برنامه دربند - 30 شهریور

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alimok
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : كي پايس بريم دربند؟!

به نقل از ali 73 :
الان تموم این فارغ التحصیلا سال 91 ینی تهران قبولین که میخاین برین ؟؟
خب اگه تهران قبولین که 25 کلاسا شروع میشه باید 23 تهران باشین !
با اون وضع انتخاب رشته بنده که تهران همش برق و مکانیک زدیم که فک نکنم قبول شیم :-"
اگه کلاسا اون موقع شروع نشه شاید اومدم ! به احتمال 40 درصد !
آره به نظر منم بچه هایی که واسه ثبت نام و اینا میان باید توجه کنن... آخه پارسال نتایج دیر اومد و ترم اولیا کلاساشون دیرتر شروع میشه...خودم دقیقا یادمه پارسال که اخبار نشون میداد بچه هایی که تو جشن دانشگاها شرکت می کردن اواخر شهریور بود ... فک نمی کنم واسه "ترم اولیا" کلاسا از 25ُم شرو بشه...

به نقل از star-crossed :
آره به نظر منم بچه هایی که واسه ثبت نام و اینا میان باید توجه کنن... آخه پارسال نتایج دیر اومد و ترم اولیا کلاساشون دیرتر شروع میشه...خودم دقیقا یادمه پارسال که اخبار نشون میداد بچه هایی که تو جشن دانشگاها شرکت می کردن اواخر شهریور بود ... فک نمی کنم واسه "ترم اولیا" کلاسا از 25ُم شرو بشه...
نه مطمئنا!همیشه همینطوره.همیشه سال اولیا دیرترن.
23 ام هنوز فکر نکنم ثبت نام هم باشه حتی...

23 ام تولد منه ها! رفتید کادوهاتونو بگیرید تولدمم بگیرید اگه خودم نیومدم :دی بعدش جمع کنید بدید به یه نفر من میام میگیرم

راستی 21 تا 23 تازه نتایج میاد ;D

به نقل از مهســـــــــــــا :
نه مطمئنا!همیشه همینطوره.همیشه سال اولیا دیرترن.
23 ام هنوز فکر نکنم ثبت نام هم باشه حتی...
الان تو سایت قلمچی نوشت که از26 ام شروع ثبت نامه :(( خیلی دیره واقعا :((

به نقل از twilight :
الان تو سایت قلمچی نوشت که از26 ام شروع ثبت نامه :(( خیلی دیره واقعا :((
چرا دیره ؟! چه عجله ای دارین شما ؟ ;D

• لایک
امتیازات: fdd

به نقل از مـهـدی :
چرا دیره ؟! چه عجله ای دارین شما ؟ ;D
بابا من واسه دانشگاه ذوق دارم! :-[ چرا درک نمیکنید؟ ;D 8-^

١كي ١ حركتي بزنه اسم كسايي كه ميان و كسايي كه شايد
بيان رو بنويسه خبر دار شيم :) [-o<

به نقل از S!DiOuS :
١كي ١ حركتي بزنه اسم كسايي كه ميان و كسايي كه شايد
بيان رو بنويسه خبر دار شيم :) [-o<
حالا تا ۲۳وم خیلیا احتمالا کم و زیاد میشن ، عجله برای چیه؟ :)

خیلی خب ، با توجه به دفعات قبلی پیشنهاد میدم لیدرمون از رو نقشه رو همین جوری بگه که تا کجا میریم که هی ملت نگن خسته شدیم بسّه همین جا بشینیم و از این قبیل داستانا که همیشه هست..... ;D

• لایک
امتیازات: fdd

من یه بار رفتم دربند!!! ولی 14 سالم بود!!! بلد نیستم الاااااااان :(... فقط یادمه میرفت رو به بالا... چقدم چیزای ترش میفروختن ;D... سرد هم بود اون موقع... چجوری بیااااااااااااام؟ ;D

به نقل از MohaMMad RaPeR :
من یه بار رفتم دربند!!! ولی 14 سالم بود!!! بلد نیستم الاااااااان :(... فقط یادمه میرفت رو به بالا... چقدم چیزای ترش میفروختن ;D... سرد هم بود اون موقع... چجوری بیااااااااااااام؟ ;D
میدان تجریش ، خیابان فنا خسرو رو میری بالا ، میشه میدون مجسمه (فک کنم میدون دومه) اگه با تاکسی و اینا میاید خود میدون تجریش دمه خیابون فناخسرو تاکسی وایساده میبره تا میدون مجسمه ;D

دوستان مسير حركت از پايين كوه تا كنار آبشار هست :)
البته نه آبشار دوقلو هااا ! ي آبشار خيلي قشنگي هست جلوتر از آبشار دوقلو (كنار هلال احمر)
همونجا رو ميريم پايين در كنار آبشار اتراق ميكنيم :)
اين از مسيرمون ;)

منو (مهران) نیما دوستم میایم اگه شاید :)

ساعت ۸ صبح؟ من نمیدونم چرا این همه به ساعت های زود علاقه دارید شما ;D
فکر کنم برای بچه های ورودی جدید باید صبرکنیم سال تحصیلی شروع بشه. این برنامه هم میشه برگزار بشه میشه عقب هم بیافته حتی.

به نقل از محمّد :
فکر کنم برای بچه های ورودی جدید باید صبرکنیم سال تحصیلی شروع بشه. این برنامه هم میشه برگزار بشه میشه عقب هم بیافته حتی.
نه دیگه دوستان حرف خوبی زدن...این برنامه آخرین برنامه نیست پس دوستان میتونن برنامه های بعدی رو بیان
دوستان لطفا دیگه این رو کنسل نکنین یا زمانش رو عوض نکنیم...خیر سرمون برناممون رو با این هماهنگ کردیم دیگه...

به نقل از محمّد :
رو مقیاس 1 تا 10، 15 تا موافقم ;D

• لایک
امتیازات: s!na

نه! این برنامه کنسل نمیشه! به هیچ وجه...
خیالتون راحت باشه... حتما میریم :)

دوستان بازم تاکید میکنم همه سمپادی باشن....
کسی دوست غیر سمپادیشو نیاره... به هیچ وجه!

به نقل از محمّد :
;D
منم موافقم چون اگه قرارباشه نتایج کنکورو دیر بدن و ثبت نام از 26 ام باشه، ماکه نمیتونیم از22 ام پاشیم بیایم تهران. درضمن اونطور که من میدونم ازبین بچه های کنکوری تعداد قابل توجهی اعلام آمادگی کردن، خب نمیشه به همه گفت که برنامه ی بعدی بیاین.
بازحالا باید دید نظر جمع چیه ولی من به شخصه نمیتونم بیام اگه نتایجو دیر بدن و دیر ثبت نامو شروع کنند

هرکی بتونه 23 شهریور بیاد قدمش رو چشم.... هر کی هم نتونست میمونه واسه برنامه بعد... تـــــــــــــــــــــمــــــــــــــــام....

دیگه اینهمه جر و بحث نداره!!!!! به هیچ وجه هم برنامه به گفته ی آقا علی کنسل نمیشه ( خطاب به بعضیا)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا