رفتارتون با كسي كه ازش ناراحتيد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Bahar.no
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : رفتارتون با كسي كه ازش ناراحتيد

بهش میگم ک ناراحتم ازش و اگه خودش فمید ک هیچی وگرنه کلا بیخیالش میشم و سعی میکنم بهش فک نکنم چون اون ادم دیگه ارزششو نداره

به نقل از ...Ice :
اصولن در حد مرگ ب طرف مقابل کم محلی می کنم خودش احساس دیوار بودن میکنه میاد عذر خواهی :D
گاهی شخص رو تبدیل ب کاغذ دیواری یا آسفالت میکنم(البت ن فک کنین کتک میزنما اون ک زورم نمرسه ی جمله میگم بیچاره ....) :D
و خو ی سری افراد خاص با ی سری بلا های خاص دیگ]!!!!!!!!! :D

اوهههههههه چقد من تغییر کردم!
وقتی از کسی ناراحتم یکم بهش بی تفاوتم و در عین حال اینقد بش خوبی میکنم ( ن در حدی ک سواستفاده کنه و فک کنه عاشق چش و ابروشما) ک از کارش در حد مرگ خجالت بکشه! :-"

راستش من که رفتارم دیگه معروف شده B-) :P

راستش من دیگه جواب طرف رونمیدم تابفهمه ناراحتم ازش و یا همون موقع که منو ناراحت کرده ، من به طور ناخواسته یه جوری نگاش میکنم ( واقعاً دست خودم نیست) که طرف کلاً نابود میشه ( به طور کلی چهره من خیییییییییییلی جدی به نظر میرسه :D)

یه روز به معلم زبانمون، دست خودم که نبود ، اونجوری نگاه کردم بیچاره نابود شد ، دیگه سرش همش پایین بود و لونلحظه که داشت می خندید خندش قطع شد و ترس رو میشد از تو نگاش فهمید! :))

هیچی بیچاره دیگه حرف نزد تا آخر کلاس! ^-^

از دست كسى ناراحت نميشم مگر اين كه برام اون شخص مهم باشه
(منظورم اينه اگه يكى تو خيابون بگه چطورى خره ناراحت نميشم)
وقتى كارى انجام بده كه ناراحت بشم سريع بهش ميگم و مسئله رو رفع ميكنيم و به خوبى و خوشى ادامه كار

اصولا بهش چیزی نمیگم!
اگ خودش فهمید ک فهمید اگرم نفهمید ک میگم ب درک ک نفهمیدی!
(اصولا از رفتارام میفهمن ولی خب بوده تاحالا ک کسی نفهمیده باشه !و متقابلا برای اونم مهم نبوده ک من ازش ناراحت شدم!)

poker face ...

;;) من وقتی ناراحت بشم دلم میخواد با طرف مقابلم بحرفم دلم میخواد همون لحظه چندتا حرف خوب بهم بزنه تا من ببخشمش .. نمیخوام اون لحظه تنها باشم :-s

من خیلی به شدت دلم می خواد ببخشمش. ولی خب وختی می بینم طرفم یه جوریه که نمی فهمه و ناراحتیه منو درک نمی کنه فقط دیگه اصلا جدی ش نمی گیرم. و طوری رفتار میکنم که اصلا نمی فهمه ناراحتم. آخه ارزششم نداره طرفم.

من کلا عادت دارم با طرف مثل قبل رفتار میکنم

بستگی داره چقدر برام مهم بوده باشه..اغلب ناراحتیم موقتیه و همه چیزو یادم میره..یعنی میخوام ک یادم بره.. ;) در حدی ک بار بعدی ک اون شخصو ببینم مث گذشته گرم میگیرم..راستش تو فرهنگ لغتم ناراحت شدن طولانی مدت تعریف نشده ست ;)
...اما تنفر..از کسی ک متنفر بشم خیلی سخته برام ک تو چشماش نگاه کنم..میتونم باهاش بحرفم بخندم و خوش بگذرونم اما نگاه کردن تو چشماش به هیچ عنوان..نگاه کردن تو چشماش ختم میشه ب عصبی شدنم X-(..بخششم هم موقتیه صرفا به خاطر آرامش کوتاه مدتم تو این دنیا ولی بعدا(روز قیامت) جرمشو میگیرم >)..شایدم به همین خاطر باشه ناراحت شدنم موقتیه..ملاقات مجدد درجهانی دیگر ;)

