رُک باشیم یا نه؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sayna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : رُک باشیم یا نه؟

خب به نظرم رک بودن خیلی خوبه، خودمم آدم رکی هستم یعنی اصولا با کسی رو در بایستی ندارم
رک بودن زمانی به درد میخوره که لحن خوبی همراه این رک حرف زدن باشه و یه جورایی مراعات طرف مقابلمونم بکنیم
ترجیح میدم طرف مقابلم هم باهام رک باشه چون از تو لفافه حرف زدن بدم میاد.

راستش اگه قرار باشه که رک باشیم همه باید جنبه خودمون رو زیاد کینم.
از آدمای معمولی تا مسئولا.
اما باید حواسمون باشه که رک بودن با بی ادبی فاصله خیلی کمی داره.
راستش اینکه بیایم و نطراتمون رو چه موافق و چه مخالف در مورد یه چیز بیان کنیم بدون اینکه از چیزی بترسیم خیلی خوبه
اما نباید آخرش به دعوا و بی ادبی و این چیزا برسه.
برای همین قبل از اینکه بخوایم رک باشیم فک کنم بهتره که آداب بحث و مشورت رو یاد بگیریم
بعد بیایم تلاش کینم جنبه انتقاد پذیریم رو بیشتر کنیم و بعد هم شروع کنیم که رک باشیم و راست همه چیز رو به هم بگیم
و بدون نگرانی اظهار نظر کنیم.

رک بودن تاجایی خوبه که بتونی حرفتودرقالب یه نظربیان کنی طوری که به طرف مقابل برنخوره یه جورایی بی احترامی نباشه :-?
مثلااگه من به یکی که ازکارش خوشم نمیاداینورک بهش بگم یه جوربی احترامیه امااگه ازکارش فقط انتقادکنم متوجه میشه که میتونه بهترعمل کنه.من خودم به شخصه ادم رکی نیستم چون نظرم اینه که چرابایدچیزی روکه میشه بااحترام به طرف مقابلت بفهمونی رک بهش بگی واونوازخودت برنجونی :-s

رک بودن خیلیم خوبه ولی اگه طرف باجنبه باشه. خود من خیلی رکم تا حالا هم مشکلی نداشتم. ;D

به نظرم رک بودن در کل خوبه ولی بهتره که جوری گفته بشه که طرف ناراحت نشه .

بسيار عاليست كه افراد رك باشن
چون امكان دارد اگر افراد با رو راستي حرف خود را نزنند در ذهن طرف مقابل چيزهاي بدي برداشت شه

اول از همه بستگی داره چی تعریف ـش کنی . هم رک بودنو . هم خوب ُ بدو .. و اینم منحصر به فرده واسه هرکی .
× دید ِ فلسفی ِ منه .

راستش من خیلی دوس دارم همه رُک باشن ! بی پرده ! بی تعارف و طعنه حرفشون رو بزنن ! خیلیـ وقتا دوستام از رُک بودنم ناراحت شدن در حالی که میتونستم پشت سرشون حرف بزنم و آب از آب تکون نخوره ! اگه به کشور های غربی نگاه کنیم میبینیم بی تعارف حرفشون رو میزنن و با هم رُک برخورد میکنن و با کسی رودربایستی ندارن!

رک بودن بستگی به این داره که با حرفی که میزنی چه تاثیری میتونه داشته باشه :-?
و ایا رک گفتن الانه یه چیزی به یکی بهتر از بعده یا نه....
ولی خودم به شخصه شدید رکم و واقعا تا حالا مشکل جدی واسم پیش نیومده چون میدونم چجوری و با چه لحن و حالتی باید حرف رک رو زد...
بقیه کسایی هم که نمیتونن بهتره با خودشون صادق باشن.. چون هرچی باشه ادم نباید کارایی کنه که بعدا ازشون پشیمون بشه. ;)

تو بعضی شرایط باید رک باشیم من خودم اینجوری نیستم وخیلی جاهاضرر کردم

اساسا رک باشید ولی ب شرطی ک حقیقتو بگید رک بودن خیلی خوبه باو چرا با رک نبودن فرصت اینو ب طرف نمیدید ک خودشو اصلاح کنه

رک بودن خیلی خوبه ولی اگ تو شهری باشی ک آدماش وحشت ناک تعارفین برات سخت میشه رک باشی.وقتی میتونی با کسی رک باشی ک اونم باهات رک باشه و کمتر آدمی گاهی اطرافت پیدا میشن ک اینطوری باشن و این رک بودنو سخت میکنه برات.

فک کنم اگه رک باشیم بهتره.
چون اگه بخوای دروغغ بگی زمانی میرسه که تمام دروغات لو میره و آبروتم میره.
پس کلا دروغم نگی بهتره.

بستگی به شرایطش داره ولی وقتی کن عصبی میشم بیشتر رک میشم یا کسی به پوچ دلخوش باشه یا از طرز رفتار دوستم یا نزدیکانم خوشم نیاد

رک بودن بعضی وقتا میتونه خوب باشه و بعضی اوقات بد
حالا این ینی چی؟باید ببینی طرف مقابلت چ طور ادمی هست اگه ما رک باشیم بهش بر میخوره یا نه؟جنبه داره؟
گــاهی اوقات باید رک بود تا یه چیزایی رو به یه کسایی ثابت کرد

میدونین چیه من اصولن رکم ! رک بودن رو خیلیا پر رو یی میدونن ! ولی خو این ک ادم رک باشه خیلی بهتره تا خالی ببنده یا دروغ بگه یا حرفشو دو پهلو بزنه چون بدن برا خود آدم بد میشه! :دی :دی :دی
رک بودن ب شرطی خوبه ک اگ دیگرانم بامون رک بودن بمون بر نخوره! :دی

وقتی آدم با همه رک باشه، به این معنی که هر نظرُ انتقادی داشت بگه البته اگه واقعن همچین چیزی باشه، چ طرف خوشش بیاد یا نه، کلن بقیه م می فهمن ک این فقط نظرشُ گفته و قصد خاصی ام نداشته، بخاطر همین کمتر ناراحت میشن و شاید بخوان ببینن که این که این چیزو می گه شاید واقعن اینجوری باشه. رک بودن خیلی بهتر از دروغ گفتن ـه بخاطر این که کسی ازت ناراحت نشه. تازه ی بارم یکی از رک بودنِ من تعریف کردُ گفت که خوبه. : دی
کلن صادق بودن بهتره خب. ولی نه در حدی که آدم هر نظری داشته باشه راجع به کسی، بهش بگه.

توی جامعه ما رک بودن یعنی عین خودکشی چون همه فک میکننن یا خودت عقل نداری یا بقیه رو بی عقل میدونی...انگار یه جورایی عادت ندارن یکی رک و روراست باشه :-L

این که بقیه به آدم میگن خیلی‌ خوبه که رک حرف‌ میزنی‌ دقیقا یعنی از حرفات خیلی شاکین. ;D
خودم از آدمایی که حرفا رو میپیچونن اصلا خوشم نمیاد ولی یه واقعیتیه که رک حرف زدن واسه آدم دردسر میشه.بسته به موقعیت باید جوری حرف زد که اگه گند زده شد بشه درستش کرد :-"

همیشه نباید رک باشیم
این کلاس اوله دیپلماسیه
حتی همیشه ما در زندگیمون رک نیستیم
مثلا اگه ب ما بگن "احوالتون" چطوره ؟
میگین "خوبم"
نمیگین دیشب دلم درد گرفت و این جور چیزا

Back
بالا