salamak
کاربر فوقحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان امين 1
- شهر
- اصفهان
- مدال المپیاد
- المپياد زيست
- دانشگاه
- علوم پزشکی اصفهان
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : چگونه یک دانشجو شویم؟!
و کسی که از دوم نخوند با دوستاش رستوران نرفت، رباتیک نرفت راهنمایی، اینارو تجربه نکرد
شما توی دانشگاه میتونین از درس ا کتابتون لذت ببرین، با دوستاتون فیلم ببینین بیرون برین کافه برین
المپیاد برین کارای فرهنگی بکنین، روشی برای خودتون اختراع کنین و پول در بیارین،
و در اخر یه دانشجوی باسواد و یه عالمه تجربه های متفاوت کسب کرده باشین..
یام میتونین برین با نمره 19 فارغ التحصیل بشین، و همیشه تعجب کنین که چرا بقیه با یه حس خیلی خوب و خوشحالی درمورد دوران دانشجوییشون حرف میزنن.
من المپیاد حتی مرحله 1 قبول نشدم،(خنگ خودتونین زیست میخوندم از کتابای وزارتی بود مرحله یک من بیوشیمی و گایتون میخوندم :د)
و باعث شد سال دومی بشم تو کنکور، اما اون بیوشیمی و گایتون تجربه خیلی شیرین و مهمی بود...
بسیار استفاده مبکنم از روش های خوندن اینا (:
به عنوان کسی که دبیرستان، سال سوم رو عملا پیچوند و المپیاد خوند، و کلی از درس عقب افتاد،به نقل از Antares :مادرپدر من همین یک بعدو به بنده یاددادند
بهم گفتندکه تو دانشگاه به راه های مختلفی میتونی بری ولی تنهاراهی که موفقیتش تضمینیه اینه که صرفا به خاطر درس بری دانشگاه
و کسی که از دوم نخوند با دوستاش رستوران نرفت، رباتیک نرفت راهنمایی، اینارو تجربه نکرد
شما توی دانشگاه میتونین از درس ا کتابتون لذت ببرین، با دوستاتون فیلم ببینین بیرون برین کافه برین
المپیاد برین کارای فرهنگی بکنین، روشی برای خودتون اختراع کنین و پول در بیارین،
و در اخر یه دانشجوی باسواد و یه عالمه تجربه های متفاوت کسب کرده باشین..
یام میتونین برین با نمره 19 فارغ التحصیل بشین، و همیشه تعجب کنین که چرا بقیه با یه حس خیلی خوب و خوشحالی درمورد دوران دانشجوییشون حرف میزنن.
من المپیاد حتی مرحله 1 قبول نشدم،(خنگ خودتونین زیست میخوندم از کتابای وزارتی بود مرحله یک من بیوشیمی و گایتون میخوندم :د)
و باعث شد سال دومی بشم تو کنکور، اما اون بیوشیمی و گایتون تجربه خیلی شیرین و مهمی بود...
بسیار استفاده مبکنم از روش های خوندن اینا (:

(
(صرفا يه سوال داشتم)