش؟ :o :o :o

فكر نكنم سمپاد تا اين حد بد باشه!!!! دوست داشتي كه تو اون مدرسه هايي بودي كه صبح تا شب فكر و ذكرشون دوست پسر/دختره و درس خونا بيكلاسن از نظرشونو اگه بخواي از مدرسه فرار كني خيلي باحالي؟؟؟؟؟!!!!!!

• لایک
امتیازات: DBA

به نقل از MHSNSR :
فكر نكنم سمپاد تا اين حد بد باشه!!!! دوست داشتي كه تو اون مدرسه هايي بودي كه صبح تا شب فكر و ذكرشون دوست پسر/دختره و درس خونا بيكلاسن از نظرشونو اگه بخواي از مدرسه فرار كني خيلي باحالي؟؟؟؟؟!!!!!!
تو مدرسه ما که اینطوریه :-" ;D

به نقل از Manfred :
:-\ :o
جدا فك ميكني نمونه سخت تره وروديش؟
چي باعث شده اينجوري درمورد سمپاد قضاوت كني؟!
درسته وضعيت سمپاد الان بهم ريختس ولي با اين وجود ما الان خيلي بهتر از بقيه مدارسيم!
الان اگه پشيموني مدرستو عوض كن :|

به نقل از Lord Loss :
تو مدرسه ما که اینطوریه :-" ;D
بستگي به خودت داره...همه جا همه جور ادمي پيدا ميشه!
خودت نبايد بري دور اينكارا...

نمونه آزمونش اصنم سختر نیست
فقط تعداد قبولیا کمه
چون سهمیه ی زیادی واسه روستایی هاست
سمپاد هرچی باشه ولی مدارسش خیلی بهتر از بقیه ی مدارسه
این نظر منه

به نقل از A.maede :
چند سال اومدی تو سمپاد؟امسال که برم سوم میشه 6! :>
اون موقع که اومدی چه احساسی داشتی؟بسیار بسیار خوشحال بودم
یه مدت که گذشت چه احساسی پیدا کردی؟خیلی خیلی خوشحال بودم چون خیلی خیلی خوش میگذشت من همینطوری افتخار کسب میکردم :-"
و حالا چه احساسی داری؟الانم خوشحالم ...چون سمپادی بودنم باعث خیلی چیزا شد که اینجا جای گفتنش نیس
از موقع سمپادی شدنت تا حالا فکر کردی که ای کاش اصلا نمی اومدی تو این مرکز؟عمرا" X_X
تا حالا به خودت لعنت فرستادی و هرچی فحش و ناسزا بوده رو نثار خودت کردی؟واسه سمپادی بودنم نه ولی واسه چیزای دیگه زیاد ;D
من که خودم اون اوایل خیلی این کارا رو میکردم اما حالا دیگه رو دور افتادم،شماها چطور؟

من هیچ وقت از سمپادی شدنم پشیمون نشدم :)

من نیز از سمپادی بودن خود بسی خوشحالم!!! ;D
الان اگه سمپادی ها این طورن وای به حال به مدارس عادی!!!!!! ;D
حد اقل معلم ها و محیط درست وحسابی هس! ;D

به نظرم بعضی فشارا شدیدی که تو دبیرستان بهمون وارد شد قشنگ پیر کننده بود آدم به مرزی میرسید دیگه از هیچی احساس خوشحالی نمیکرد! فقط احساس بدبختی بود!
البته راهنمایی محشر بود
تو دبیرستان اینطورم نبود معلمامون پاپ باشن حالا پیش خوب بود اما تو پایه معلم افتضاحم داشتیم! پس اصلا بحث معلم و کیفیت آموزشی نیست چون از این نظر مدارس خیلی بهتر از ما هست.
مهم دقیقا همون رابطه بین بچه ها و جویه که هیچ جوره جاها دیگه نیست
از این نظر واقعا ارزش داشت

به نقل از A.maede :
چند سال اومدی تو سمپاد؟ امسال سال هفتمه
اون موقع که اومدی چه احساسی داشتی؟ عالی
یه مدت که گذشت چه احساسی پیدا کردی؟یه کم درسا سخت شد
و حالا چه احساسی داری؟ هنوز عالی
از موقع سمپادی شدنت تا حالا فکر کردی که ای کاش اصلا نمی اومدی تو این مرکز؟خیر
تا حالا به خودت لعنت فرستادی و هرچی فحش و ناسزا بوده رو نثار خودت کردی؟ خیر
من که خودم اون اوایل خیلی این کارا رو میکردم اما حالا دیگه رو دور افتادم،شماها چطور؟

من خيلي دوسش دارم اصلا ناراضی نیستم از سمپادی بودنم!

Back
بالا