• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

هابیت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع NEO
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : هابیت

به نقل از رهاـbehemoth :
من تا اونجایی که می دونم توی خود کتاب داستان هم اصولا حرفهای ضد و نقیضی در مورد پیدا شدن حلقه وجود داشته که خب اون به خصوصیات و ذات حلقه مربوط می شده. توی ارباب حلقه های پیتر جکسون اشاره نشده بود که بیلبو حلقه رو از کجا آورده، شده بود؟
به نظرم حماسی کردن فیلم هابیت اقدام جالبیه. آخه تریولوژی ارباب حلقه ها واقعا یک اثر فانتزی اسطوره ای در مورد نجات جهان از دست سائورون(که من دوستش دارم :x) هست ولی هابیت بیشتر شبیه یه داستان شاه و پریان پر ماجراست. ولی تلفیقی که جکسون از سیلماریلیون و ارباب حلقه ها با هابیت انجام داد یه فیلم خوب رو ایجاد کرد به نظرم.

بله توی ارباب حلقه ها : یاران حلقه، ابتدای فیلم، راوی سرگذشت حلقه رو از جداشدن از سائرون و پیدا کردن اون بدست ایزیلدور تا رسیدن اون به بیلبو رو نشون میده .
ابتدای بازگشت پادشاه هم سرگذشت حلقه و گالوم رو به طور مختصر و مفید روایت میکنه .
ولی بازم میگم زمانی که بیلبو حلقه رو توی ارباب حلقه ها پیدا میکنه و میگه "این چیه ؟" و بعدش گالوم فریاد میزنه "گم شد!" بیلبو پیر و پا به سن گذاشته است ولی توی هابیت کاملا جوانه .
همین تناقض میتونه به راحتی بسیاری از مسائل فیلم رو مثل پیر شدن به یک باره بیلبو بعد از جداشدن از حلقه رو زیر سوال ببره چون قاعدتا وقتی بیلبو حلقه رو در جوانی پیدا کرده باشه با جدا شدن از اون نمیتونه به اون سرعت پیر بشه !

پیتر جکسون مثل همیشه فوق العاده بود! /m\من بی صبرانه منتظر قسمت دومش هستم 8-^

خیلی جالبه پیتر جکسون همین دیشب تو صفحه فیسبوکش از پوستر قسمت بعدی هابیت رونمایی کرد!
هنوز 24 ساعت نشده 110 هزارتا لایک خورده!

هابیت 8-^
پیتر جکسون /m\
فیسبوکش هم دیدم :>

پیتر جکسون: :لایک :لایک :لایک :لایک :لایک :لایک

من الان نسخه ی Full HD شو دارم. منتظرم مثله ارباب حلقه ها extend بشه، Full HD اون رو دانلود کنم.

ولی واقعاً یک سوال تو ذهنمه.
جریان فیلم Hobbit قبل از ارباب حلقه هاس. پسس چرا اول ارباب حلقه ها ساخته شد؟

• لایک
امتیازات: andia

به نقل از ! Amir ! :
ولی واقعاً یک سوال تو ذهنمه.
جریان فیلم Hobbit قبل از ارباب حلقه هاس. پسس چرا اول ارباب حلقه ها ساخته شد؟
پیتر جکسون اول میخواست هابیت رو بسازه ولی به خاطر اینکه قبلا حق ساختش به یه کمپانی دیگه فروخته شده بود به دلیل قانون کپی رایت نتونست
بنابراین رفت سراغ ارباب حلقه ها ;)

The Desolation of Smaug رو دیدین؟ نظرتون چیه؟
این قسمت چندتا نکته مثبت و منفی داشت.
اول از اینکه بل کل هیچ خبری از گالوم نبود و گاندلف هم نقش کمی توی فیلم داشت.
نکته بعدی اینکه تیم طراح، توی طراحی اسماگ حسابی گل کاشته بود و من یادم نمیاد توی هیچ فیلم فانتزی‌ای اژدها به این زیبایی دیده باشم.
در مجموع فیلم طبق وعده‌های قبلی جکسون سیاه‌تر از اثر قبلی و صد البته بهتر از اون بود.

اگه یه فیلم از اسماگ وهابیت میخواین شرلوک نگاه کنید.
b6ff74c4527431562.jpg

اگه یه فیلم از اسماگ وهابیت میخواین شرلوک نگاه کنید.
b6ff74c4527431562.jpg
چون مارتین فریمن و بندیکت تو اونم بازی کردن دلیل نمیشه به این مربوط باشه =))
در کل هابیت 3 منو یه جورایی ناامید کرد :-? انتظار داشتم اسماگ نقش بیشتری داشته باشه.ولی تو ده دقیقه اول مرد :|

غم انگیز ترین سکانس فیلم وقتی بود که تورین مرد واقعا ناراحت کننده بود

Back
بالا