• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چگونه یک دانشجو شویم؟!

آیا فهمیدین چجوری باید یه دانشجو بشین؟!

• رای‌دهندگان
    487
پاسخ : چگونه یک دانشجو شویم؟!

هرجور بحثی شد دیشب! دیشب که چه عرض کنم..

فک کنم باید سوال نظرسنجی رو عوض کنم بنویسم"فهمیدین چجوری باید آرایش کنین؟!"

به نقل از سمپادك :
چرا من هستم!!
اقا من تصورم از خوابگاه خیلی نابوده :/
حموم عمومیه کثیف نیست؟..بعد خوابگاه وای فای داره؟
ملزاد حجمی که بهت میدن نمیتونی گیگ بخری؟
خوابگاه هیچی نداشته باشه اینترنتش درست باشه من راضی ام :/
Bسرعت دانلود ده نباشه لطفا :/
درسته زیاد خوب نیست ولی خیلی داغون هم نیست یکم سطح توقعتون رو بیارین پایین تو خوابگاه نه تنها ناراحتی پیش نمیاد که خیلی خوش هم میگذره :د
اینترنت امیر کبیر نامحدوده :-" :-" هر چی دلت میخواد دانلود کن فیلمآنلاین ببین محدودیت حجمی اینام نداره سرعت دانلودش هم تا نیم میگ تو خوابگاه و تا یک مگ توی سایت یا کتابخونه دانشگاه میرسه :D

پاسخ : راهنمای غذا خوردن در دانشگاه تهران، در مکان‌های

به نقل از نیلوفـر :
آپشن‌های سیر کردن شکم توی دانشگاه تهران خیلی زیاده، امّا اگر بوفه‌ها رو به علّت بد بودن غذا و سلف رو به علّت یو نو وات آیم تاکینگ ابوت از معادله حذف کنیم، چی می‌مونه؟

[1] باشگاه غذاخوری دانشجویان دانشگاه تهران. خودتون بودجه‌تون رو تنظیم کنید، باشگاه منوی روزانه داره و غذاهاش بین ۹ تا ۱۷ تومان هستن؛ کیفیت غذاهای باشگاه بسیار بهتر از کیفیت غذاهای سلفه. جای باشگاه هم در ضلع جنوبی دانشگاه، پایین‌تر از دانشکده‌ی حقوق و روبه‌روی مکان برگزاری نماز جمعه‌ست [پیچیده‌س، سؤال کنید همون‌جا :‌)‌) ]

[2]
کانکس‌های نرسیده به پزشکی. این کانکس‌ها در ضلع شما شرقی دانشگاه، پشت دانشکده‌ی ریاضی و علوم کامپیوتر یا به عبارت دیگه، پشت پردیس علوم واقع شده‌ن. اصطلاح زیرَج [به معنای «زیرِ ایرج»] هم برای توصیف دو تا از کانکس‌ها به کار می‌ره، که اشاره داره به اینکه اگر امتداد کانکس‌ها رو بگیرین برین جلو، سمت راست، از پلّه‌های دانشکده پزشکی برین بالا، می‌رسین به کانکس «ایرج» که اونجا هم جای خوبیه برای ناهار خوردن. «زیرج»، دو تا کانکس داره که می‌تونید اونجا ناهار بخورید، یکی‌ش فلافل‌های خیلی خوبی داره [به نسبت توی دانشگاه بودن] و اون یکی، ساندویچ‌های Subway داره که جدیداً محبوب شدن توی دانشگاه، و بستنی‌ها و آب‌میوه‌های خیلی خوبی هم داره.

[3] «ایرج». آقا ایرج موجود جالبیه. پیشنهاد می‌کنم چند وقت یک بار ناهار برین اینجا. فقط اینجا هرگز سیب‌زمینی سرخ‌‌کرده نداره بر خلاف ادّعاش، و از فلافل‌هاش روغن می‌چکه. بقیه‌ش خوبه.

[4] پیراپزشکی. این جز اون آپشن‌هاییه که ۹۹٪ دانشجوها تا آخر دوران دانشجویی متوجّهش نمی‌شن :‌)‌) توی دانشکده‌ی پیراپزشکی، واقع در نبش کوچه‌ی آذین در خیابان قدس، یک خانومی هست که توی بوفه ناهار درست می‌کنه، و دست‌پختش عالیه. اگر از ساعت ۱۲ تا حدود ۱ برین اونجا، معمولاً می‌تونین ناهار بگیرین. به شدّت اوصیکم.

