- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 6
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1394
- مدال المپیاد
- نانو
- دانشگاه
- علوم پزشکی البرز
پاسخ : چگونه یک دانشجو شویم؟!
روز اول چی ببریم با خودمون؟

روز اول چی ببریم با خودمون؟

سوال های اساسی چین دقیقا؟به نقل از زهرا :) :احساس میکنم خیلی زود ب چیز پرسیدن رسیدین![]()
سوال اساسی ندارین جمعش کنیم ؟![]()

دستتو بگیر به خودت بروبه نقل از F@|-|!mEh :روز اول چی ببریم با خودمون؟![]()
![]()

رو زمین بشینبه نقل از maxin :ردیف چندم بشینیم؟![]()

اینکه یکی 2016 عضو شده بعد همچین چیزی بگه ....به نقل از Mehrad.M :آ، راستی آقا جهانگیری هرسال خاطره میگفتن امسال هم بگن حتما.![]()

فکر کردن واحتمال دادن درباره فیک بودن مردم حرام است.به نقل از زهرا :) :اینکه یکی 2016 عضو شده بعد همچین چیزی بگه ....![]()
![]()

بستگی به رشته داره خب ، رشته های مرتبط پزشکی بیشتر میخونن فکر کنم ، خلاف اینه کسی میدونه توضیح بدهبه نقل از maxin :خب پرسیدم چقد درس بخونیم کسی جواب نداد![]()
![]()

برق، نرم افزار و فیزیک.به نقل از F@|-|!mEh :بستگی به رشته داره خب ، رشته های مرتبط پزشکی بیشتر میخونن فکر کنم ، خلاف اینه کسی میدونه توضیح بده![]()
(لازم به ذکره منم قراره پزشکی باشم احتمالا
)فیزیک چرا؟به نقل از Albus Percival Wulfric Brian Dumbledore :برق، نرم افزار و فیزیک.
تا وقتی این ۳ تا رشته وجود دارن پزشکا حرف زیادی برای گفتن ندارن.(لازم به ذکره منم قراره پزشکی باشم احتمالا
)

بستگی به رشته ،چارت رشتت ،ظرفیت دروس ، و برنامه ریزی دانشگاه داره. شما گروه گروه می شین و بهتون واحدای یکسان می دن تو اون گروها. مثلا گروه یکسان ریاضی ، فیزیک ، عمومی ، تربیت بدنی ، اگه اختصاصی داشته باشین و این چیزا.به نقل از F@|-|!mEh :ترم اول خودشون چجوری واحد میدن؟ برحسب چیه؟ به همه مثل هم واحد میدن ترم اول رو ؟![]()
یکی بیاد اینو به منم جواب بدهبه نقل از maxin :حالا نرم افزاریا چقد باید بخونَن؟
نرم افزار نداریم امسال البته.
والا هنوز نفهمیدم بشینم تئوریارو پاس کنم یا پروژه بنویسم و کد بزنم
خونمونو میکنن تو شیشه
در این حد؟به نقل از Believe :یکی بیاد اینو به منم جواب بدهوالا هنوز نفهمیدم بشینم تئوریارو پاس کنم یا پروژه بنویسم و کد بزنم
خونمونو میکنن تو شیشه