سعی می کنم بهش بگم تو مواردی که با اون شخص راحت و صمیمی ام
یا طوری برخورد می کنم که متوجه بشه

بعضی موقه هام هیچی نمی گم اگه طرف مقابل برام مهم نباشه

من وقتی که از کسی ناراحت میشمدلیلشو بهش میگم
چون میدونم اگر تو دلم بمونه ممکنه یه روزی برم به یه نفر دیگه بگم
پس به خودش بگم بهتره

سعی میکنم خوب رفتار کنم ولی چون ناراحتم نمیتونم
اون بد بختم نمیفهمه چرا من دارم باهاش اینطوری رفتار میکنم بعدقاطی میکنیم!!!!!
کلا اوضاع خرابترمیشه :D

به خیلی چیزا بستگی داره مثلا اگه در لحظه از کسی ناراحت بشم و با طرف فیس تو فیس باشیم فقط سکوت و بی محلی جوریکه خود طرف میفهمه چه غلطی کرده :-"
ولی اگه مثلا از یکی ناراحت بشم و نبینمش یه مدت خود به خود ناراحتی و دلخوریم از بین میره نمیدونم چرا اینجوریم اصلا :D[nb]یه همچین آدم کینه توزی ام من مثلا :-"[/nb]
بعد حالا اگه بحث رو کم کنی باشه که اینجا قضیه فرق میکنه تا جایی که بشه جواب میدم یعنی به هیچ وجه اینجا سکوت قابل استفاده نیس چون طرف پررو میشه :-" :D

بسیار بسیار بسیار خشــــــک :|

من آدم خیلی احساساتیم .
وقتی از کسی ناراحت میشم اصلن نمیتونم باهاش سرد برخورد کنم.............................
جوری که انقد با طرف خوب رفتار میکنم ،ک اون دور برمیداره؟؟؟؟؟؟؟
اما اگه خیلی ناراحت باشم خیلی محترمانه علتش رو بهش میگم برامم مهم نیست ناراحت شه یا نه؟؟؟؟؟

اگه کسی که ازش ناراحت میشم واسم مهم نباشه کلن بی اهمیت از مسئله رد میشم و ممکنه باهاش خوبم رفتار کنم.
ولی وقتی طرف واسم مهم باشه قطعن یه جوری رفتار میکنم که بفهمه ازش ناراحتم،مثن اینجوری میشم :(
[SIZE=78%]این جوری اگه منم واسه اون مهم باشم معلوم میشه دیگه[/SIZE] :-"

بی توجهی میکنم....
چون خودمو هیچی بیشتر از بی توجهی ناراحت نمیکنه...
چ تو جمع ...چ تنهایی با اون...
بی توجهی میکنم ...خودش باید بفهمه...اگه نفهمید و براش مهم بودم ک میاد میپرسه چی شده و بعد ی معذرت خواهی کوچیک زود میبخشمش...
و اگه فهمید و براش مهم نبودم ک بپرسه چی شده...بستگی ب موقعیتش داره چی کار میکنم....

به نقل از YaSm!nA :
بی توجهی میکنم....
چون خودمو هیچی بیشتر از بی توجهی ناراحت نمیکنه...
چ تو جمع ...چ تنهایی با اون...
بی توجهی میکنم ...خودش باید بفهمه...اگه نفهمید و براش مهم بودم ک میاد میپرسه چی شده و بعد ی معذرت خواهی کوچیک زود میبخشمش...
و اگه فهمید و براش مهم نبودم ک بپرسه چی شده...بستگی ب موقعیتش داره چی کار میکنم....
دقیقا...

بی توجهی و محل نذاشتن خودش از صدتا فحش بدتره....این جوری هم شخصیتت حفظ میشه و هم به طرف مقابل میفهمونی کارش باعث ناراحتیت شده.....

Back
بالا