این باشگاهی که م یگی رو من بوی خوش غذاشو تجربه کردم فک کردم سلفشه هرچی بود ترغیب کرد دانشگاه تهران اولویتم باشه :D

انصافا بوش عالی بوووووود =P~

پاسخ : راهنمای غذا خوردن در دانشگاه تهران، در مکان‌های

.

به نقل از Antares :
سوال نظرسنجی سوالیست بس مزخرف

درضمن این همه درمورد غذای سلف و طرز پوشش ودر وردوی واینا بحث شد به نظرم یه جورایی مزخرف بود
اولا خوشحالم که علی رغم اینکه خیلی ها مخالف نظر تو بودن اما نظرتو گفتی

اما خب صحبت کردن ادابی هم داره . دو تا جمله گفتی و تو تا توهین توش بود

یهه جا گفتی برای دانشجو که از شهرستان اومدن خطرناکه چون پدر و مادرش پیشش نیستن

این حس به من دست داد که دختر وقتی به دنیا اومد بر اساس این دیدگاه کاملا چشم و گوش بسته میمونه و مادر و پدر مواظبش هستن یه موقع کسی نیاد بخورتش و در اولین فرصت هم شوهرش میدن تا ادامه این وظیفه بر عهده شوهر محول بشه
بعد نقش خود اون دختر به عنوان یه انسان کجاس دقیقا

این ادکلن و اینام در جهت ادامه همون سیاست "هرچی بیشتر گریه کنی مسلمون تری " عه

اگه بخوایم سرمون رو بندازیم پایین و اسه بریم و اسه بیایم که گربه شاخمون نزنه و خدایی نکرده چیزی از زندگی متوجه نشیم نتیجه ش

میشه بعضی از همین مدیر هاییکه الان داریم و شاید از جنبه علمی به درجه ای رسیده باشن اما از بقیه ابعاد چیزی برای گفتن ندارن و نمیفهمن

جامعه بیشتر ازین به ببعی نیاز نداره :)

پی نوشت : اصلاح شد
دوتا مطلب جدا رو ذهنم با هم میکس کرد اشتباه شد

راستش ما شنیده بودیم اصول دین تحقیقی هستش :-"
پارازیت.

کاملا بحث داره خارج میشه از مسیر درستش و جای ادامه ش اینجا نیست

فقط امیدوارم به جایی برسیم که فرق امر به معروف و نهی از منکر رو با سرک کشیدن تو زندگی دیگران و تصمیم گرفتن به جاشون متوجه بشیم

^توفیق

راستش من در جریان صحبتای این تایپیک نبودم :-?? نمیدونم در شرایطی که دارن از امر به معروف و آرایش حرف میزنن درسته بیام یه چیز کوچولوی کاملا بی ربط بگم یا ن؟؟؟ :-??
ولی خدا خیرش بده هرکی یه دانشجوی بهشتی و یه فرد دو رشته ای بهم معرفی کنه :D به همین برکت دعاهام گیراست :D
به جان خودم واسه خودم نیست فکر بد نکنید....

من دقیقا نمیدونم شما ها در دانشگاه چی کار میکنین!

ولی من کار نیمه وقت داشتم، بیرون با دوستام میرفتم، کلی تو سمپادیا بحث میکردم، کتاب میخوندم، مسابقات دانشجویی شرکت میکردم و در نهایت هم معدل قابل توجهی داشتم.

بر عکس به نظر من اگه به خودتون خوش بگذرونین موقع تحقیق و درس هم بهتر عمل میکنین. لزومی نداره مثل یک کرم بشینید یک مکان صبح تا شب و نه از درستون چیزی بفهمید نه از سه سال لیسانستون.

هرچند که به نظر خودم لباس راحت ( نه لزوما ساده ولی راحت ) پوشیدن مناسب تره ( لباسی که مثلا اگه یهو پرتتون کردن توی چمن ها موقعی که دنیا رو گل گرفته ناراحت نشید، فقط بخندید! )

و خوب ارایش کردن هم چه ایرادی داره ؟ و به جنسیت هم ربطی نداره، مثلا من موهام رو سشروار میکشم، ممکنه حالت دهنده بزنم و عطر زدن هم که خیلی خوبه.

فکر نکنم کسی دلش بخواد شلخته و دربوداغون وارد دانشگاه بشه ( هرچند اگر هم بشه میل خودشه :D )

و خوب بله بعضی مواقع هست که لازمه لباس به شدت مرتب بپوشید و حتا ارایش هم بکنید! دانشگاهه دیگه مدت زمان کوتاهی هست که میتونید با خیال راحت همه نوع زندگی کردن رو درش تجربه کنید .

