NEO
کاربر خاکانجمنخورده

- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- بوشهر
- رشته دانشگاه
- مهندسی نفت
پاسخ : هابیت
بله توی ارباب حلقه ها : یاران حلقه، ابتدای فیلم، راوی سرگذشت حلقه رو از جداشدن از سائرون و پیدا کردن اون بدست ایزیلدور تا رسیدن اون به بیلبو رو نشون میده .
ابتدای بازگشت پادشاه هم سرگذشت حلقه و گالوم رو به طور مختصر و مفید روایت میکنه .
ولی بازم میگم زمانی که بیلبو حلقه رو توی ارباب حلقه ها پیدا میکنه و میگه "این چیه ؟" و بعدش گالوم فریاد میزنه "گم شد!" بیلبو پیر و پا به سن گذاشته است ولی توی هابیت کاملا جوانه .
همین تناقض میتونه به راحتی بسیاری از مسائل فیلم رو مثل پیر شدن به یک باره بیلبو بعد از جداشدن از حلقه رو زیر سوال ببره چون قاعدتا وقتی بیلبو حلقه رو در جوانی پیدا کرده باشه با جدا شدن از اون نمیتونه به اون سرعت پیر بشه !
به نقل از رهاـbehemoth :من تا اونجایی که می دونم توی خود کتاب داستان هم اصولا حرفهای ضد و نقیضی در مورد پیدا شدن حلقه وجود داشته که خب اون به خصوصیات و ذات حلقه مربوط می شده. توی ارباب حلقه های پیتر جکسون اشاره نشده بود که بیلبو حلقه رو از کجا آورده، شده بود؟
به نظرم حماسی کردن فیلم هابیت اقدام جالبیه. آخه تریولوژی ارباب حلقه ها واقعا یک اثر فانتزی اسطوره ای در مورد نجات جهان از دست سائورون(که من دوستش دارم) هست ولی هابیت بیشتر شبیه یه داستان شاه و پریان پر ماجراست. ولی تلفیقی که جکسون از سیلماریلیون و ارباب حلقه ها با هابیت انجام داد یه فیلم خوب رو ایجاد کرد به نظرم.
بله توی ارباب حلقه ها : یاران حلقه، ابتدای فیلم، راوی سرگذشت حلقه رو از جداشدن از سائرون و پیدا کردن اون بدست ایزیلدور تا رسیدن اون به بیلبو رو نشون میده .
ابتدای بازگشت پادشاه هم سرگذشت حلقه و گالوم رو به طور مختصر و مفید روایت میکنه .
ولی بازم میگم زمانی که بیلبو حلقه رو توی ارباب حلقه ها پیدا میکنه و میگه "این چیه ؟" و بعدش گالوم فریاد میزنه "گم شد!" بیلبو پیر و پا به سن گذاشته است ولی توی هابیت کاملا جوانه .
همین تناقض میتونه به راحتی بسیاری از مسائل فیلم رو مثل پیر شدن به یک باره بیلبو بعد از جداشدن از حلقه رو زیر سوال ببره چون قاعدتا وقتی بیلبو حلقه رو در جوانی پیدا کرده باشه با جدا شدن از اون نمیتونه به اون سرعت پیر بشه !

) هست ولی هابیت بیشتر شبیه یه داستان شاه و پریان پر ماجراست. ولی تلفیقی که جکسون از سیلماریلیون و ارباب حلقه ها با هابیت انجام داد یه فیلم خوب رو ایجاد کرد به نظرم.

من بی صبرانه منتظر قسمت دومش هستم 

انتظار داشتم اسماگ نقش بیشتری داشته باشه.ولی تو ده دقیقه اول مرد