• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

رُک باشیم یا نه؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sayna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : رُک باشیم یا نه؟

خب به نظرم رک بودن خیلی خوبه، خودمم آدم رکی هستم یعنی اصولا با کسی رو در بایستی ندارم
رک بودن زمانی به درد میخوره که لحن خوبی همراه این رک حرف زدن باشه و یه جورایی مراعات طرف مقابلمونم بکنیم
ترجیح میدم طرف مقابلم هم باهام رک باشه چون از تو لفافه حرف زدن بدم میاد.

راستش اگه قرار باشه که رک باشیم همه باید جنبه خودمون رو زیاد کینم.
از آدمای معمولی تا مسئولا.
اما باید حواسمون باشه که رک بودن با بی ادبی فاصله خیلی کمی داره.
راستش اینکه بیایم و نطراتمون رو چه موافق و چه مخالف در مورد یه چیز بیان کنیم بدون اینکه از چیزی بترسیم خیلی خوبه
اما نباید آخرش به دعوا و بی ادبی و این چیزا برسه.
برای همین قبل از اینکه بخوایم رک باشیم فک کنم بهتره که آداب بحث و مشورت رو یاد بگیریم
بعد بیایم تلاش کینم جنبه انتقاد پذیریم رو بیشتر کنیم و بعد هم شروع کنیم که رک باشیم و راست همه چیز رو به هم بگیم
و بدون نگرانی اظهار نظر کنیم.

رک بودن تاجایی خوبه که بتونی حرفتودرقالب یه نظربیان کنی طوری که به طرف مقابل برنخوره یه جورایی بی احترامی نباشه :-?
مثلااگه من به یکی که ازکارش خوشم نمیاداینورک بهش بگم یه جوربی احترامیه امااگه ازکارش فقط انتقادکنم متوجه میشه که میتونه بهترعمل کنه.من خودم به شخصه ادم رکی نیستم چون نظرم اینه که چرابایدچیزی روکه میشه بااحترام به طرف مقابلت بفهمونی رک بهش بگی واونوازخودت برنجونی :-s

رک بودن خیلیم خوبه ولی اگه طرف باجنبه باشه. خود من خیلی رکم تا حالا هم مشکلی نداشتم. ;D

به نظرم رک بودن در کل خوبه ولی بهتره که جوری گفته بشه که طرف ناراحت نشه .

بسيار عاليست كه افراد رك باشن
چون امكان دارد اگر افراد با رو راستي حرف خود را نزنند در ذهن طرف مقابل چيزهاي بدي برداشت شه

اول از همه بستگی داره چی تعریف ـش کنی . هم رک بودنو . هم خوب ُ بدو .. و اینم منحصر به فرده واسه هرکی .
× دید ِ فلسفی ِ منه .

راستش من خیلی دوس دارم همه رُک باشن ! بی پرده ! بی تعارف و طعنه حرفشون رو بزنن ! خیلیـ وقتا دوستام از رُک بودنم ناراحت شدن در حالی که میتونستم پشت سرشون حرف بزنم و آب از آب تکون نخوره ! اگه به کشور های غربی نگاه کنیم میبینیم بی تعارف حرفشون رو میزنن و با هم رُک برخورد میکنن و با کسی رودربایستی ندارن!

رک بودن بستگی به این داره که با حرفی که میزنی چه تاثیری میتونه داشته باشه :-?
و ایا رک گفتن الانه یه چیزی به یکی بهتر از بعده یا نه....
ولی خودم به شخصه شدید رکم و واقعا تا حالا مشکل جدی واسم پیش نیومده چون میدونم چجوری و با چه لحن و حالتی باید حرف رک رو زد...
بقیه کسایی هم که نمیتونن بهتره با خودشون صادق باشن.. چون هرچی باشه ادم نباید کارایی کنه که بعدا ازشون پشیمون بشه. ;)

تو بعضی شرایط باید رک باشیم من خودم اینجوری نیستم وخیلی جاهاضرر کردم

Back
بالا