من دانستنیها رو اَم میخونم . گفتم دیگه، بیشترِ مجله آی گروه مجلات همشهری خیلی خوبن !به نقل از exception :ببخشید من حال ندارم برم از صفحه ی یک بخونم!
کلاتا حالا اسم چه مجله هایی رو بردید؟میشه اسم هر مجله ای رو که میگیدیکم هم راجع بهش توضیح بدید؟
اینجا هیچکس "دانستنیها" و آسمان شب" نمیخونه؟
کلا به جز :شادکامی.موفقیت.دانستنیها.دانشمند.تینیجر.نجوم وآسمان شب.. دیگه چه مجله ای هست که ارزش خوندن داشته باشه که مشتری شم؟![]()

گروه مجلات همشهری هم خیلی خوبن!به نقل از exception :ببخشید من حال ندارم برم از صفحه ی یک بخونم!
کلاتا حالا اسم چه مجله هایی رو بردید؟میشه اسم هر مجله ای رو که میگیدیکم هم راجع بهش توضیح بدید؟
اینجا هیچکس "دانستنیها" و آسمان شب" نمیخونه؟
کلا به جز :شادکامی.موفقیت.دانستنیها.دانشمند.تینیجر.نجوم وآسمان شب.. دیگه چه مجله ای هست که ارزش خوندن داشته باشه که مشتری شم؟![]()

, نسبت ب سایر مجله های هم تیپش طرحای روی مجله اش کیفیت بیشتری دارن !) / رایانه خبر (DVD  هم داره :P از لحاظ محتوا مجله خوبیه ) / هواپیما ( دوماهنامه اس ! ) / نسل برتر خودرو ( توش ب هواپیما , موتور , موبایل , دوربین و ساعت هم میپردازه ! )/ عصر نوین اتوموبیل (نسبت ب نسل برتر یه چیزایی در مورد تیونینگ و نمایشگاها و مسابقات رالی داخل و خارج داره معمولا ) / جنگ افزار(واقعا مجله کاملیه , تقریبا 100 صفحست و واقعا 100 صفحه مطلب به درد بخور داره و در کل ارزش خوندن داره  ) / بازی رایانه (ب همراه DVD  (تریلر بازی ها ) و پوستر ؛ یه بازی رو از تمامیه جهت ها زیر ذره بین میزاره و ب درد گیم باز های حرفه ای میخوره بیشتر ! )   / دنیای بازی ( نسبت ب بازی رایانه مجله ی قوی نیست , فقط رو بازی های داخلی مانور میده و از 60 صفه ای ک داره 20 صفحه اش مربوط ب سیاست های اشتباه بازی سازان خارجیه ! )

)