- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- شهربابک
- سال فارغ التحصیلی
- 1398
- رشته دانشگاه
- مهندسی بهداشت حرفهای
عضویت تو کتابخونهی دانشگاه به چه درد میخوره؟
یکیش اینکه :عضویت تو کتابخونهی دانشگاه به چه درد میخوره؟
جدی زمان چیز عجیبیه. شاید الان بشه گفت واقعا هم باید عجیب می بود. همون بهتر که پیدا نکنید: )))))پاسخ : روز اول و ترم اول دانشگاه
من نزدیک ترین دوستام رو ترم یک پیرا کردم. اصلا برا خودم عجیب بود چطور این قدر با هم قاطی شدیم
قیمت رفرنس ها خدا تومن شده !عضویت تو کتابخونهی دانشگاه به چه درد میخوره؟
عضویت تو کتابخونهی دانشگاه به چه درد میخوره؟
واس سوال اولت چون انتخاب واحد ترم دو ای ها اخر از همه است واحد های خوبی بهت نمیرسه معمولابچه ها نیاریم بالا تاپیکو؟
+ سوال: موقع انتخاب واحد عمومی ها رو از ترم ۲ شروع کنیم به برداشتن یا نگه داریم واسه آخرش یا چی؟
+ سوال: برای یک زندگی دانشجویی پر بازده پیشنهادهای خود را در راستای
مدیریت زمان
زندگی خوابگاهی
و اپلای
پذیراییم
به نظرم کم کم بردار چون همه یه ترم عمومی واقعا حوصله سر بره البته باید ببینی چن ترم معرفی با استاد میدن میتونی عمومی هارو معرفی با استاد بکنی ولی در کل این تعاریف برا کسی هست که میخواد از دانشگاه فرار کنه مگه عجله داری؟بچه ها نیاریم بالا تاپیکو؟
+ سوال: موقع انتخاب واحد عمومی ها رو از ترم ۲ شروع کنیم به برداشتن یا نگه داریم واسه آخرش یا چی؟
با برنامه باش با برنامه خودت برو جلو نه بقیه+ سوال: برای یک زندگی دانشجویی پر بازده پیشنهادهای خود را در راستای
مدیریت زمان
زندگی خوابگاهی
و اپلای
پذیراییم
هیچ وقت نشنیدم معرفی به استادو به کسی بدن غیر از کسی که ترم آخرشو تموم کرده و یکی دو درس دیگه موندن براش.به نظرم کم کم بردار چون همه یه ترم عمومی واقعا حوصله سر بره البته باید ببینی چن ترم معرفی با استاد میدن میتونی عمومی هارو معرفی با استاد بکنی ولی در کل این تعاریف برا کسی هست که میخواد از دانشگاه فرار کنه مگه عجله داری؟
با برنامه باش با برنامه خودت برو جلو نه بقیه
دوستایی پیدا کن که میخوان مثل شما اپلای کنن
در کل زیاد قاطی نشو با بقیه
اخه اصلا واقعا تا ترم ۳ معلوم نمیشه از رشته خوشت میاد یا نه. اگر بخوای ترم ۲ عوض کنی یعنی فقط یه ترم خوندی که همونم بیشتر درسای خیلی پایه و مشترک بین رشته هاست.اگر رشته هارو بیش تر شناختیم و فهمیدیم به یه رشته ی دیگه بیش تر علاقمندیم می تونیم از ترم دو تغییر رشته بدیم؟
+همه می گن از ترم سه به بعده ولی من تو یه بلاگ خوندم که طرف از ترم دو تغییر داده
می شه تا اون موقع یه بیسیک و پایه ای از اون رشته هایی که شک داریم جمع کرد و فهمید داره به کجا می ره بهرحالاخه اصلا واقعا تا ترم ۳ معلوم نمیشه از رشته خوشت میاد یا نه. اگر بخوای ترم ۲ عوض کنی یعنی فقط یه ترم خوندی که همونم بیشتر درسای خیلی پایه و مشترک بین رشته هاست.
البته رشته با رشته فرق داره من نمیدونم چه رشته هایی مد نظرتونه. اما علوم پایه ها (بجز زیستی ها) و مهندسی ها همه شون دو ترم اولشون ریاضی و فیزیک ۱ و ۲ ئه و تهش یه آشنایی با اون رشته مثلا آشنایی با مکانیک که خب واقعا نمیشه از روی همونا تصمیم گرفت. ولی آره بالاخره میشه با سال بالایی ها صحبت کرد.می شه تا اون موقع یه بیسیک و پایه ای از اون رشته هایی که شک داریم جمع کرد و فهمید داره به کجا می ره بهرحال
اقا من نمی فهمم چجوری می گن با سال بالایی هاتون ارتباط بگیرینراستی بچهها! درسته که ترم یک واحدا رو بهتون میدن اما اگه خواستین، میتونین پرس و جو کنین که حذف و اضافه بهتون میفته یا نه؟ من ترم یک یعد از مدتی شنیدم همکلاسیم دو واحد عمومی هم اضافه برداشته ولی نمیدونستم چه جوری. راجبش میتونین با سال بالاییاتون مشورت کنین که طبق رشته و واحداتون به صلاح هست یا اصن ممکنه یا نه؟
هشدار: خطر ایستگاه شدن در کمین است.![]()
اگه کسی رو حضوری شناختین که چه بهتر. اگه نه، میتونین تو سایت بپرسین.اقا من نمی فهمم چجوری می گن با سال بالایی هاتون ارتباط بگیرین
یعنی راه بیوفتم تو دانشگاه بپرسم شما سال دوم فلا رشته اید؟
بعد اصن اون اولا هیچ کس هیچ کسو نمی شناسه
انجمن علمیهای یک رشته در دانشگاههای مختلف یه وبینارها و مطالبی منتشر میکنن که شاید علاوه بر دانشجوهای اون رشتهها برای کسی که برای انتخاب رشته میخواد درباره اون رشته اطلاعات به دست بیاره هم مفید باشه. اینها مربوط به کامپیوتر و علوم کامپیوتره. با مشارکت میشه تکمیل کرد و برای رشتههای دیگه هم جمعآوری کرد.
علوم کامپیوتر امیرکبیر
مهندسی کامپیوتر امیرکبیر
فرصتهای شغلی امیرکبیر
کانال CEIT Students
CEIT Events
علوم کامپیوتر تهران
مهندسی کامپیوتر تهران
مهندسی کامپیوتر خواجه نصیر
علوم کامپیوتر خوارزمی
مهندسی کامپیوتر خوارزمی
علوم ریاضی شریف
مهندسی کامپیوتر شریف
آگهیهای شغلی شریف
برنامههای ورودیهای شریف
جلسات تاکچه شریف
علوم کامپیوتر شهید بهشتی
مهندسی کامپیوتر شهید بهشتی
مهندسی کامپیوتر صنعتی اصفهان
علوم کامپیوتر علم و صنعت
مهندسی کامپیوتر علم و صنعت
مهندسی کامپیوتر علم و فرهنگ
مهندسی کامپیوتر فردوسی
رویدادهای ملی و بین المللی
سعی کردم اونهایی که نسبتا بیشتر فعال هستن رو بذارم. گرچه چند تا از اینا هستن که خیلی فعال نیستن.