به نقل از مازیمون :
من دقیقا نمیدونم شما ها در دانشگاه چی کار میکنین!

ولی من کار نیمه وقت داشتم، بیرون با دوستام میرفتم، کلی تو سمپادیا بحث میکردم، کتاب میخوندم، مسابقات دانشجویی شرکت میکردم و در نهایت هم معدل قابل توجهی داشتم.

بر عکس به نظر من اگه به خودتون خوش بگذرونین موقع تحقیق و درس هم بهتر عمل میکنین. لزومی نداره مثل یک کرم بشینید یک مکان صبح تا شب و نه از درستون چیزی بفهمید نه از سه سال لیسانستون.

هرچند که به نظر خودم لباس راحت ( نه لزوما ساده ولی راحت ) پوشیدن مناسب تره ( لباسی که مثلا اگه یهو پرتتون کردن توی چمن ها موقعی که دنیا رو گل گرفته ناراحت نشید، فقط بخندید! )

و خوب ارایش کردن هم چه ایرادی داره ؟ و به جنسیت هم ربطی نداره، مثلا من موهام رو سشروار میکشم، ممکنه حالت دهنده بزنم و عطر زدن هم که خیلی خوبه.

فکر نکنم کسی دلش بخواد شلخته و دربوداغون وارد دانشگاه بشه ( هرچند اگر هم بشه میل خودشه :D )

و خوب بله بعضی مواقع هست که لازمه لباس به شدت مرتب بپوشید و حتا ارایش هم بکنید! دانشگاهه دیگه مدت زمان کوتاهی هست که میتونید با خیال راحت همه نوع زندگی کردن رو درش تجربه کنید .

بله، درسته!
فقط يه سوال، ليسانس مگه ٤ساله نيس؟ :-?
و اينكه واسه بچه هاي پزشكي/دندون/دارو همچين هم كوتاه نيستا! :-"

به نقل از sara999 :
راستش من در جریان صحبتای این تایپیک نبودم :-?? نمیدونم در شرایطی که دارن از امر به معروف و آرایش حرف میزنن درسته بیام یه چیز کوچولوی کاملا بی ربط بگم یا ن؟؟؟ :-??
ولی خدا خیرش بده هرکی یه دانشجوی بهشتی و یه فرد دو رشته ای بهم معرفی کنه :D به همین برکت دعاهام گیراست :D
انجمن انتخاب رشته بپرس

به نقل از نازنیــــــــــن :
من باز از بحث خارج شدم :-??
تاپیک با جاش از بحث خارج شد شما ک جای خود داری :))

تو رو جدّتون؛ عقاید مذهبی و دینی‌ و سیاسی و اجتماعی‌تون رو جار نزنید، بذارید لایکمون رو جمع کنیم.

به نقل از Ham!D ShojaE :
تو رو جدّتون؛ عقاید مذهبی و دینی‌ و سیاسی و اجتماعی‌تون رو جار نزنید، بذارید لایکمون رو جمع کنیم.
اینا با همینا هم لایک جم کردن نامردا :))

ی سوال جدی یادم اومد:
پینگ اینترنت دانشگاه(یا خوابگاه) چطوره؟ ی بازی آنلاین دارم هر وقت میرم کیکم میکنن(خارجیا) میگن پینگت بالاس :|
اصن یکی از انگیزه هام واسه دانشگاه این بازیه بود :-"

دوستانی ک تازه با تاپیک آشنا شدن برن پست اول تاپیک 3تا لینک هس،اونا رو بخونید خیلی کامل میفهمید چ جوری دانشجو شوید :D
+
معضل جدیدم بعد از اینکه چ جوری کلاسمو پیدا کنم روز اول،اینه ک چ جوری ی سال بالایی پیدا کنم ک ازش کتاب بگیرم :-s

• لایک
امتیازات: 11300

به نقل از ++MaRyAm++ :
معضل جدیدم بعد از اینکه چ جوری کلاسمو پیدا کنم روز اول،
با حس بویایی مثلا

به نقل از ++MaRyAm++ :
معضل جدیدم بعد از اینکه چ جوری کلاسمو پیدا کنم روز اول
از مامانت بپرس. مامانا معمولا میدونن چه چیزی کجاست.

به نقل از Ham!D ShojaE :
از مامانت بپرس. مامانا معمولا میدونن چه چیزی کجاست.

اون آخرین راهه :D
کلی حرفم میزنه تا بگه چی کجاس :)) :))

Back
بالا