• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اینجوری عصبیم ؛ اینجوری آروم میشم.

خیلی کم عصبانی می شم و بیشتر اوقات فقط ادای عصبانی شدن رو در میارم(نیاز میشه) ولی وختی عصبانی میشم خیلی حرص می خورم و بیشتر میریزم توی خودم و خیلی سریع هم آروم میشم مگر اینکه طرف مقابل اون رفتار رو تکرار کنه. بیشتر هم وختی عصبانی میشم که پدر و مادر میرن روی نرو و میگن یرو درس بخون یه دفعه تبدیل می شم به یه آدم لج باز.

کلا عصبی هستم :| تو عصبانیت دوست دارم فوتبال کنم ( واقعی ، نه pc و اینا ...) یا قدم بزنم یا یه چیزی رو بشکونم یا مشت میزنم دیوار کلا عصبانی که میشم میام تو خلوت :|

آخرین ویرایش:
معمولن عصبیم تو خودمم یا حرف بزن پست میزارم یا دفترچه خاطرات امروز متمادی چندتازدم تو پیشونیم تا ول کنن برن بیرون اتاقم و پشیونیم الان درد میکنه
انرژی فعال سازیم فراهم شه دادو بیداد میکنم

موقعی که عصبی میشم یا کامپیوتر بازی می کنم یا نماز میخونم یا تمرین ریاضی حل می کنم!
درسته به هم ربطی ندارم ولی موثرن به هر حال :-"
البته ریاضی میشه گفت بهترینشونه.تو ''هر مسئله ای ''کمک می کنه.کلا ذهنو متمرکز میکنه رو یه معادله ای چیزی.

موقعی که عصبی میشم یا کامپیوتر بازی می کنم یا نماز میخونم یا تمرین ریاضی حل می کنم!
درسته به هم ربطی ندارم ولی موثرن به هر حال :-"
البته ریاضی میشه گفت بهترینشونه.تو ''هر مسئله ای ''کمک می کنه.کلا ذهنو متمرکز میکنه رو یه معادله ای چیزی.
من وختی بازی می کنم حرصم میگره و عصبانی میشم.
به مسعله ای که حل می کنی هم بستگی داره.

• لایک
امتیازات: z.a97
برای عصبانیتم تدبیر نیندیشیدم کلا اصابم داغونه

بستگی به دلیل عصبانیتم داره اگه ازدست کسی ناراحت باشم یه ربع به خودم وقت میدم که باحرف زدن نوشتن وفکر کردن راحت بشم به طور کلی هم ناراحتی وعصبانیت من خیلی کنار همن باهم میگرن ناراحت بشم عصبانی میشم عصبی هم بشم نا راحت می شم تو خلوتم سعی می کنم وقتی عصبی ام یه لبخند گنده بزنم وتمومش کنم

دیر عصبی
میشم
خیلی ساکت میشم
واکنش نشون نمیدم
با هیچکی حرف نمیزنم
ولی بعدش منفجر میشم
شده که بزنمم یه چیزیو محکمم به دیوار که بشکنه
بعدش یه نفس عمیق میکشم
ب حالت عادی برمیگردم

Back
بالا