فرصت دوباره

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع SUB-ZERO
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : فرصت دوباره

وقتی اول بودم از این که اومدم سمپاد خیلی خیلی خیلی ناراحت بودم :( ولی امسال هرچی شیطون تر میشدم از این که سمپادی شدم خوشحال تر میشدم !!! واقعا حاضر نیستم جایی رو با سمپاد عوض کنم اینجا دارم خیلی حال میکنم :))
هیچ جا سمپاد نمیشه عاشقشم عاشق معلما و بچه های پایه اش >:D< >:D< >:D< :-* :-* :-*

من هم دوباره میودم چون اینجا برای من ارزش هایی به وجود اورد که اندیشه من رو ساخته و این ارزش ها هیچ جای دیگه بی ارزشن

حتما میومدم...
اینجا یه چیز دیگس...
اصن نمیتونم تصور کنم که سمپادی نباشم

ولی من گاهی وقتا فکر می کنم که بزرگترین اشتباه زندگیم اومدن به سمپاد بود... :(

البته دوست دارم مدرسمونو ولی اگه الان پنجم بودم همچین شکری نمیخوردم بیام سمپاد. O0 [-(

حتی شرکت هم نمی کردم تو آزمون. :-< 8-|

متاسفم از اومدنم؛ ولی فکر می کنم حالا که اومدم بیشترین استفاده رو بکنم!!!! ;D

و یک چیز دیگه هم هست و اینه که بنده نیز سال اولمه و شاید یکی دو سال دیگه نظرم عوض شه!! ;D ;D

به نقل از settareh :
و یک چیز دیگه هم هست و اینه که بنده نیز سال اولمه و شاید یکی دو سال دیگه نظرم عوض شه!! ;D ;D
مطمئن باش عوض میشه ;)

حتما میومدم
چون اولا قبل از این که بیام از مدرسه یه سری چیز ها شنیده بودم که بیشترش درست بود و من راضی ام
دوما نمی تونم فکرشم بکنم که اگه الان تو یه مدرسه عادی بودیم چی بودیم
یه دانش آموز که همه فکر می کنن خر خون و باهوشه و خودت هم دچار این فکر می شی ولی در اصل از 10% توانایی هات استفاده می کنی

من...خب آره میومدم از همون اولم به اینکه قبول شدم افتخار می کردم با اینکه نمی دونستم چه اتفاقاتی توی این سه سال در انتظارمه
اووووهووووم!من به سمپادی بودنم افتخار می کنم و همین طور به همهی سمپادیا
اگه هم دبیرستان قول نشم (خدا نکنه :-ss :(( )بازم افتخار می کنم که یه روزی سمپادی بودم =D> >:D<

100% چون اگه فشار زیادی هم وارد میشه ما بچه های اژه ای هم میتونیم خوش بگذرونیم هم درس بـــــــــــــخـــــــــــــــــــونـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیــــــــــــــــــــــــــــــــــــم.

به کسایی که اینو گفتن بگو اگه انقدر ناراحتن آزمون ورود به دبیرستانو ندن
شرط می بندم یکیشونم حاضر نمی شه نده آزمونو
من 100 درصد میومدم. چون دور و برم هم سن و سالای غیر سمپادی زیادن و اونا رو با خودم و مدرسه مون مقایسه می کنم قدر سمپادو می دونم

من میومدم ولی حتما قبلش یه کار می کردم که تو یه مر کز بهتر برم و این قدر مذخرف نباشه!!!

من حتما میومدم چون خیلی(واقعا خیلی)از چیزایی که دارم رو مدیون سمپاد و سمپادی ها هستم.

بدنیس
ولی همچین دوست داشتنی هم نیست

چرا که نه ؟!
هر اتفاقی واسه سمپاد بیفته به هر حال ما قسمت عظیمی از خاطراتمون تو سمپاد ساخته شده ... !
عــاشـــق سمــپــادم مسلما !
:x :x

من عاشق سمپادم!!! :x :x :x
قبل از اینکه بیام هیچی ازش نمیدونستم.ولی الان حاضر نیستم تو هیچ مدرس ای به جز تیزهوشان درس بخونم!!
به نقل از "الهه" :
من توی کل ایل و فامیل تنها سمپادی هستم!
منم تها سمپادی کل خانواده هستم!

منم دوسش دارم. :x :x

اره من دوسش دارم البته یه سختی ها و چیز های غیر عادیه داره

من هم دوستش دارم چون 5 سال از زندگیمو درش گذروندم و خاطرات زیادی ازش دارم :-"

من قبل از اینکه قبول شم خیلی دوسش داشتم فکر میکردم هاوارده ;D :o
بعد اومدم توذوقم خورد ازش بدم اومد =(( =(( =(( :-s :-s :-s =(( :((
ولی الان که بهش عادت کردم و فهمیدم که هاروارد نیس ولی یه مدرسه ی خوب تو نیشابوره عاشقش شدم و همین دیگه...عاشقش شدم >:D< :x >:D< :x >:D< :x >:D< :x >:D<

خیلی دوستش دارم ;D عاشقشم :x

من برای سمپاد غمگینم :(( :((
آخه خیلی دوسش دارم :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
ولی میبینم داره خراب میشه :(( :(( :(( :(( :(( =(( :(( =(( =(( :(( :(( =(( =(( =(( :(( :(( :((

Back
بالا