از سمپاد بیرون اومدن رو دوس داشتم ولی مدرسه خودمون میورد نه بیرون نمیومدم چون اینجوری پدر و مادر کمتر به تغییر رشته گیر میدادنبه نقل از sajadrahimi :مشا مجبور شدی بری! اگر انسانی نمیخواستی بریم ا سمپاد میرفتی؟

) و بیشتر مراکز سمپاد اصلا این رشته رو ندارن
فکر میکنن تیزهوش بودن فقط تو ریاضی و فیزیکه؛ آخه چراااااا؟؟؟؟؟
مثلا یه بچه خرخونی که مدرسه معمولی درس خونده میگه معدلمو 19.90 شدم اونوقت یه سمپادی که به اندازه اون یا شاید بیشتر تلاش کرده مثلا(مثلنا!!!) باید بگه19.30 

(چه حرفا
؟!)

به نقل از mahdi59 :می دونی من اگر مدیر این انجمن بودم پست رو می بستم
به نظر من کسی که هدفش درسه....
سمپاد براش بهتر چون مطمئن بهتر از این نمیشه......هر چقدر رم فشا ر بیارن مثله الماس زیبا تر میشه و اگر احیانا روزی خرد بشه بازم ارزش داره چون الماسه خرد شده هم زیباست. نه؟؟؟؟؟؟
ولی اگر کسی طاقت این جور فشارا رو نداره بهتره از سمپاد عیب بگیره...خودوشو قانع کنه.....بعدشم الفرار...نه؟؟؟؟؟؟

) یه جورایی بچه ها بیشتر همو می درکن +پژوهش و المپیاد بیشتر بهشون بها داده میشه کلا مثه خیلی از مدرسه های دیگه ک صرفا کنکوری اند نیست اینش خیلی خوبه اماخوب یه جورایی روز ب روز وضعش داره بدتر میشه اگه همینجوری ادامه پیدا کنه شاید دیگه واسم فرقی نداشته باشه تو سمپاد باشم یا نه 

اونایی رو که باید عوض نمکنن خوبا رو عوض میکنن ... و بعضی وقتا هم جو واقعا غیر قابل تحمل میشه بچه ها به حدی خودشونو میگیرن که ادم میخواد بمیره (البته بعضیا هم واقعا خوددارن از ذوق به بقیه فخر نمیفروشن ) فقط خدا نکنه یکی یه درس تخصصی رو کامل شه دیگه میشه مخ اون درس (رقابت خیلی ناسالمی هست یه یکی میگی فلانی باهوشه ولی ماها سخت کوشیم درسته آدمو قورت میده ) ... اینم یکی از معایب سمپاده که بچه هاش بعضیاشون واقعا مغرور میشن ولی در مورد معلم واقعا این جا برعکسه به جای این که برای مدارس سمپاد معلم های تک و نمونه رو بیارن بعضیا رو میارن اسمشونم به گوش آدم نخورده ...